Illetve talán egy köszönet nyílvánító szöveg az elején mint a 20. évfordulón ha jól emlékszem.
One Piece manga
Ban írta:
Oda nyilatkozta, hogy az 1000. fejezet lesz az utolsó ebben az évben. Az új rendszere pedig, minden második fejezet után szünet, vagy legjobb esetben minden harmadik fejezet után tart szünetet.
Igen, azt mondta, hogy az a cél, hogy még idén meglegyen az 1000. fejezet. Amúgy én is olvastam néhány szivárgást a fejezetől, de szvsz eléggé le vannak ezek sarkítva. Viszont ahogy láttam valahol kiírva lehet mégsem lesz fejezet?
A Manga Plus továbbra is listázza 27-re a következőt.
Sziasztok!
Most kezdtem el olvasni - gondoltam közel az 1000hez már célszerű-, és az volna a kérdésem, hogy a 19-59. kötet történetei nem is lesznek magyarosítva? Vagy van valami összefoglalás róluk?
A kérdés első felére találtam egy olyan néhány héttel ezelőtti választ, hogy rajta vagytok, úgyhogy az összefoglalás marad.
Pozitívum hogy nem hitték csak úgy el Drake-nek hogy velük van.
Apoo viszont még csak nem is Headliner? Csak egy egyszerű spicli?
Jack meg mammut formában offscreen kifekszik?
Az általam egyik legjobban várt harc volt a Jack vs Inu és Neko erre offscreen. Egy Csapás? Valószínű hogy nem ennyi volt és később fel fog kelni de akkor is már kifektették egyszer anélkül hogy bármit mutatott volna belőle Oda.
Az se lepne meg ezek után ha Luffy harcait leszámítva minden offscreen történne és King múltját se ismernénk meg. Sőt legyen offscreen Kaidou veresége is mit szóltok?
Komolyan fontolgatom hogy kaszálom a One Piece heti követését és csak hosszabb időnkén fogom tömbösítve megnézni. Mondjuk 10-20 fejezetenként.
Nekem ez eddig nagyon soványka. Kaidou bandája eddig nem valami bíztató. Ezután a fejezet után megfogadom, hogy nem poénkodok többet semmin, mert az eddigiek alapján a PageOne vs Usopp beigazolódni látszik...
https://naruto-ku...ece/986/10
Azt hittem, hogy ez egy utalás lesz, hogy Usopp és Chopper Numberst kap. Ugyan leírtam már a spoiler topicba is, de mérhetetlenül csalódott leszek, ha Franky nem kap normális ellenfelet. Usopp és Nami vért fog hugyozni. Noha Namiról sejthető volt, hogy Ultit vagy Black Maria kapja, viszont - ez egy 72 pontos, félkövér és nagykapitális viszont - Nami pont most esett el a powerupjától, amivel még azt mondom lehetett volna esélye.
Amúgy Sasaki, Who's Who és Black Maria ellenfeleire van ötletetek? Vicc kategória lenne, ha egyiket Chopper kapná. Azt mondom Brook megérdemelne egy ilyen ellenfelet, viszont Robint nem gondolom olyan harcképzettnek, hogy megkapja Mariat. Arról sem feledkezzünk meg, hogy van egy Hawkinsunk még, aki úgy néz ki nem lesz áruló és Apoo ellenfele sem Zoro lesz. Brook vs Apoot megnéznék.
Ha már Inu és Neko nem hallgatott Kinre és nekimentek Jacknek legalább az egyik fél kidőlhetett volna. Azok után, amit Queen, PageOne és Ulti csinált, az a minimum, hogy Jack felkeljen, mintha mi sem történt volna. Azt még el tudom képzelni, hogy Nangi ennyi volt, de az is elég érdekes így offscreen...
Így utólag kicsit fel lettek hypeolva a Vörös hüvelye, ahhoz képest, hogy eddig akármikor szembekerültek egy Csapással azért ment az erölködés, most meg Kin'emon is lazán megvágja Kaido száját. Igazából Kaido megsebzésével nem is lenne bajom, mert valószínűleg ő is bőven kapni fog annyit, mint Fehérbajusz Marinefordban, csak így ennyi idő után érdekesek a Hüvelyek. Kid és Law nagyon eltűnt, remélem ők is lassan felérnek.
És ha már eltűnés Big Mom, Marco és Perospero remélem nem lesznek fejezetekig parkolópályán. Tetszett az az egyik kacsa spoiler, hogy Perospero egy könyvből hozná elő a Big Mom kalózokat, mert sose érnének ide...
Ha hihetünk Odának és el akarja érni idén az 1000. fejezetet, akkor nem nagyon lesznek már szünetek, ergo kicsit gyorsabb lesz a tempó. Bár azt megjegyezném, hogy én nem várok világmegváltó dolgot az 1000. fejezettől, de szerintem nem is kell, egy szép mérföldkő.
Én narutoforever-rel értek egyet. Oda azért a kerek százas fejezetek zömében odavág valamivel:
100. fejezet: Dragon első feltűnése; East Blue arc lezárása
200. fejezet: semmi extra nem történt.
300. fejezet: Skypiea arc lezárása.
400. fejezet: semmi extra nem történt.
500. fejezet: Rayleigh első feltűnése.
600. fejezet: semmi extra nem történt, de a 601. fejezet az Újvilág ROMANCE DAWN fejezete (ahogy a Paradicsomé az 1. fejezet volt).
700. fejezet: Akainu első időugrás utáni feltűnése; az új Tengerészeti Főhadiszállás bemutatása; Kid céljára fény derül; Absalom és a cikkírás; Zou első említése; Kanjuurou és Dressrosa első említése; az időugrás utáni Shichibukai tagok felfedése; Fujitora első megemlítése; a Lánggyümölcs hollétének kiderülése; a Dressrosa történetív első fejezete.
800. fejezet: a Szalmakalapos Flotta megalakulása; Luffy 500 millás vérdíja; a narrátor (szokatlanul) előre vetít egy eseményt, amelyben a flotta nagy szerepet játszik.
900. fejezet: a Sunnyt látszólag megsemmisítik Big Mom hajói; a Mama eszik végre a tortából.
Szerintem az utóbbi három kerek százasnál, de főleg a 700-nál rendesen odatette magát. Így, ez alapján egyetértek azzal az elmélettel, hogy el akar jutni valahová az 1000. fejezetre, és ezért húzott most bele. Vagy csupán naivak vagyunk, és azt hisszük, hogy ez a Wano történetív csúcspontja, holott még csak ezután jön a java. Nem lepődnék meg, ha így lenne. Én egyelőre bízom Odában. Ha viszont tényleg ez lenne a nagy háború, és tényleg ez lenne a Wano-sztori csúcsa, akkor az szokatlan és csalódást keltő lenne. Szerintem várjuk ki a végét. Vagy legalább az 1000. fejezetet ^^
Egyesítve 2020.09.28 20:44:25:
Akit esetleg érdekel, itt van egy kezdetleges Episode Ace 1. fejezet angolul: https://ww7.reado...chapter-1/
Germa66 írta:
Sajnos két hetes szünet lesz
Forrás: Mangaplus dátum
...
A Manga Plus 16-ra írja a következő fejezet megjelenését, de a VIZ például 11-re. Ezen a héten biztosan nem lesz fejezet, a következő hét pedig kérdéses.
Ugrás a fórumra: |