Akkor szerintem sem tudta Kaido, hogy Speed viszi Tamát, illetve valószínűleg ott nem is arrament, hogy kinyírja Speedet. Speed haldoklására meg nincs semmilyen utalás, Luffy sokkal jobban ki volt ütve nem sokkal azután. Az, hogy Holdemen keresztül jutottak ide vagy valaki máson az számomra akkor is még több sebből vérzik.
Az, hogy Namiék elmenülhetnek az várható volt. Akár folytatni fogják Ultiék ellen a harcot akár nem, most össze kell kaparniuk magukat, mert elég csúnyán elverették magukat. Az meg, hogy a Sasaki vs Yamato abbamaradt az nekem csak egy pozitívum.
A spoilerből nekem az esett le, hogy csak egy sárkányhoz hasonlították a démongyümölcsét. De az alapján a rajz után, amivel a fejezetet próbálták rekonstruálni igazából bármilyen hüllő vagy dinoszaurusz lehet. Bár a sárkányt ettől függetlenül még nem zárnám ki, hiszen szerintem nyugati sárkány még gond nélkül lehet.
Sanjiban meg csalódok, ha Black Maria miatt otthagyná Luffyékat. Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy ez a nyáladzás hozzátartozik a karakteréhez, ez nem mentség. Pont azok után, hogy Sanji mennyire istápolta Luffyt eddig, hogy tartogassa az erejét enyhén szólva is tökönszúrás lenne ezt beadni. De több, mint valószínű, hogy Sanji itt elválik Luffytól és Jinbetől, sajnos.
Nagyon durva, hogy mennyire bejönnek a rossz megérzéseim..
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."