A démongyümölcsökön rendszerint spirális minta van.
De amúgy Buggy gyümölcse volt kék és ananász formájú.
One Piece manga
Eddig azt hittem, hogy el fog telleni még egy 10 fejezet, mire beindulnak a dolgok. Szerencsére nem lett igazam. Ezek az utolsó képek pedig elég epikusra sikeredtek.
Kaidou vs Minkek. Éllégé olyan lesz a csata, mintha valami démoni lények harcolnának, de nekem nagyon tetszik.
Hm.... ahogy mindenkit, engem majd megöl a kíváncsiság, hogy mégis miért nem tudta a Tengerész / Világkormány megölni Kaidout. Lehet, hogy ez egy olyan Haki amit csak bizonyos személyek sajátíthatnak el? Lehet, hogy mondjuk csak azok, akik méltók rá?
Egészen biztos, hogy Oda valamilyen jó magyarázattal szolgál majd, hogy miként működik ez az egész?
Valakinek van valami ötlete? Külföldi fórumok is jönnek az ötletek folyamatosan, mondjuk van amelyik nagyon retardált
Olvasd el a teória topikba posztolt elméletet. Nagyon sok mindent megmagyaráz.
https://www.reddi...ones_haki/
Lényegében arról szól, hogy a haki nem kötődik a testi személyhez, ahogy pl. Sanji Nami testében PH-on is tudta használni vagy Luffy eszméletlenül most Wanon, így tehát át is adható, mint akaraterő. A teória szerzője szerint ennek alapján Luffy pl. nem Joy Boy reinkarnációja, hanem meg kellett születnie annak az embernek, aki méltóvá válik az ő Akaratának átvételére. Kaido is mintha erra utalna, amikor azt mondja most, hogy "Az ő (Oden) ryuuou-ját is használják?"
Ez most így összefoglalva lehet zavaros, de a teóriában érthetőbben ki van fejtve, forrásokkal. Lásd link.
Véleményem egyszere téma zárás, és megmondtam. Kezdjük a lényeggel :
[img]https://kepkuldes.com/images/e1d321ee0e941f8e5fe3f95459ab203f.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Mivel az oldal erősen hisz a spoiler szövegekben, ezért fogtam ezt , és belinkelem ide .
1: Oden erősebb volt Kaidonál.
2: ha Oden nem állt le volna a kövi támadással, akkor Kaido halott lenne .( Kaido a mai napig fosik Odentől)
3:Végül pedig szintén nekem lett igazam , miszerint ha Queen használt volna hakit , akkor Bm nem lett volna ilyen könnyű dolga , és elég komoly sérüléseket kapathat volna Queentől.
Erről is írtam 2 szép kis elméletet .Mert gyakorlatilag a Yonko parancsnok képesek arra a hakira szintre , amit épp Luffy tanult .
Nem kelet 1 .évet várnom , mert ezzel megmondtam ,mert senki se hitte el .
Visszatérve az utolsó 2 fejezethez.
Gyönyörű ,egyszerűen gyönyörű fejezetteket kaptunk .Csak azt nem értem, hogy miért is kelet eddig várnom ?
Erőviszonyok pipa, harc jó , és végre a mellékszereplők újra diadalmaskodnak, mint régen .
Szépen lerohamozták Kaidot, és keményen lelökték trónjáról .Így kell elindítani egy háborút, és nem egy Luffy leszerepeléssel .Remélem szép kis csapatharcok lesznek . Már nagyon várom a kövi fejezetet .
Oden nem volt erősebb Kaidounál, akkor kibírta volna azt az egy sallert.
Csak rendelkezett egy különleges haki technikával amivel tudott 2 nem túl mély sebet ejteni rajta, de ha erősebb lett volna akkor halott lenne nem sérült.
Queennek könnyű dolga volt az agyatlan Linlin ellen, de nem tudta megkarcolni se a hakijával, csak magához térítette. Te meg most azt mondod hogy tudja azt a hakit, csak ostoba volt és nem használta, még jó hogy elaludt Mama XD
Én már csak azt vagyok képtelen megérteni, hogy hogyan tudsz ekkora holderejű konklúziókat levonni a harcukból? Már ha nevezhető harcnak, merthogy 2 szerencsétlen oldalból állt az egész. Kezdek kételkedni abban, hogy Oda tud még normális harcot kreálni. Talán elfelejtette? Esetleg nem akaródzik neki?
Mindkettőre jó esély van, de ezt is orvosolni lehetne, mégpedig úgy, hogy kevesebb felvezetést ír, helyettük ráfekszik a csatákra.
