Köszönöm szépen a fordítást!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Köszönet a fordításért
Nagyon vártam már ezt a részt, de szerintem a Mangába nagyobbat ütött az első vágás. itt az Animáció előre vetítette, hogy valami komoly fog történni. Bár így is jó volt
Luffy ütése viszont zseniálisan lett megoldva, ott szerintem nagyon eltalálták azt, hogy hogy animálják meg.
Köszönöm a fordítást! Nagyon jó rész lett. Most akkor Luffy néhány nap alatt szintet lépett? A gear four-t több hónapig tartott neki megtanulni most meg az alapján, amit Chopper-nek mondott lezavarták pár nap alatt? Vagy ez most ilyen kisebb erőnövekedés lesz? Bocsi nem követem a mangát.
ringixx írta:
Most akkor Luffy néhány nap alatt szintet lépett? A gear four-t több hónapig tartott neki megtanulni most meg az alapján, amit Chopper-nek mondott lezavarták pár nap alatt? Vagy ez most ilyen kisebb erőnövekedés lesz? Bocsi nem követem a mangát.
ringixx írta:
A gear four-t több hónapig tartott neki megtanulni most meg az alapján, amit Chopper-nek mondott lezavarták pár nap alatt?
A Gear Fourth egy kicsit más, az a Gumigyümölcs és a Haki összefonódása volt. Ott Luffynak kellett nulláról kitalálnia mindent.
Ez pedig a Haki egyik formájának fejlesztése, amit már korábban is látott (Rayleigh mutatta ugye neki), és most magyarázták el neki a pontos működését. Itt már egy meglévő dolgot kellett kigyakorolnia, elsajátítania.
Tekints rá úgy, mint a zenetanulásra: saját zongoraművet írni nem kis kihívás, össze kell hangolni a dallamsorokat, ki kell találni az instrukciókat stb., ám ha egy adott szerző adott művét akarod megtanulni lejátszani, minden instrukciód megvan hozzá a kottában.
Csak én vettem észre, hogy Luffy gear 4 átváltozása előtt már piros volt a hakija színe?
ringixx írta:
Hát hogy lesz-e gear 5 azt nem tudhatjuk. De a démongyümölcse felébredése az valamikor majd esedékes lehet hisz nem véletlen lett kitalálva.
Ugrás a fórumra: |