Namiék nincsenek szarban, Luffy az új hakijával meg tudja csapni mamát, oszt Namiék ki tudnak szabadulni, pláne ha Sanji odamegy láthatatlan. Most, hogy Kaidót lelökték a páholyból, Shinobu lazán kimenekíti Momót. Az utolsó jelenetnél, ha megfigyelitek, Kaido katonái azt kiabálják, most nincs idő piálni, mindenki vegye elő a fegyverét! Csak ugye, 5000 lázadó szamuráj van beépülve közéjük, aki tettre kész, szóval amíg előveszik piásan a fegyvereiket, addig le lesznek vágva, mire egyet pislognak.
Egy dolgot nem tudok hova tenni, hogy egyszerre két Yonkót kell legyőzni. Plusz Luffy amennyire le akarta verni Kaidót, most nagy nyugodtan azt mondta Yamatónak, a végső csata kezdetét veszi, de nélkülünk! Nekem ez úgy jött le, hogy Luffy tudja, hogy Kinék meg tudják sebezni Kaidót, máskülönben nem hagyná őket, hogy esélytelenül nekirohanjanak Kaidónak. Szóval én azt várom, hogy Kaido meg lesz sebezve, de olyan tank lesz, mint anno Fehérbajusz, lazán harcol tovább. Sokat várok macsek és kutyus sulong formájától is, szerintem Kaidót ők fogják félig legyőzni az életük árán, legalábbis eléggé meg fogják nyirbálni. Azt elhiszem, hogy Luffy le fog itt győzni egy yonkót, de ki győzi le a másikat? Oda most többféleképpen folytathatja a harcokat, csak azt kell eldöntenie, melyik módon lenne a legizgalmasabb.
Hmmm jó fejezet volt. Szerintem itt Kid kapja majd a másik younkut aki Kaidu lesz arra tippelek. Csak azért mert Luffynak és Big Mamnak a harca ugymond befejezetlen. Kid meg ugye elárulta s kikapott tőle majd a börtönben volt... Revansot akar venni. De az is lehet h free for all lesz 2 yonku és a 3 kapitányközt.... De Marcot sem szabad elfelejteni s ő nagyon erős
Ebben a fejezetben aztán végképp nem lehet megkülönböztetni Namitól Yamatót, mert nem mindenhol látszik a szarva, ami kicsit is megkülönböztetné. Lehet közös az anyjuk Namival, vagy Oda tényleg nem tud női karaktereket rajzolni és kiderül, hogy az egész Kuina és Tashigi teória is csak Oda trollkodása
Hmmm jó fejezet volt. Szerintem itt Kid kapja majd a másik younkut aki Kaidu lesz arra tippelek. Csak azért mert Luffynak és Big Mamnak a harca ugymond befejezetlen. Kid meg ugye elárulta s kikapott tőle majd a börtönben volt... Revansot akar venni. De az is lehet h free for all lesz 2 yonku és a 3 kapitányközt.... De Marcot sem szabad elfelejteni s ő nagyon erős
Kiddnek esélye sincs Kaidou ellen, és őszintén szólva, annyira hasznavehetetlen démongyümölcs képessége van, hogy az is meglepne, ha egy parancsnokot legyőzne, vagy bárkit Kaidou tisztjei közül, pláne, hogy a Száz fenevad kalózok hierarchiája a tényleges erősorrendet tükrözi, és mivel a feljebb jutásért állandó rivalizálás van köztük, mindenki, aki tiszti rangban van kb. egy harcedzett szörnyeteg...
Hát igen egy újabb csata ami érdekelt volna de offscreen lett,
Ban
Én azt úgy értelmeztem hogy Luffy látta hogy le fogják lökni Kaidou-t Kin-ék.
Tehát én ezt úgy értelmeztem hogy nem ők (Luffy és Yamato) fogják beindítani a harcot hanem nélkülük indul be.
Csibe
Nem azt mondom hogy Kid legyőzné Kaidou-t de nem ismerjük mire képes. Kicsit nagyon lebecsülöd.
Azon kevés infóból amit kaptunk egy parancsnok ellen nagyon is eséllyel indulna. Persze nem mindegy melyik ellen.
Az pedig hogy számodra hasznavehetetlen a gyümiképessége nem azt jelenti hogy az is. Majd meglátjuk Oda mit hoz ki belőle.
Az emberek 99,99%-ánál a Gumigyümi is hasznavehetetlen lenne.
