Nagyon jo volt a rész forditása
One Piece manga
Sziasztok!
Nem tudom hol olvastam vagy egy barátom elmélete lehet h Teach 3as iker, s azzal a csümivel amit megevett az árnyékába teheti a tesóit, kb ugy tudom elképzelni mint a Tökéletes trükköt. Azért is van 3 fegyverrel, puskával ábrázolva folyton. S Zoan gyümi is bele jöhet a képbe. S így ő is egy gyümit ett meg eddig.
Köszönöm a fordítást!
"A sárkányok úgy repülnek, hogy lángfelhőket hoznak létre maguk körül!"
Ugyan ez nem biztos, csak az én gondolatvilágom, viszont az, hogy többesszámban utalt a sárkányokra, és egy ilyen WTF momentumot letudott annyival, hogy tényszerűen közölte a sárkányok repülési módszertanát, olyan 80%-os bizonyosságot nyert nekem, hogy Kaido alapvetően egy sárkány, és a gyümölcs képességének hála tud emberi formát ölteni.
De mint mondtam, ez csak a saját elképzelésem
Mindezzel együtt egy igen mozgalmas/informatív fejezet volt, de ezen ponton még nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni.
Érdeklődve várom a következő fejezetet!
Olvasva Tapion-sama gondolatait a 14. születésnappal kapcsolatban, tejlesen igaza volt, és nem évül el az örök modás, hogy "Semmi sincs ingyen"
Ezt remélem, hogy mindenki jól érti majd, és nem lesz kiforgatva.
Öszintén bevallva nem igazán vagyok az a nagy fórumozós alkat, és inkább a tartalomfogyasztás miatt regisztráltam erre az oldalra, valamint más emberek véleményét olvasni a fórumon, hogy kinek miképp csapódtak egy-egy fejezet fejleményei.
Viszont mivel a témák érdekelnek, és a beszélgetések is, ezért próbálok a jövőben érdemben is hozzáadni egy két gondolatot az itteni diskurzushoz
Nekem a legfőbb problémám ezzel a hogyan repülnek a sárkányok kijelentéssel az hogy Kaidou esetében úgy emlékszem egyszer se láttam még felhőt amin repült volna hanem csak úgy magától repkedett.
Momo esetében jól láthatóak voltak a felhők.
Az a sárkány pedig ami a Ryuuma előtörténetében volt az a szárnyaival repült. (Bár ez érthető ha nem passzol)
AFR írta:
Nekem a legfőbb problémám ezzel a hogyan repülnek a sárkányok kijelentéssel az hogy Kaidou esetében úgy emlékszem egyszer se láttam még felhőt amin repült volna hanem csak úgy magától repkedett.
Momo esetében jól láthatóak voltak a felhők.
Az a sárkány pedig ami a Ryuuma előtörténetében volt az a szárnyaival repült. (Bár ez érthető ha nem passzol)
Lángok. De itt felhőkről beszélnek.
Vagy azok láng alakú felhők lennének? (Ha igen akkor szegény animéseknek erről szólhattak volna.)
De ha azok nem lángok hanem láng alakú felhők akkor visszaszívom mert nincs ezzel probléma.
Viszont kár hogy a sárkányok nem tudnak szimplán repülni.
Csak a Ázsiai sárkányok nem tudnak szerintem.
Itt van az új fejezet.
https://onepiecec...apter-998/
Olyan se íze se bűze az egész.
Az angolban azt mondja Yamato, hogy in the past, a was placed in the entrace of the island.
Ez két értelmű oda helyezhették, hogy védje és így talizott Ace-el és valszeg harcoltak. De arra is utalhat, hogy csecsemőként helyezték oda nem? Ez remélhetőleg a hivatalosban nem lesz ilyen két értelmű.
Hiei írta:
Csak a Ázsiai sárkányok nem tudnak szerintem.
Itt van az új fejezet.
https://onepiecec...apter-998/
Olyan se íze se bűze az egész.
Az angolban azt mondja Yamato, hogy in the past, a was placed in the entrace of the island.
Ez két értelmű oda helyezhették, hogy védje és így talizott Ace-el és valszeg harcoltak. De arra is utalhat, hogy csecsemőként helyezték oda nem? Ez remélhetőleg a hivatalosban nem lesz ilyen két értelmű.
Jó végre látni mindegyik FF tag átalakult formáját.
Viszont Who'sWho és Black Maria nagyon furcsa.
Who'sWho ingább Garfildra hasonlít mint egy kardfogúra és Oda-nak jelezném hogy a kardfogúnak rövid elcsökevényesedett farka van és nem ilyen hosszú mint a legtöbb macskafélének (pl tigrisnek).
Black Maria meg egyenesen olyan mintha SMILE használó lenne.
Komolyan mikor megláttam biztos voltam benne hogy az míg el nem olvastam az írást mellette.
Őt egyáltalán nem értem. Most akkor a Zoan-ok képesek csak az alsó testrészüket átalakítani egy komplett álattá? Ezt meg kéne magyaráznia Oda-nak majd mert az eddigiek alapján ilyesmire nem képesek.
Vagy lehet hogy Black Maria valójában nem is ilyen magas hanem két nő egymás nyakában és az alsó birtokolja a gyümölcsöt? Az egyikük Black a másik pedig Maria. Na jó ez azért durva lenne de nem is gondolom komolyan. Látszik hogy össze van nőve de így olyan mint egy SMILE.
Egyébként viszont a fejezet tetszett.
Örülök hogy Apoo fel tudott kelni sőt remélem még ez a harapás se üti ki végleg.
Hiei
Azt gondoltam hogy azok a sárkányok tudnak repülni amiknek van szárnyuk.
Egyébként mi az a sárkány Yamato mellett az utolsó panelen? Olyan mintha ki lenne ütve. Vagy talán szobor?
Sasaki és Whos Who gyümijét telibe találtam, Black Maria pedig sokkal jobb lett volna, ha Veloci Raptor lett volna. Ez az őspók kegyetlen undi egy szép lányhoz. Viszont ebből kifolyólag így Sanji győzelme borítékolható, szép nőként tekint a szörnylányokra, Puding hatás hárem verzióban. Legközelebb Sanji fogja őket kergetni. Most kiderül, Oda mennyire akar időt húzni. Bele mer-e kezdeni egy Ace - Yamato visszaemlékezésbe, vagy rátér egyből az izgalmas harcokra?
Ugrás a fórumra: |