Visszatérve Kaidouékra. Néhány dolog mindenképp megállapítható az össecsapásukból:
1. Kaidou a sebzés pillanatában egyfajta "sokkot" kapott.
2. Kaidounak 1 ütés is elég lett volna, hogy padlóra küldje Odent, ez be is következett.
Ha a kettőjük közötti csata zavartalanul folytatódott volna, Oden biztosan vért izzadt volna annak érdekében, hogy kifektesse őt. Azonban nem így történt. Kaidou egy röpke időre kifeküdt, így megvolt a lehetősége arra, hogy halálos sebet ejtsen rajta. Akár a fejét levághatta volna, akár kettészelhette volna. Bárhogyan is, de az esély megvolt rá.
A Csapásoktól egy egyszerű fegyverzeti Hakit sem láttunk, nemhogy a Ryuouut. Megalapozatlan.
A jelenlegi szituáción már csak a Plot Armor segíthet, bele is nyugodtam.
https://naruto-ku...ece/970/13
Mert Oden harcképtelenné tette Kaido, aki lezuhant, és a kövi oldalon nem láttuk tőle semmilyen védelmi pozícióit Kaidotól, aki képes lett volna Oden következő támadását kivédeni.
A spoiler megerősítette a véleményemet, amit ti nem akartok elhinni.Kaido emberei beszartak, vagy ott mai napig fájdalmas sebbe.
Ha nem hiszitek el , akkor megvárom az animét. .Ha minden igaz, akkor még idén láthatjuk .
Nincs köztünk vita, dungeon. Ugyanazt mondom, amit te is. Kaidou egy pillanatra harcképtelenné vált, de az nem feltétlenül a seb miatt, hanem a seb által bekövetkezett sokkhatásnak köszönhető. Alkalma adódott halálos sebzést ejteni rajta, viszont a Kurozumi banyának hála ez nem sikerült.
Pontosabban megvágta az oldalbordáit, ezt én nem nevezném harcképtelenné tételnek, Luffy is sokszor esett már el harc közben.
Oden meg sem állt közben egészen addig míg el nem vonták a figyelmét, aztán annyi ideje sem maradt hogy vissza nézzen Kaidoura és már el is ájult.
Ezek a tények, most azt hogy ha a játék határok nélkül lenne akkor biztos lettek volna szabályok és diszkvalifikálták volna Kaidout.
Természetesen jó esélye lett volna legyőzni, de az nem a következő vágás lett volna az is biztos, és bármikor ki lehetett volna ütve.
Nekem tetszik ez a Yamato remélem csatlakozni fog a legénységhez.
Egy nagyon rövid időre harcképtelenné vált, de nem az Oden által okozott seb végett, hanem a hirtelen jött sokk miatt. Nyilván az a vágás meg sem kottyant neki, tekintettel a múltkori fejezetre, amelyben többen is beledöfték a testébe a kardjukat, aztán csak úgy leporolta magát.
Akkor és ott lehetősége nyílt megölni őt. Persze WB esetéből kiindulva, akin 2 lyukat is ütöttek, ledarálták a fél fejét, s elmondhatatlan mennyiségű sebesülést szenvedett, talán úgy gondolhatjuk, hogy Kaidou sem halt volna bele, de ha közvetlenül levágta volna a fejét, félbevágta volna, vagy tudom is én, akkor minden bizonnyal elpatkol.
dungeonlord írta:
A spoiler megerősítette a véleményemet, amit ti nem akartok elhinni.
AZért Wbvel ne igazán hasonlítsuk össze Bm vagy Kaidoval .Legyen az erő, vagy akarat .
Ezért is okozott hatalmas csalódás Bm, aki nem tudott egy nyavalyás betegségén felülkerekedni .
Szerintem az egész Kaido hírnév olyan kamu, mint Katakuri földön fekvése .Tudjuk a one piece újságok se írjak le a teljes igazságot .Wano visszaemlékezése gyönyörűen összefoglalta, hogy nincsenek egy ligában .
A Yonkok erősek, de nem istenek .
Persze hogy az! Ezért nem értem miért vagy olyan csalódott ami a Yonkoukat illeti eddig. Big Momról is csak azért nem derültek ki a turpisságok mert megöltek mindenkit aki megtudta a defektjeit.
Csak az a különbség hogy annál szerintem erősebbek mint amennyire szerinted.
Nem tudom milyen lehetett FB ereje teljében de vele vannak egy szinten, nem pedig a beteg Marinefordival.
Tudom szerinted FB nem lett gyengébb betegen de ebben nem fogok egyetérteni sose.
Ettől függetlenül persze lehet a végén neked lesz igazad, engem nem fog zavarni. Még be is tetszik+szív jelölöm az összes eddigi erről szóló véleményedet visszamenőleg.
De erről csak Oda fog tudni meggyőzni!
Ugrás a fórumra: |