Azért a harcedzett dolog nem olyan biztos. Van ott egy Queen is akinek max a gyomra harcedzett az Oshiruko-val szemben.
Nem hiába kérdőjelezik meg Queen és nem hiába őt pécézte ki Who'sWho. Biztos erős de nem lepne meg ha egy ideje elkényelmesedett volna és esetleg kiderülne hogy Jack felülmúlta.
Egyébként.
Jól láttam hogy Zoro megsérült az 500 Gifter elleni harcban?
(Mondjuk ezt az 500-at erős idézőjelbe kellene tenni elvégre is ha tényleg ott van az összes Gifter akkor is max csak a megmaradtak lehetnek ott. Ugyebár 11-et láttunk Zou-n és én kétlem hogy ne lettek volna többen azon az 5 hajón amit Zunisha elsüllyesztett. Szerintem itt legalább 30-50 meghalt. Emellett a Bányabörtön alkalmazottai akiket O-Tama az irányítása alá vont szintén nincsenek itt. Nem tudom hányan lehetnek ott de szerintem az aki kijelentette Zoro-nak hogy 500-an vannak hát szerintem max 400-an lehetnek ha mindenki ott van.)
De a lényeg hogy Zoro megsérült?
Momo jelenete király volt. Csak kár hogy utána visszazuhant bőgőmasinába. Jobban ütött volna ha kitart ez az elhatározás míg berobban a 9 hüvely.
Mondjuk Kaidou-t így is rendesen megütötte Momo helytállása.
Mondanám hogy hirtelen azt se tudta hogy fia vagy lánya van de az az igazság alapból se vagyok biztos benne hogy tudja
Én nekem az maradt hogy Kid mint Appo behodolt Kaidunak... Bocsi ha nem igy van. A lényeg sztem Kid esélyes lenne ellene. Csak egy kapitány a böriben is birta a lépést luffyval... Meghát akik mennének most a fegyvereikért az m8nd Kidhez 8s kerülhet akár.. Képzeljetek el 500 kardbol készült kart. Zoronak ott tök unott feje van aztem n sérült meg.Kidnek olyan a szája mintha véres lenne.
Inkább morcos. Egyébként a jobb (nyitott) szeme alattit néztem sérülésnek meg a mellkasán lévőt.
Szerintem kevered Kid-et Hawkins-al.
Igen a böriben egyértelműen látszik hogy a fizikai képességei (erő, sebesség, energia) megközelítik Luffy-ét. Egyedül a szívósság (mennyi sérülés után bír felállni a kérdéses a fizikai tények közül hogy az milyen viszonyban van Luffy-éval.
Ami viszont nagy különbség lehet közöttük az az hogy ez Luffy alap képességeire igaz csupán. Tehát ha nem használ G2, G3 vagy G4 technikákat vagy a Haki-t (Jövőlátást, 3-as szintű Fegyverzet).
Persze Kid-nek ezek a tényezői (Haki és gyümi képességek) ismeretlenek.
Ezek szintjétől függhet hogy mekkora ez a különbség.
Persze nem hiszem hogy az alap Fegyverzet, Megfigyelés és Hódító szint felé jutott volna Kid de attól még lehet erős a Haki-ja és használhatja jól a gyümijét.
Kíváncsi leszek rá mire képes.
Egyébként én régen még a WCI előtt azt hittem hogy az első Yonkou-t az 1000. fejezetben akarja legyőzetni Oda. Az méltó esemény lenne.
De nem hinném hogy most 14 fejezet alatt megírná az egyik vereségét.
Nem tudom lehet csak egy átlagos fejezet lesz az is és nem kerít Oda neki nagy feneket.
Law képességét is kreatívan kitalálta Oda , ezért nem féltem Kid képességét, akit képes bákmit le fegyverzi . Talán még a lövéseket is képes megálltani , amit nem csak kardforgatót, de egy lövész is megtudna szívatni .
Kid ereje mennyire marad alul Luffytól, azt nem lehet tudni, de a jelenlegi infok alapján Kid szinte semmivel sincs lemaradva Luffytól . Legnagyobb kérdés, hogy Kid mit tanult Shanks leckéjéből , talán a hóditó hakit ?
Abban vitában most nem szállok bele, hogy Kid reálisabban fejlődik .
Mert minden akciójának megvolt a tétje, amit a főszereplő sose fognak megtapasztalni .Legyen az a karja , vagy Hawkins büntetése.
