Köszi a fordítást, nagyon jó fejezet volt! Imádom az ilyen badass pillanatokat, meg amikor egymásnak feszülnek. Kiváncsi vagyok hogy oldják meg a két Yonkout, hogy azt le lehessen nyelni. Nagyon kiváncsi. Gondolkoztam azon, hogy esetleg ha mind neki is mennek, aztán a többiek kidőlnének, akkor Zoro is 1v1 be maradna mondjuk BM-al. De aztán rájöttem, hogy ez túl nagy falat egyenlőre, meg túl nagy ugrás. Én személy szerint örülnék ha még megjelenne Sanji, aztán Zoroval nekimennének BM-nak, Luffy pedig Kaidounak. Tudom hogy sokan nem, de én ezt így el tudnám fogadni, és örülnek is neki. Bár több mint valószínű hogy nem azért lett bevonva a többi Supernova hogy mozizzanak. Viszont sem Lawot, sem Kidet nem érzem eléggé erősnek, Killerről nem is beszélve. Az meg ha kettem nekimennek Kaidounak.. az teljesen rendben van, csak utána térjen át Zoro BM-ra, mert valószínű főhősünk kap egy 1v1-et a végére, még ha esetleg 2v1 ben is kezdik el. Zoro biztos nem lesz kiütve, legalább is nagyon remélem. De hamarosan meglátjuk.
Köszönöm szépen a fordítást. 1000 rész, 20 év... Kb 10 éve olvasom. Megunhatatlan. Ha itt elbukik mind két Yonku akkor már csak Teach marad meg Shanks. De volna egy kérdésem Traffalgar és Kid lesz a 2 új Yonku. Mert ugye ebbej a részben Luffy ismét kijelentette, hogy ő Kalóz Király lesz.
Ez egyszerűen csodálatos. Köszönöm a munkátokat, időtlen idők óta követem, mostmár többünknek az életünk részévé vált, ebben nektek is nagy munkatok van.
Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy Luffy és Trafó BM-ot agyalja meg, addig a többiek lefoglalják Kaidout, végül Luffy an felébred valami, és egyhiteli őket 🤷🏿‍♂️
Én is köszönöm az eddigi (rengeteg) munkát. Én kb Zou óta követem a One Piecet hétröl hétre, és ez nektek köszönhetö. Igaz, hogy az animét még mindog (3 év alatt) nem tudtam beérni, de egyuttal azt is köszönöm nektek.
Nagyon menö volt az a fejezetvégi beálás. Kicsot emlékeztetett arra, mikor Enies Lobbyn Robin elött sorakoztak fel a szalmakalamosok. Az is egy hasonloan menö jelenet volt. Luffyék it vért fognak izadni. Kiváncsi vagyok, hogy miképpen tudják majd legyözni a két nagyágyut. Van egy olyan sejtésem, hogy Trafó helycsere képessége nagy szerepet fog játszani, mivel igy el tudják majd kerülni a sulyosabn csapások töbséggét. Amugy én még Sanjit és Jinbeit szivesen láttam volna a tetön, mivel ök is épp ugyanugy megérdemelnék, mint Zoro, hogy otlegyenek. De ez a Szupernovák és a Yonkouk harca. Izgalmas.
eddig panaszkodtak köztük én is mit csinál ODa sensei kicsit úgy érzem magam mint a filmeknél ha utcsó 30perc pörgős előtte 2 óra csak felvezetés akkor már úgyérzik a emberek hogy végig pörgött a film.
köszönöm a munkátokat
Remek kezdése az évnek. Ez a fejezet nekem kifejezettennepilusra sikerült főleg a korábbiak után. Nekem ez a 20 helyszín közötti ugrálás nagyon nem tetszett már régen sem a One Pieceban. Érdekes lesz ha tényleg mindenki kitart a végéig a harcban. Izgalmas küzdelem elé nézünk. Remélem kid esetében is láthatunk valami érdekeset a gyümölcs képességével kapcsolatban, mivel ebben a történetben mindig is a gyümölcsképességek sokszor változatos és kiforgatott gondolkodásmódja fogott meg, de Kid képessége egyenlőre eléggé egysíkú.
Ha itt elbukik mind két Yonku akkor már csak Teach marad meg Shanks. De volna egy kérdésem Traffalgar és Kid lesz a 2 új Yonku. Mert ugye ebbej a részben Luffy ismét kijelentette, hogy ő Kalóz Király lesz.
Szerintem nincs értelme itt új Yonkukról beszélgetni, ha esetleg most legyőzik Kaidout és/vagy Big Momot. A Shichibukai rendszerének felbomlása már most felkavarta az állóvízet, és ha ide veszem még a Sütemény szigeteki incidenst, amit Luffy okozott, és ahogy azt Morgan közölte az újságban az már szerintem előrevetíti, hogy a jelenlegi jól megszokott rendszernek annyi, vagy hamarosan annyi lesz. Totális káosz kell ahhoz, hogy a végső háború - amit Oda már előre jelzett - kitörjön, és ez szerintem csak úgy lehetségges, ha jelenlegi rendszerek megbuknak. Jó példa erre a mostani 1000. rész is, ahol Yamato meséli Momonak, hogy Oden és a Roger kalózok megjósolták, hogy 20 év múlva a jövőben erős kalózok állnak az Új generáció élére. Illetve Oden szó szerint azt mondta, hogy ha ő addigra eltávozik, akkor ők fogják legyőzni Kaidout! De mielőtt így előre szaladnánk azért előbb még várjuk meg hogyan alakul ez az arc, mert lehet nem lesz ez olyan egyszerű.
