Hát ahogy megláttam, hogy BM odacsöppent már tudtam, hogy a gyíknak meszeltek
One Piece manga
jasek89 írta:
Nem gondoltam volna, hogy ebben a háborúban egy kislány (Otama) lesz az, aki megfordítja a háború kimenetelét, markában lesz hamarosan a fél hadsereg (akik dangót fogyasztottak) és most Big Mom is... Ezek szerint BM nem felejti el mások kedvességét, így valszeg Chopper-rel is jóban lesz/lehet, az meg kapóra jöhet későbbiekben is...
Köszönöm a munkátokat! Kiváncsi vagy Luffy meddig bírja használni az új technikáját. Mivel még csak most érzett rá, gondolom nehéz koordinálni mennyi hakit használjon hozzá. Viszont a rajolásból nem jött le(7. oldal középső panelén, nekem úgy tűnik, hogy Luffy ütése közvetlen a kanabot érik és nem a "haki aurát". Kaidou is tudja használni?
Big Mom új lelkének alakjára kíváncsi vagyok. Remélem nem egy újabb felhő. Jobban tetszene a pálca vagy a tehén/páva, mint, ahogy a mitológiában szokás ábrázolni.
Usoppot még mindig nem tudom komolyan venni, ezzel a mesterlövészkedéssel. Persze általában, jól szokott teljesíteni, amikor kell (pl Dressrosa), de olyan viccesek ezek a csúzlik. Más mesterlövészekhez képest Yasopp/Auge, akik fegyvert használnak. Mondjuk nem nagyon volt még lövész elleni harca. Nem tűnik az erősebb ellenfelek ellen effektívnek.
Tama ereje tényleg harcfordító lehet, de reménykedem, hogy a többi harcot is szépen kidolgozza Oda-sensei, mert már hiányzik egy jó Robin harc vagy Brook moment (bár ő most mellékesnek tűnik). Szóval én hiányolnám ha elbagatelizálnák, még ha történet maga 10/10-es. Meglátjuk!
Fikázzátok azt az Usoppot, aki majdnem megverte a kapitányát Water 7-en. Luffy csak egy hajszállal nyert ellene. Ha ezután össze találkozna újra Page1-al már a képességeinek ismeretében képes lenne megfingatni őt. Usopp gyáva, de okos, ha legközelebb találkoznak már felkészült lenne és harcra kész. Ne legyenek kétségeitek efelől.
Nem hiszem, hogy ők most harcolnának. Kizárt, hogy a Szalmakalaposok most nyerjenek. Az egyszerűen szánalmas lenne. Oda pedig nem csinál ilyet. Itt valaminek történnie kell és újra összecsapnak majd, mikor mindenki összeszedte magát. Ez kellő tapasztalat nekik, hogy felkészültek lehessenek. Egyszerűen abszurdum lenne, ha most legyőznék Kaidouékat. Luffy épp csak rájött a győzelmének kulcsára, de idő kell neki Kaidou még mindig megfogja enni úgy gondolom.
Én magam sem látok bármennyi esélyt is arra, hogy Luffyék most tudnának győzni, de mégis miféle bullshit körülmények közt fognak ismét megmenekülni, ha itt veszítenének? Semmi sem garantálja azt, hogy Kaidouék nem végzik ki őket, miután elverték a szájukat. Erről már beszéltünk is korábban.
Hiei írta:
Fikázzátok azt az Usoppot, aki majdnem megverte a kapitányát Water 7-en. Luffy csak egy hajszállal nyert ellene. Ha ezután össze találkozna újra Page1-al már a képességeinek ismeretében képes lenne megfingatni őt. Usopp gyáva, de okos, ha legközelebb találkoznak már felkészült lenne és harcra kész. Ne legyenek kétségeitek efelől.
Elég hülyén venné ki magát 40+ fejezetnyi felvezetés után, ha fognák magukat és lelépnének és később visszajönnének. Pláne, hogy elvileg a "jóslat" is erre az időszakra szól.
Oda már egy ideje csinál olyan dolgokat, amik nem jellemzők rá.
Továbbá már kint van a 1012. fejezet tartalma, amit itt most nyilván nem osztok meg, de elég árulkodó, hogy itt nem lesz semmiféle lelécelés. Luffy kikap a második körben is, összelapátolják és leveri a harmadik körben az ellenfelet, ahogy szokta. Én már a Katakuri elleni harc óta keresen az államat, hogy Katakuri mitől dőlt ki hirtelen. És nem azzal van a bajom, hogy nem tudta volna legyőzni, de az a végső támadás eléggé lagymatag volt ahhoz, hogy kiüsse.
kristofkristof írta:
Elég hülyén venné ki magát 40+ fejezetnyi felvezetés után, ha fognák magukat és lelépnének és később visszajönnének. Pláne, hogy elvileg a "jóslat" is erre az időszakra szól.
Oda már egy ideje csinál olyan dolgokat, amik nem jellemzők rá.
Továbbá már kint van a 1012. fejezet tartalma, amit itt most nyilván nem osztok meg, de elég árulkodó, hogy itt nem lesz semmiféle lelécelés. Luffy kikap a második körben is, összelapátolják és leveri a harmadik körben az ellenfelet, ahogy szokta. Én már a Katakuri elleni harc óta keresen az államat, hogy Katakuri mitől dőlt ki hirtelen. És nem azzal van a bajom, hogy nem tudta volna legyőzni, de az a végső támadás eléggé lagymatag volt ahhoz, hogy kiüsse.
Nem fikázom vagy ilyesmi, mert szeretem Usopp karakterét. Az egyik ész a csapatban, aki egyes helyzeteket nagyon szépen megold. Csak egy olyan kalózcsapat mesterlövésze, aki 80-90%ban képes harcolni egy (2??) Yonkou ellen, az a harcban is mutasson már valamit. Vagy csak kevesebb sírva rohangálás legyen! Én ennyit hiányolok Usoppból.
Még ha ki is kapnak, egy két Tobi Roppot meg Jacket vagy Queent legyőzhetnének.
Az is előfordulhat, hogy Tama képessége miatt Kaidou elég sok emberét elvesztheti, és csak egy két hűségesebb embere marad talpon és emiatt menekülnek meg.
De valóban Big Mom gyerekeiről se tudunk Perosperon kívül semmit. Szóval ez a Mamán múlik, hogy mennyire kattan be.
Ugrás a fórumra: |