Akárcsak Fehérbajusz összes parancsnoka megküzdött Roger összes parancsnokával. Valamint a 6 évvel fiatalabb Buggy és Shanks is a csata részesei voltak, akik Marcóval együtt nyilván nem a Rayleigh és Gaban kaliberű ellenfelek ellen harcoltak. De ha mégis, mert nem tudhatjuk, ugyebár semmit nem láttunk a két ellenséges banda ütközetéből, akkor is legfeljebb elverették magukat velük.
Képtelen vagyok megérteni a logikai eljárásodat. A vitához csatolsz olyan történéseket a mangából, amikkel nem bizonyítasz semmit.
Megküzdött az admirálisok ellen? Nem, összecsapott az admirálisokkal, de nem volt precedens komolyabb küzdelemre. Emellett az alapokban sem értünk egyet, ugyanis te azt vallod, hogy az admirálisok nagyon is közel állnak a Yonkouhoz, én azonban másokkal egyetemben azt gondolom, hogy nem sokkal esélyesebbek, mint a legerősebb parancsnokok.
Megizzasztotta BB-t? Nem, nem vagyunk tisztában a harc kimenetelével. Máskülönben BB-t még most sem tartom olyan keménynek, mint a Mamáékat, nemhogy 1-2 évvel ezelőtt.
A Plot Armor pedig elég egyértelmű ebben a kontextusban. Mint mondtam, nem feltétlenül kellett volna megölnie, vagy meghalnia. De ha már ott szorongatja a kezében a tehetetlen Marcót, mert annak tűnt, akkor tegyen már valami érdemlegeset. De nem, lelécel arra hivatkozva, hogy ő nem pazarolja az erejét/idejét ilyen piti harcokra. Csodálatos. Csak Luffy talán legerősebb szövetségesét nyomoríthatta volna meg.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.