Köszönöm szépen a fordítást Szép munka
One Piece manga
Seze írta:
Hali!
Zoro tényleg nem sebezte meg Kaidot az Emmaval? Csak azt magyarázta, milyen sokat kivett az erejéből, de Kaidon nem látszott semmi...
G-man írta:
Egyre érdekesebben alakul a küzdelem. Még arra leszek kíváncsi, hogy ha Kaidou és BigMom veszít akkor mennyire tudnak majd békésen távozni Luffyék.
Köszönöm a fordítást!
Szerintem valami vagy valakik meg fogja/fogják akadályozni a végkimenetelt, mert nem hiszem, hogy Oda engedné, hogy legyőzzenek 2 Yonkout is egyszerre, ráadásul a 2 legerősebbet (hol lenne az egyendúly az erőviszonyokban), meg akkor hol maradna a Kaido álltal beígért háború a világ ellen , a másik, meg Luffyék sem veszítenének gondolom, mert annak akkor kb az ő storyjuk vége lenne, szóval tuti lesz vmi fordulat a dologban...
Szetintem... fel fog tűnni a Rock kalózok kapitánya és elviszi a "legénységét"
Én is valamiféle patt helyzetre számítok, bármely fél győzelme nélkül. Egyelőre most úgy ahogy, de kiegyenlített a harc, de ha Big Mom csapata is megérkezik akkor ez rögtön átbillen. Bár számítok kicsit arra, hogy miután Chopper meggyógyít mindenkit, az ellenfél soraiból el fognak gondolkodni, hogy kinek az oldalán is harcoljanak tovább. A szalmakalaposok felszabadító és/vagy életmentő tevékenységei rendszeresen hozzák ezt a helyzetet. Itt se lepődnék meg ha ez megtörténne.
Számomra az elmúlt időszak egyik legjobb része volt. Végre jut idő a hülyéskedésre meg a vicces rivalizálásra. Már nagyon hiányzott ez a hangulat a korábbi részek kapkodásai után.
Az előző fejezet alapján én azt szűrtem le, hogy Luffyn kívül egyikőjük sem képes a Fegyverzetnek ennek a fejlettebb változatára, ami azt jelenti, hogy igazából ő az egyetlen, aki jelentősebb problémát tudna okozni a két Yonkou-nak.
Pont ezért nem értem, hogy ha Zoro sem képes rá, akkor miért jelent fenyegetést Kaidou-nak?
Akár az is meglehet, hogy Big Mom mennydörgéseinek hála Killer, Law és Zoro kiesett a bagázsból, de ez majd a következő fejezetben kiderül.
Hát ha úgy gondolod, hogy félreértelmeztem valamit, akkor fejtsd ki.
Zoro támadása pont hogy olyan veszélyes volt, hogy Big Mom megérezte és kiáltott Kaidónak, hogy térjen ki előle. Kaido kitért előle, így nem találta el vele.
Amúgy szerintem a villámcsapás után még mindegyik talpra fog állni. Luffy meg szerintem Ryoval védte magát a tűz ellen.
Ugrás a fórumra: |