Shanks vs Kid visszavágót várok, mert Kid eredeti célja Shanks leverése .Eddig Oda 2 dologban tudott meglepni ,de az egyiket még nem akarok elkiabálni .
HA majd vége lesz Wanonak, akkor remélem Kid célja nem fog változni .Luffynak sok ellensége van , de nincs riválisa . Erre lenne jó Kid ,aki Luffy legnagyobb riválissa lehetne.
Law képességét is kreatívan kitalálta Oda , ezért nem féltem Kid képességét, akit képes bákmit le fegyverzi . Talán még a lövéseket is képes megálltani , amit nem csak kardforgatót, de egy lövész is megtudna szívatni .
Kid ereje mennyire marad alul Luffytól, azt nem lehet tudni, de a jelenlegi infok alapján Kid szinte semmivel sincs lemaradva Luffytól . Legnagyobb kérdés, hogy Kid mit tanult Shanks leckéjéből , talán a hóditó hakit ?
Mert minden akciójának megvolt a tétje, amit a főszereplő sose fognak megtapasztalni .Legyen az a karja , vagy Hawkins büntetése.
Shanks vs Kid visszavágót várok, mert Kid eredeti célja Shanks leverése .Eddig Oda 2 dologban tudott meglepni ,de az egyiket még nem akarok elkiabálni .
HA majd vége lesz Wanonak, akkor remélem Kid célja nem fog változni .Luffynak sok ellensége van , de nincs riválisa . Erre lenne jó Kid ,aki Luffy legnagyobb riválissa lehetne.
Az oszt igen Nem tudom hogy az ezt megelőző 2600 megjegyzésben legalább egy ilyen ehhez hasonlót írtál-e, de isten tartsa meg jó szokásod. Erre mondom azt hogy ez egy igazán kollektíven megfogalmazott vélemény és teljesen egyetértek minden szavával, kb értelme sincs plusz dolgot hozzátenni, max annyit hogy várom a magyart hogy az eddig értelmezhetetlen dolgokat is tudjam értelmezni.
Jah, de nem lesznek mindig a közelében különféle fémből készült fegyverek, és eszközök, amiket felhasználhat, és ezzel meg is fogalmaztam egy végzetes gyenge pontot, amivel Luffy gumigyümölcse nem rendelkezik...
Shanks vs. Kid visszavágó lehetőségét Oda szerintem Punk Hazard-on kilőtte, akkor ugyanis elhangzott, hogy Luffynak szándékában áll legyőzni mind a 4 Yonkout, persze azok személye változhat, ahogyan az meg is történt már Marineford-nál, de kétlem, hogy Shanks esetében ez bekövetkezne...
Persze Oda okozhat még meglepetéseket, de sajnos a sokéves tapasztalat az, hogy mindig a kiszámíthatóbb utat választja....
Szerkesztette: Csibe - 2020.08.03. 07:55
Ez igaz , de megnézted miket hord magával Kid ? Kardot, fegyvert és egyéb cuccokat,amiket még nem látuk .
Gondolj bele, mint pl Pain vs Kakashi, amikor szöggel fejbe találta Kakashit , vagy amikor Ray kisebb ágyúgolyó szétszedett nagyobb ágyúgolyókat , és hajókat ?
Én abban reménykedem, ha vége lesz Wanonak, akkor Luffy követi BB , és Kid pedig Shankset . Wano együtt, Wano után külön 1-1 Yonko elvernek .
BB sose tekintettem Luffy riválisának, se Zorot .Mivel Kid is a one piece érdekli, és ha elveri Shankset, azzal kialakulhatna egy rivalizálás köztük .
Ez igaz , de megnézted miket hord magával Kid ? Kardot, fegyvert és egyéb cuccokat,amiket még nem látuk .
Gondolj bele, mint pl Pain vs Kakashi, amikor szöggel fejbe találta Kakashit , vagy amikor Ray kisebb ágyúgolyó szétszedett nagyobb ágyúgolyókat , és hajókat ?
Én abban reménykedem, ha vége lesz Wanonak, akkor Luffy követi BB , és Kid pedig Shankset . Wano együtt, Wano után külön 1-1 Yonko elvernek .
BB sose tekintettem Luffy riválisának, se Zorot .Mivel Kid is a one piece érdekli, és ha elveri Shankset, azzal kialakulhatna egy rivalizálás köztük .
