Hmm ez egy érdekes felvetés Valóban lehet akár ő is, de nem mondta, hogy jaburu XD
One Piece manga
Severum írta:
A forradalmárok nyomoznak a dressrosai fegyverek után, arra is rájöttek honnan van az érc hozzájuk, a népet is rendesen elnyomják ott, vagyis igen is lenne éppen okuk Wanora menni.
Igen vége van bár nem tudjuk pontosan mi történt.
Én csak azt mondom,hogy ők főleg a Világkormányra koncentrálnak, hadat is üzentek nekik lényegében, szerintem kicsit sok lenne a forradalmároknak még ez is. Persze attól még lehet meglépik a dolgot,hisz elkél ott is a segítség
Azért tisztázzuk pár dolgot! Sabo(pontosan Dragon) célja egy hadüzenet ! Rock 2.0 készülőben!
Mert a forradalmárok eddig nem nyilvánosan támadtak a kormányt , viszont most nyilvánosan készülnek ezt megtenni .
Ami reverie történt , az csak egy finom bor kostoló volt .A kormány se volt hülye, hisz tudta, hogy egy nap a forradalmárok megfogják támadni őket. Ezért volt a Kuma csali .
Az eddigi infok alapján eddig döntetlen, hisz mind 2 hatalom vesztett, és nyert is valamit reverie .
A forradalmárok célja a égi sárkányok hatalom bukása, nem pedig a kalózok legyőzése.
Luffynak csak azért segitettek,mert Dragon fia, és Doffynál csak azért nyomoztak, mert egy égi sárkány, aki kormánnyal tartotta a kapcsolatot.
Ivankov addig várt Impel downnál , amig Dragon nem jelzett, addig információkat, és erős katónákat igyekezett begyűjteni Dragonnak . Csak azért ment el végül Marinefordban , mert megakarta védeni Dragon fiát, és azthitte, hogy Dragon készül megtámadni a kormányt .
Ezt a Wano dolgot sürgősen felejtsétek el. Mert Dragon sose érdekelte a kalózokat, hisz BB után se ment, mert nem érdekli .
A tengerészet most nem fog odamenni, forradalmárok se . BB a shichibukai tagokkal van lefoglalva.
Összességében ez egy pozitív fejezet volt számomra. Az egyetlen negatívum az Tama volt, eddig még mindig fel nem foghatom mit keres itt és nekem komolytalan. Két problémám van azzal, ha Big Mom hajóján került ide. Az első az, hogy mit kerestek volna Tamáék közelében Big Mom hajója, a második az, hogy a fenébe ne tűnt volna fel annyi embernek, hogy Tama a Komachiyoval és Hihimaruval felszökik. Azért nem apró teremtményekről beszélünk. Abba viszont nem kötök be, hogy ért ide ennyivel gyorsabban, mert Komachiyo viszonylag gyors. Viszont a könyves teória befuccsolt, mert ennyi idő után Perospero már előhozta volna őket.
Megmondom őszintén azokból a fogakból nekem nem esik le, hogy miért pont egy sárkány jöhet szóba Yamato démongyümölcsével kapcsolatban. Ennyiből nem csak dinosauruszok jöhetnek szóba lehet bármilyen ragadozó, démon, az is lehet, hogy pont Yamato lesz a kardfogútigris. Yamatohoz is kapcsolódik egy pozitívum, nem lépett le sunyi módon és kiütötte Hatchat. Az eddigiek alapján Franky ellenfele Sasaki lesz, ami egy újabbm plusz pont. Amúgy Sasaki kardja érdekesen néz ki. Azért remélem a Numbers másik fele azért komolyabbanvehető lesz.
Law és Kid is előkerült. Law eléggé le van maradva, de igazából nem probléma, mert ő azok között van, akik a leggyorsabban fel tudnak jutni. Kaido harca a Hüvelyekkel lassan tényleg véget fog érni. Amúgy az utolsó képen úgy tűnik, mintha Kawamatsu kivont karddal még talpon lenne meg a háttérben talán Inu vagy Neko.
Big Mom tényleg nem az eszéről híres. Nem lett volna egyszerűbb a koponyabejáratánál egyből felrepülni, ha most Kaidohoz akar menni és nem bent cikázni össze-vissza?
Én is nagyon remélem, hogy Sanji nem fog itt lemorzsolódni. Tetszett Hiei ötlete, hogy Jinbe észhez téríti Sanjit és ha kell akkor inkább ő marad le itt. Bár még korainak tartom, hogy itt maradjon egyik. Remélem én is, hogy nem Enies Lobby 2.0 lesz itt Sanjinak, az tényleg pofátlanság lenne és még röhögni se tudnék rajta.
