One Piece manga
Az összes sbs-t elolvastam és olvasom minden kijövő kötetnél, Dressrosa szál óta meg is van mind kötet formájában, és sehol nem olvastam erről hogy Odának semmi köze ehhez. Csak arról beszél amit te is említettél hogy animébe csak ritkán szól bele, illetve a strong world óta csinál karakterdesignokat a filmekhez.
Interjú Odával, újra megerősítette, hogy 4-5 éven belül szeretné befejezni a mangát, továbbá van benne néhány érdekesség, ami engem kifejezetten meglepett. Mondjuk abban majdnem biztos vagyok, hogy nem fogja befejezni 4-5 éven belül, bár nyilván ő tudja, de ennyire ne ismerné önmagát? Mindig elhúzza.
https://www.reddi...broadcast/
Germa66
Igen az van SBS-ben említve csak. Azt hittem erről beszélsz. Bár ha jól emlékszem ott említette azt is hogy csak a manga-t és SBS-t csinálja 100%-ban ő.(ennek utána kellene olvasnom ha lesz időm rá)
Az hogy a vivrehez nincs köze azt ha jól emlékszem Hiei linkelte régen.
Sziasztok.
Lenne egy ártatlan kérdésem.
Olvastam az itteni oldalon előről és magyarul (nincs bajom az angollal se, csak így kezdtem el) a mangát, viszont 160-584 között hiányos a feltöltés. Megvannak ezek valahol valakinek magyarul vagy esélytelen?
Köszönöm szépen.
Rajta vagyunk az ügyön. Egyenlőre nincs kész, de alakul a dolog. Türelmeteket kérjük azért elég sok részről van szó és a forrás minősége se könnyíti meg a munkánkat. Viszont úgy gondolom belátható időn belül sor kerülhet újabb (régi) fejezetek publikálására is. Megértéseteket köszönjük.
Hiei írta:
Rajta vagyunk az ügyön. Egyenlőre nincs kész, de alakul a dolog. Türelmeteket kérjük azért elég sok részről van szó és a forrás minősége se könnyíti meg a munkánkat. Viszont úgy gondolom belátható időn belül sor kerülhet újabb (régi) fejezetek publikálására is. Megértéseteket köszönjük.
na ez a csapatos megmozdulás nekem bejött főleg ahogy Jinbei és Robin eltakarította BM-t. nyilván vissza fog jönni, addig viszont van idő a flying 6re és a parancsnokokra.
szerintem Kinget Zoro kapja meg, Sanji meg Queent. Jacket valószínűleg a holdtölte miatt erősebb Neko-chan és Inu-chan veszi kezelésbe.
Ha már itt tartunk, elvileg a minkek már át is alakultak, bár ebben a fejezetben még nem láttuk őket. kíváncsi leszek, hogy mire lesznek képesek.
A dupla, összeillesztett oldalakat kettőnek számolják Japánban.
Hová lett Ulti? Látatlanban elintézte őt az irritáló, állandóan Odenről pofázó Yamato? Emlékszem, hogy Bartolomeo csatlakozása ellen voltak páran, de még neki sem volt minden egyes mondata Szalmakalapos rajongással kapcsolatos.
Megerősítést nyert, hogy a Repülő Hatos tagjai mind dinoszauruszok lesznek? Csalódáskeltő, ha így lenne.
A Numbers se fog csodát tenni, Big Mom szánalmas vergődése pedig tovább folytatódik...
Zoro odateleportált Queenhez? Ha egyszer Queen elkapta Luffyt, akkor hogyan jutott Luffy a földre, vagy miért dobta le őt Queen?
Tele van megkérdőjelezhető dolgokkal számomra ez a fejezet. Nem áll össze. :/
Na igen, hasonlóképp vélekedek én is Bastian.
Ami nekem nagyon furcsa, az Linlin... 99%, hogy olyat erőt képvisel, amitől még egy parancsnok is sokkot kapna, de állandóan szerencsétlenkedik, és röhejes, ahogy szívassák.
Lehet, hogy valami olyasmi áll itt a háttérben, hogy Oda még egy kis ideig tartogatja Big Mom erejét, ami tutifix, hogy hatalmasan fog ütni.
Mert amiket eddig mutatott... Az eddigi legemlítésre méltóbb ( de valóban nagyon durva ) teljesítménye, hogy szószerint röhögve, megrezzenés nélkül hárította Gear4 Luffy Kong Gunját. De illene megmutatni, hogy mi is a teljes ereje...
Amúgy remélem, hogy Zoro fogja kapni Kinget, Sanji meg Queen-t.
Ugrás a fórumra: |