Köszönöm a fordítást!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon köszi az eddigi részek fordítását, a bele ölt munkát, időt stb.
Viszont! ez most független a fordítástól de muszáj kiadnom magamból ! Szóval könyörgöm ez már az 5. évad, mi a lóherének írják ki MÉG MINDIG a karakterek nevét és képességét amikor feltűnnek? MIÉRT?!!!!!!!! Jézusom tényleg 5 éve fut az anime, a manga 7 éve, japánban gondolom mindenki ismeri a karaktereket, és annyi idő se telik el 1 évad között hogy elfelejtsék az emberek, akkor miért?!!!! Borzasztó idegesítő hogy MINDIG bejön egy kishíján a fél képet kitakaró hülye szöveg a szereplő nevéről és a képességéről. Olyan mintha full hülyének néznék az embert. Értem én hogy a tini fiúk az elsődleges korosztálya ennek de szerintem ők is tisztában vannak vele hogy kicsoda a Shoutou vagy Bakugo. Gyűlölöm ezt az animében! Halálba idegesít már és nem tudok nem odafigyelni rá. Nem láttam még olyan szezonális animét ahol ilyen lett volna. Pl. Full Metal Alchemist-be se volt, Attack on Titan-na sincs és itt sincs semmi keresnivalója, szokjanak le erről a szarról XD.
tyber16 írta:
kicsoda a Shoutou vagy Bakugo. [...] nem tudok nem odafigyelni rá.
tyber16 írta:
Az nem gond, hogy ti is lefordítjátok azt a részt az a gond hogy odaát japánul kirakják
Ugrás a fórumra: |