A One Piece mindig is a színesebb látványvilágba tartozott, de Wano óta ez hatványozottan igaz. Például a legújabb openingtől majdnem epilepsziás rohamot lehetett kapni, bár mondjuk ott az eszeveszettül ugrándozó jelenetek is tettek rá egy lapáttal. Viszont ha már feljött szóba az opening, azt is megemlíteném, hogy mennyire benézték a színeket. Mivel a repülő hatos nem volt benne, így róluk nem tudok nyilatkozni, de háromból háromat benéztek. Ebből Kidnél tévedtek a legkevésbé, de Lawot és Luffyt elég csúnyán benézték. Eddig nem is igazán volt bajom a karakterdesign téren, mert vagy tetszett, még ha meg is lepett, vagy a gyorsan megszokható kategória volt. Viszont Who' Who tényleg borzalmas. Megmondom őszintén én őt ezüst hajjal képzeltem el sötét ruhával (fekete, sötétkék vagy sötétzöld). Black Marianak azt hittem rózsaszín haja lesz. Sasaki viszont csutkára bejött és Ultit is hasonlóra tippeltem, ahogy Pageone maszkja és sapkája sem lepett meg.
Kíváncsi leszek Zoro ruhája kap-e változtatást, mert jó lenne neki is egy kis vérfrissités. Ez viszont hamarosan kiderülhet, hiszen tutira kapunk két borítót, amelyiken a Szalmakalaposok (és talán szövetségeseik) és amelyiken Kaidou csapata lesz. Mivel elég sok karakterrel operál ez a szál, így remélhetőleg a Hüvelyek is kapnak külön borítót, amit személy szerint várnék is. Összességében nem okozott csalódást, de Who's Who eléggé meh..
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."