Jó de nem ebben a körben Luffy -és Zoro még mindig kevesek Kaidou-hoz. A Yonkou ellen kelleni fog az ébredés is.
One Piece manga
AFR írta:
Jaaa hát azok technikai háttere (a One Piece világában) teljesen logikus volt már akkor is. Legalábbis nekem. Nem tudom mások hogy vannak ezzel. De egy fémtárgy megnyúlását nem igen tudom megmagyarázni. Ahogy egy hosszában elvágott ember teljesen sértetlen mivoltát sem.
Keresztül döfte Kaidou-t azon a képen. Aminek nyoma sincs mintha meg se történt volna. Ez nem érzékeltetés.
Sanji Diablo: Mint sok manga-ban az energia átalakítható elemi természetűvé. Pl.: Zoro lángoló vágása Ryuuma zombi ellen, Kin lángvágása, Mink-ek Elektro-ja stb.
Ennyi a magyarázata.
Zoro Kyuutouryuu: Zoro démoni kisugárzása amire korábban is voltak utalások és később is voltak egyszerűen érzéki csalódást hozott létre. Ezen még el se kell gondolkoznia az embernek mert Kaku is kimondja mikor Zoro használja. 417/18
Esetleg van még hasonló kérdésed?
Ja hát hogyne kigyullad a lába de csak a rúgása lesz tőle erősebb a lába nem ég el tök logikus. Eleve az tökre dilletáns hogy olyan gyorsan pörög hogy kigyullad a lába de később már pörögnie se kell hozzá, csak felvillan mint egy gyertya. Az hogy más mangában mi van tökre irreleváns. Ja és itt nincs energia. Itt haki van.
Látod utána a lyukakat Kaidon? NEM. nem egy az egybe döfte át Kaidot csak azt akarta érzékeltetni vele hogy belülről sértette. Nem értem hogy ezt mi a tetves lótúróért nem bírod elkönyvelni érzéki csalódásnak mint Zoro technikáját.
Kár hogy a kardtechnikáknak meg a minkek electrojának rohadtul nem ugyanaz az alapja. Ez nem Naruto hogy a chakrának elemi termésezte is van.
(De amúgy ha nem érted még mindig, menj fel a OP wikire, vagy nézz meg egy két OP youtubert és ott költöttek már neki ilyen shonen standard magyarázatot, névszerint olyan gyorsan pörög a Punisher (hangsebességgel mert "Sonic" Scythe) , hogy az létrehoz egy sokkhullámot ami belülről sebzi Kaidot és olyan formában mutatkozik meg hogy kurvanagyra nőnek Killer pengéi. Szerintem ez valami kurvára nevetséges és összeerőltetett leírása a dolognak, de a válaszaid alapján valami ilyet várhatsz.)
Ha erre a következtetésre jutottál valószínűleg nem is olvastad a válaszokat.
Nincs energia az OP-ban? Ez most komoly? Akkor szerinted Zoro (anno) meg a többiek akik nem tudtak Haki-t használni hogy a ménykűbe dobálóztak energiavágásokkal?
Van energia. Ennek az áramoltatása a Ryuuou. Amit ha Haki-val teszel akkor meg tudod sebezni némileg Kaidou-t ha pedig az ellenségbe küldöd kapod azt amit Luffy elsajátított.
De mint Hyou mondta minden kardforgató (Wano-ban) tudja áramoltatni az energiáját csak épp Haki-t nem tud mindegyik használni.
Ha még erre se jöttél rá kár ebben a témában bármiről is beszélnünk.
AFR írta:
Ha erre a következtetésre jutottál valószínűleg nem is olvastad a válaszokat.
Nincs energia az OP-ban? Ez most komoly? Akkor szerinted Zoro (anno) meg a többiek akik nem tudtak Haki-t használni hogy a ménykűbe dobálóztak energiavágásokkal?
Van energia. Ennek az áramoltatása a Ryuuou. Amit ha Haki-val teszel akkor meg tudod sebezni némileg Kaidou-t ha pedig az ellenségbe küldöd kapod azt amit Luffy elsajátított.
De mint Hyou mondta minden kardforgató (Wano-ban) tudja áramoltatni az energiáját csak épp Haki-t nem tud mindegyik használni.
Ha még erre se jöttél rá kár ebben a témában bármiről is beszélnünk.
Ha lenne energia a One Piece világában nem lenne szükség hakira..... ha még át is lehetne változtatni elemi támadásokra akkor a Clima Tact létezésének végképp nincs értelme......de mindegy, látom nem látod a fától az erdőt. Részemről off.
Hyo pedig szó szerint azt mondta amit Tapion leírt. Ha nem hiszed olvasd vissza. Bár tudom, neked az nem szükséges. Elég ha valamire emlékszel.
Köszi a munkátokat ! Kiváncsi vagyok, hogy lesz megtörve a story. Nem gondolom, hogy ennyire lineáris marad! Szerintem Zoro Enma erejéből nem mutatott meg mindent, amennyit rövid idő alatt összeedzett. Nagyon az elején vannak még a harcnak. Esetleg az Ichimonjival együtt valami szinkron támadást el tudok képzelni, ha már "testvérek"!
Killer támadásának meg külön örülök. Elég pofonfogónak tűnik, mikor együtt emlegetik a többiekkel. Jó lenne ha egy kicsit őt is bemutatnák, ha már ott van.
A haoshoku haki fejlettebb változatáról tudunk valamit? Ha valami badass offenzív cucc, a két yonko csak tudja használni. Bár nem igazán veszik komolyan még a harcot.
Kicsit keserű szájízt adna, ha megint csak Luffy csillogna. Mégha ő is a főszereplő.
Te is tudod hogy a Ryuo-ra értettem a visszaolvasást, nem arra ahogy Kaku Zoro démoni auráját taglalja (oda írtál fejezetet és oldalt). Ha már ilyen hangnemben írsz akkor legalább ne ferdíts.
Nem tudtam, hogy olvasás nélkül tudok reagálni valamire de köszi a tippet legközelebb beírom az önéletrajzomba.
Én leszarom ha visszaírsz ha nem, de a faszért teszel fel egy kérdést (Killer támadása) ha nem is érdekel a válasz. Ott van az Op wikin.
Ugrás a fórumra: |