Eleinte kicsit csalódott voltam, hogy az 1000. rész "csak" ennyi, mert felültem a hype vonatra és többet vártam, de minél többször olvasom újra és újra rá kell jöjjek, hogy ez itt megint egy olyan mérföldkő, amit bár sokan nem akarnak elfogadni, hogy máris megtörténhet, de mégis azt gondolom, hogy itt lesz az a fordulópont, ahol az eddigi, évek óta stagnáló rendszer széthullik és Luffyék, valamint az Új generáció többi tagja nem csak az újságok oldalain, hanem az elit kalózok között is elismertek lesznek és nem lehet majd többet zöldfülű újoncokként lesajnálni őket, mint ahogy jelenleg Big Mom és Kaidou is teszi. Viszont az se zavar, ha nem így lesz. A kommenteket olvasva rájöttem, hogy - másokkal együtt sokszor én is - bizonyos elvárásokkal olvasom az újabb fejezeteket, ami megöli az élvezetét, és bár most éppen nincs marinefordi magasságokban a mange, de szerencsére Enies Lobby féle mélységben sincs, ettől függetlenül még mindig a kedvencem a Drifters mellett. Valószínűleg ez az oka annak, amit már más is észrevett, hogy Oda mintha kapkodna mióta kirobbant ez a háború, és valószínűleg nem véletlenül akarta ezeket a dolgokot pont a milleneumi részben bemutatni. Gondolok itt legfőképpen arra, ahogy Luffy egy ütéssel komoly gondot okozott egy Yonkounak, amivel a legendás "Én leszek a Kalózkirály!" mondata most már nem csak egy nagyszájú kölyök fellengzős szócséplése, hanem lassan egy elérhető, valós cél, amit eddig a Szalmakalaposokon, Acen, Sabon és rajtunk olvasókon kívül kb senki sem vett komolyan.
Végezetül szeretném megköszönni mindenkinek, aki kicsit is hozzájárult ahhoz, hogy a kedvenc mangámat magyarul is követhetem immáron 1000. része. Isten tartsa meg jó szokásotokat!
Nagyon jó fejezet volt, köszi a fordítást. Egyedül Killer zavar kicsit, Zoro igencsak elkente. Remélem látunk majd tőle valami érdekeset, ami miatt itt a helye.
Viszont mi lehet Luffy valódi álma? Meglepett, hogy ezt senki nem hozta fel, hiszen úgy tűnik, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy pusztán Kalózkirály akar lenni.
Hát wow....Nem is tudom mit mondjak erre a fejezetre. Nekem nagyon adta
Szerencsére én azok közé tartozok, akik nem a saját, és mások spekulációját várják el a mangától, hanem csak érdeklődve követem az eseményeket, és gyermeki áhítattal olvassom a manga új fejezeteit. (Néha a régieket is, hogy teljesen képben legyek xD )
Én azt mondom, hogy megérett arra a történet, hogy Luffy egy ilyen ütést vigyen be Kaidonak. Ha belegondolunk, legutóbb sem azzal volt a baj, hogy nem találta el, vagy nem lett volna erő az ütéseiben, hanem azzal, hogy nem volt "damage". Ezt a problémát viszont szépen körbe is járta a manga, hogy pontosan mi hiányzott, és Luffy már rendelkezik annak a haki-nak az alap tudásával, ami kell a győzelemhez. Persze nem mestere, de mint Rayleigh is mondta, ez a tudás csak úgy fejleszthető, ha keserves harcok árán állandóan kitolja a határait, és erősíti azt.
Valamint sokan nehezményezték, hogy csak úgy elsétált 2 yonkou között. Kérdem én, mennyire lehetnek magabiztosai Kaidoék? Jelenleg az új világ "felével" néz szembe néhány, általuk csak taknyosoknak nézett kölyök. (Mert hiába tetted eddig bármit, ez róluk a véleményük)
Úgy érezhetik magukat, mintha én 20 db kisiskolással néznék farkasszemet, hintalánccal a kezemben
Szerintem is kimondottan király jelenet ahogyan semmibe veszi a 2 vénséget.
Eddig mintha Kaidou golyóálló mellényét ütötte volna, de most kent egy kis teflont a lőszerre. (filmes hasonlat)
Na de remélem megüti Big Momot is, szeretném látni ő mennyire bírna egy ilyen Red rocot.
Marco nagyon jól megoldotta Zoro feljuttatását egy kis erődemonstrációval. Kicsit féltem, hogy megint kimarad és másodhegedűsekkel kell majd küzdenie. Kaidou szerintem biztos meglepődött a pofon minőségét illetően. Kid és Killer miben erősödött? Luffynak ott az új haki. Zorronak az Enma. Law mondjuk a trükkös képességével és az eszével kiváló támogató úgy is ha nem lett komoly szintlépése.