Amúgy olvastam egy olyan teóriát, hogy a vérdíj alapján illetve, hogy Sanji Kinggel összeütközött Queen azt hiszi, hogy ő Luffy legjobb embere, ezért inkább Zorora megy rá.
Ez eddig oké hogy te így könyveled el, és tegyük fel igazad van. De Severum nagyon jól kiemelte a forradalmárok érdekeltségét Wanon. Ők gyártják a fegyvereket és adják el az ég világon mindenkinek. Erre nem válasz a továbbgondolásod.
A shichibukai a tengerészettel van elfoglalva, nem BB-vel.
Igen, itt teljesen lényegtelen szempont a kalózok csatája, én csak is arra keresek érvet miért jelenhetnének meg a forradalmárok, méghozzá a fegyverkereskedelem leállítása miatt. Arra pedig ez lenne a legmegfelelőbb időpont, kivéve természetesen ha épp elfoglaltak valami más miatt, de erről semmilyen konkrét információnk nincsen.
Az egyetlen aki biztos eljönne segíteni Luffynak ha bajban van az Sabo, az is lehet hogy el is indult már Wanora, mert amikor Kaido lezúzta az biztos nyomot hagyott a vivrecardján, igaz az már helyrejött azóta, szóval vissza is térhetett a feladataihoz. Mielőtt azt mondanád ez sem lehetséges, akkor emlékezz rá mit is mondott Sabo, mit fog tenni ha Luffy valaha bajban van.
Természetesen, lehet egészen máshogy is a dolog, de gyakorlatilag bármelyik hatalom találhat okot a beavatkozásra, még ha azok csak nagyon elméletiek is.
VK mondjuk sikeresnek ítéli az új fegyverüket és a 2 császár egyesülése jelentette veszély miatt mégis megtámadják őket, akár a csata végén is mint BB Marinefordban.
BB teljesen egyértelmű hogy a Poneglyphért menne, akár még azután is hogy megszerezte Mamáét, vagy eleve azért is hogy leverhesse a fáradt császárokat és Luffyt.
Na de Dungeon pont tőled nem akarom hallani hogy felejtsem el az elméleteimet,
mert amíg nincs vége a háborúnak addig még megeshet az is hogy neked lesz igazad.
Nem egészen, mert az a forrás, ahol Doffy megszerezte a fegyvereket az egy Yonkotól van, és mivel a Yonko és a kormány nincsenek szövetségben , ezért nincs értelme oda menniük, mert Doffy miatt jött össze az üzlet , és mivel Doffy nincs, ezért sok szigeti háborúnak vége. Ezzel a forradalmárok elérték a céljukat.
A másik probléma, hogy elkezdődött a háború a forradalmárok és a kormány+ tengerészet között.Ezért szinte biztos, hogy nem fognak odamenni, hisz Dragon még BB se érdekelte, akkor miért menne most oda Kaidohoz?
BB még mindig erős tagokat keres, és épp kapóra jött ez a forradalmárok és a kormány+ tengerészet közötti háború, mert hallott a shichibukai megszűnéséről, és mivel a tengerészet lefoglalják a foradalmárok , ezért elindult megszerezni őket, és ezt Moriával kezdte .Valakit képesség miatt, valakit tagként akar megszerezni .
Ez a 3 biztos , hogy nem lesz ott Wanon . Arra is nagy esélyt látok, hogy közeledik Shanks vs BB összecsapás, mert Shanks onnan távozik, és BB arra fele megy .
Itt max Luffy dressrosa szövetségesei csatlakozhatnak WAnohoz , hisz a világon mindenki tudja, hogy Luffy hova megy, és szerintem ez a brigád oda készül menni.
Szerintem arra gondol hogy be akar szervezni párat, ami simán igaz lehet, de a poneglyphek még mindig jobban kellenek neki szerintem.
Igen de azt se felejtsd el, hogy azóta napok teltek el mióta ezek a dolgok felmerültek, és én sem azt mondom hogy azonnal jönnének, de jöhetnek, BB meg amúgy is egy nagyon sumák jellem, ez nem hiszem hogy változott.
OFF hozzászólásokat töröltem.
Dungeonlord főadminnal szembeni személyeskedés miatt kapott egy hét pihenőt.
Minsho, ne akarj meggyőzni senkit a saját vélt igazságodról. A teória szó ezen a fórumon és minden popkulturális közegben az általad említett wikiszótár 4. jelentésével bír. Teória = hipotézis, elmélet, feltételezés. Pont. Ha nem tetszik, keress más közösséget.
Ugrás a fórumra: |