Köszönöm szépen a fordítást!
Alapvetően nem gondolnám, hogy itt most olyan nagy baj lenne, mert beszaladt egy-két pofon Luffy-ék oldalára is. Elvégre Yonko-k ellen harcolnak, szóval nem kell őket sajnálni. Abban is biztos vagyok, hogy pár fejezetig senki sem lesz harcképtelen
-Law igaz, hogy fekszik, de ha megnézitek a képet, akkor az is látszik, hogy épp tápászkodik felfelé.
-Zoro hakiját illetően, nem értem, hogy miért merült fel a kérdés, miért is veszélyes Kaidora, hiszen ő egy kardforgató.
A ryou alapvetően egy kardforgató technika, amit a wanoi szamurájok használnak. Még volt is róla szó a Wano arcban, hogy akár az acélt is képesek ezzel a tecnikával átvágni. Zoro mestere Wanoról származik (Bár nem tudom, hogy ezt mennyire hiteles a manga alapján, viszont így emlékszem). Neki is volt egy tanítása Zoro felé, hogy ha akarja a kardja a falevelet sem vágja át, de ha szeretné az acélt is ketté metszi.
Én itt véltem felfedezni a párhuzamot még korábban, miszerint Zoro tudja használni ezt a technikát, csupán nem minden esetben van rá szüksége.
A kard kérdés pedig elég kacifántos. Láttuk már azt, ahogy Zoro egy hegynek álcázott embert zokszó nélkül felezett el, de akkor nála volt Sushui, ami megint csak egy legendás kard. Ott senki sem tulajdonította az érdemet a kardnak. Korábban láttuk, ahogy a nem megfelelő minőségű kardok pedig csak úgy törtek Zoro kezében
Igazatok lehet abban, hogy Enma is nagy vegyvertényt, viszont csak akkor, ha az erőt a használójától "szívja" el, és így tud olyan nagyot vágni. Bár arról egy szó sem esett, hogy egy hasonló kaliberű karddal ami nem szív ennyire, viszont belepumpálod ugyan ezt a mennyiségű erőt, lehet e ilyet produkálni. (Amúgy szerintem lehet. Bár az is lehet, hogy nem xD )
Minden esetre ezek csak az én meglátásaim, simán lehet, hogy tévedek