Igen az majd az eheti fejezetben lesz, de még ezzel se leszünk kisegítve. Még mindig túl kevés a fix adat
One Piece manga
És elmondaná nekem valaki hogy mi a péknek kell a manga topicban a spoilerre hivatkozni és az abból kiderülő dolgok alapján teóirákat írni?
Hmm? Arra ott van a Spoiler topic.
Nem véletlenül létezik. Van aki nem akar magának Spoiler és csak a fejezet kijöttekor akarja megtudni a dolgokat.
Ez már nem az első ilyen.
És le se esik gondolom hogy mit csinálsz. Nem tudod értelmezni a topicok nevét?
Ja végtére is csak úgy leírod hogy Yamato-nak köze van a sárkányokhoz ami mivel nem rémlett még szép hogy rákérdezek hisz lehet átsiklottam valamin. De nem csak épp spoilerezni volt kedved.
Én kérek bocsánatot amiért felhúz hogy lelősz valamit amiről én balga nem akarok tudni a fejezet előtt.
Elnézést nyugodtan írj csak le mindent amit a Spoilerben olvastál. Én vagyok a hibás igazad van
Csak így mellékesen megjegyzem bár már tök felesleges. Mielőtt ezt az egészet leírtam, akkor nem olvastam az e heti spoilereket. Az hogy akkor nem egy értelműen fogalmaztam az az én hibám. Utólag meg már nem akartam átírogatni. Amit én fentebb írtam az mind a kor!bbi fejezeteken alapuló elgondolás volt.
Egyesítve 2020.11.18 19:09:09:
A Yamatós rész nekem onan jött hogy furcsáltam a szarvakat. Kaido biztos hogy nem adna smilet a saját gyerekének mert az selejtes. Tehát valahonnan máshonnan kellet örökölnie. De akkor már ugye milyenbe? Ott van ugye az ember feletti ereje, a szarvai amelyek egy keleti sárkány szarvai is lehetnek .Plusz a papa ugye egy keleti silusú sárkánnyá tud változni. Sárkányos dolgokat személy szerint erre érttem először.
Sajnos az anyjáról még semmit nem tudunk, ott is biztos vannak befolyásoló tényezők.
dungeonlord írta:
de azt a filler is nyugodtan lehet kezelni cannonak
AFR írta:
Hiei-nél a pont.
Bár jelenleg azt mondhatnánk hogy ember aki Sárkány Misztikus Zoan-t evett de a Creature megnevezés okán nem kizárható hogy Sárkány aki valamilyen Embergyümi-t evett.
Tapion-sama írta:
Embergyümölcs: Óriás Forma simán játszhat szerintem.
AFR, kasza93: egy idézet '18-ból
AFR írta:
Hiei-nél a pont.
Bár jelenleg azt mondhatnánk hogy ember aki Sárkány Misztikus Zoan-t evett de a Creature megnevezés okán nem kizárható hogy Sárkány aki valamilyen Embergyümi-t evett.
[/quote]Tapion-sama írta:
Azért én is eljátszottam a gondolattal, hogy mi van akkor, ha Kaido egy sárkány, aki ősember gyümit evett. Ebben az esetben Chopper embergyümije is okés, mivel gondolom csak egy embergyümi létezik. Az ősember gyümit meg csak itt hozhatja elő Oda, ha már van mamut meg a többi ősi típus. És akkor már csak a kardfogú tigris hiányzik a pakliból. Ezt a sárkány dolgot meg lehet mégtovább ragozni. Yamato egy félsárkány akkor. Mama beszólása, aki nem emberi lényként hivatkozott Kaidóra. Aztán ott van a sárkány, akit Ryouma vágott le, az lehetne akkor Kaido apja, és lényegében őt jött megbosszulni Wanóra. Kaido indítéka is meglenne, amiért tönkretette Wanót.
De tudtam, hogy már korábban mintha olvastam volna ezt a sárkányos teóriát Kaidoról (én szerettem volna hivatkozni, de sajnos nem találtam meg, köszönet Tapionnak hogy megtalálta ), ez megmagyarázná az embertelen állóképességét is. Már nagyon várok egy flashbacket Kaido-ról, nagyon kíváncsi vagyok a múltjára kicsoda is ő pontosan, honnan származik stb.
Annyiban kijavítanálak, hogy nem csak egy Embergyümölcs van: Sengoku is azt evett, csak a Buddha altípust. De ha már altípusok, akkor inkább Oni ^^
Ennek még a fegyvere és a ruhája is olyasmi, mint Kaidou-é: https://yokai.fan...m/wiki/Oni
dungeonlord írta:
de azt a filler is nyugodtan lehet kezelni cannonak
Köszönjük szépen az engedélyt, de majd Oda eldönti, hogy mit lehet canonnak kezelni és mit nem. Amúgy hogy jön ide az ágyú (cannon)?
AFR, kasza93: egy idézet '18-ból
AFR írta:
Hiei-nél a pont.
Tapion-sama írta:
Ugrás a fórumra: |