DD. Nem hiszem hogy az armament hakit áttörné egy koszos szög. Luffy miért követné BB-t? Sokkal inkább a forradalmárokkal lesz balhéja Feketeszakállnak. (már van).
Senkinek nincsen halvány fogalma se hogy BB hol van (itt megjegyzem lehet csak nem emlékszem rá) meg hogy mire készül. Talán róla beszélt Shanks a Gorosei-el. Amúgy tényleg úgy gondolod hogy Eustass Kid és kis csapata elég lenne Akagami és a parancsnokai ellen? Konkrétan fogalmunk sincsen hogy hol helyezkednek el erőben vörösék de valószínűleg se Mama se Kaido nem bírt volna el vele ezért is szövetkeztek. Máskülönben mi értelme lenne? Szerintem itt egyébként sem Raftel elérése lesz terítéken végső célként. Oda annyi mindent elhintett már hogy nagyon csodálkoznék ha megtalálnák a kincset aztán kész. Hogyan nem jutott el oda semelyikük? Itt valami lesz.
Konkrétan fogalmunk sincsen hogy hol helyezkednek el erőben vörösék de valószínűleg se Mama se Kaido nem bírt volna el vele ezért is szövetkeztek.
A One Piece közösségének bizonyos része képtelen felbecsülni az erőviszonyokat. Ez a jelenség leginkább a külföldiekre jellemző, náluk figyelhetőek meg igazán ezek a megalapozatlan ténymegállapítások. De, van fogalmunk arról, hogy Shanks és a bandája kb. hol helyezkedhet el erőben. Hiszen Yonkou, akárcsak a kollégatársai. Mamáék Shanks végett szövetkeztek? Ez új. Kérlek, linkeld be az alábbi oldalt, ahol ez bármelyikőjüktől elhangzik. Még ha így is lenne, Shanks ugyanannyira nem bírna el Big Mom-val/Kaidou-val és a seregükkel, mint ahogy fordítva. A Császárok nem is fognak háborúzgatni egymással. Gondolj bele, egy háború következménye hatalmas veszteségekkel járna mindkét félnek, egy harmadik félnek (legyen az egy másik Yonkou, vagy a Tengerészet) már-már ezüst tálcán kínálnák az életüket. Legfeljebb abban az esetben vetemednének erre, ha biztosak a győzelmükben, azaz a mostani szituációhoz hasonlóan ketten szövetséget kötnek, esetleg valamivel, bármivel megnövelik a haderejüket. Példának okáért: Mama és az óriás hadsereg, amivel sikertelenül járt.
Valójában nem volt más választásuk. Vagyis nem, háborúba is állhattak volna egymással, biztosan logikus lépés lett volna. A céljaik közel azonosak, mindkettőjüknek fáj a foga Luffyékra, valamint elszeretnék tulajdonítani az OP-t. Nem mellesleg horrorba taszítanák a világukat, ami számomra kifejezetten ellentmondásos, Big Mom részéről. Elvileg az ő álma egy világ, ahol a különböző fajok boldogan élhetnek egymás társaságában. Persze eddig is bemocskolta a kezét, ellenben mindezt az álma megvalósulásának érdekében tette. Cél szentesíti az eszközt, ugyebár. Erre Kaidou-val végtelen háborúkba sodornák az emberiséget. Ez az abszurdság a Sütemény-sziget történetív alatt is jócskán érezhető volt, már csak abból kiindulva, hogy a városlakóknak az életéveikkel kellett fizetniük ahhoz, hogy ott éljenek. Most a Mama szimplán ennyire retardált, avagy nem gondolja komolyan az "álmát"? Azt hiszem, az első opció a helytálló. Big Mom kattant, oké. A módja annak, ahogyan végre hajtaná a terveit, bestiális. Na de Kaidou elképzelése pont az ellenkezője az övéjének. Természetesen belemagyarázható, hogy őrült, ezért nem kellene készpénznek venni a "békés világ" koncepcióját, azonban ettől még mindig ez az álma gyerekkora óta, elég furcsa.
Kid-nek tényleg villantania kellene. Elvárásaim vannak felé, s remélem többnyire teljesíti is azokat, különben csak egy karakter marad, akinek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A gyümölcse alapvetően a mágnesességre épül, szerintem a jelenleginél mindenképpen kihozható belőle még több. Viszont egyetértek azokkal is, akiknek nem elég megnyerő a gyümölcsereje.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.