Ha Luffy megsebzi most Kaidout mindenki szeme láttára az lenne igazán érdekes
Csak előtte szedje már le azokat a rohadt bilincseket szerencsétlen Yamatóról. Plusz ha Yamato gyümis, és a kairoseki bilincsek visszatartották az erejét, az is megemelné a hangulatot. Az még érdekesebb lenne, ha Luffy és Zoro egyszerre sebezné meg. Sőt... epic jelenet lenne.
Yamato-n ha jól értelmeztem nem Kairoseki-s bilincs van hanem olyan mint amit Luffy-nak és Hyou-nak a nyakába tettek (esetleg robbanós változat mint amit az Égi Sárkányok használnak).
Szóval a levételtől nem válna erősebbé.
Zoro-t miért is keverted most ide?
Esetleg Yamato-val fog egyszerre bemosni Kaidou-nak.
Zoro-t azt se tudjuk pontosan hol van de nem hiszem hogy épp Kaidou előtt. Ő utoljára még odébb a Gifters tagokkal játszott.
Hát nem tudom. Szerintem a főváros civil lakossága együtt se érne kb semmit. Ugyanaz lenne mint Dressrosa-n. Jajj mi csak ártatlan áldozatok vagyunk nem is akartuk ezt mentsetek meg. Jaj ne menjünk a közelükbe mert még belekeveredünk a megmentőink harcába jaj.
Kb ennyi következménye lehet. Persze tévedhetek.
2 ország között óriási eltérés van ^^Az egyik harcos, másik civil, és még valami, Doffy bábúvá változtatta az összes Dressrossa Gladiátort, akik baba alatt semmit se tudtak fejlődni.Miközben Wanon az életedért harcolsz.
Ja , és még, még valami, Kaido fosott a szamurájoktól, ezért sok csalással kelett átvenni a hatalmat, és Oden ellen is trükköt kellet alkalmaznia .
Nem én kezdtem a Wb ügyet, én csak megerősítettem-Ha nem érdekel a véleményem, akkor ne mondj hülyeséget .Köszönöm.
Tapion
17.évesen kezdte , de nem sokkal lett 18.éves .Mert ne felejtsük el, hogy SAbo 18.éves elött leakart lépni otthonról, mert nem akart nemes lenni. Ezért Ace és Luffy összebeszéltek.
Bökte a csőrömet, hogy csak 2.év telt el az egész storyból . Miközben szigeteként hónapok, hetek telnek el .
Olyan ,mintha jegelve lenne az idő -.- .
Hiei
1 dologban nem értek egyet, Kaidonak van egy kis esze .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.26. 09:35
Tekintve, hogy Luffy mennyire türelmes személyiség szerintem könnyen elképzelhető, hogy amint betöltötte a 17.évét másnap már ki is hajózott.
Orochinál én nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy életben van hiszen emberi formában volt mikor lefejezte őt Kaido ha jól látom. Vagy szerintetek ettől függetlenül is aktiválódhat, ha van ilyen "képessége" a gyümijének?
Nem érdekel a véleményed ezért se reagálok rád soha semmit és téged is erre kértelek. Tartsuk magunkat ehhez. Egyébként ez a többiekre nézve volt megjegyzést hogy mindig belemennek ezekbe.
De ha már belekötöttél. Nincs különbség. A civilek nem szamurájok. A boltosok meg a többi semmiben se különböznek. Ugyanezt csinálták Virágfővárosban és a Maradékok városában. Ne hogy már az átlag emberek akik nem harcosok nekimenjenek Kaidou-nak Orochi halála végett. Nonszensz Ha önmagukért nem álltak ki soha biztos Orochi-ért fognak.
fream
Igen ha jól rémlik azt beszélték meg hogy 17. születésnapjukkor kihajóznak. https://naruto-ku...ece/589/20
"Mikor Luffy 17 éves lett"
Látszólag a Mitikus Zoan-ok képessége alap állapotban is aktív. Marco emberként és gyógyul és gyógyít.
Kaidou-t nehéz megsebezni. Ez szerintem a sárkánypikkelyei miatt lehet. Luffy is pikkelyként hivatkozott a bőrére. https://naruto-ku...ece/939/14
Szerintem a képességei egy része megmarad emberi alakban is.
Az pedig kérdéses hogy mi lehet Orochi gyümijének különleges képessége.
Lehet az hogy le kell vágni mind a 8 fejét ami emberi alakban azt jelenti hogy 7-szer lefejezhető és visszanő a feje idővel (vagy ha akarja) de 8.-szor már halálos.
Ugye vágod Wano történetet? Az egyik sziget, amit évekig senki se tudott elfoglalni .
Kaidonak is megannyi hazugsággal tudta csak ideiglenes elfoglalni, de iránytani nem tudta . Ne hasonlits össze a 2 szigetet, mert nem egyformák .
Elbaf ,Zou , és Wano nem egy átlagos sziget .Mert ott már a gyerekek is képesek harcolni. Tele van harcossal.
Azon a tényen még mindig nem változott, hogy Kaido és a nagy seregét majdnem megrépázta 10 szamuráj .
Alig várom a 2 mink főnök Sulong formáját , és Kyoshiro akcióban akiből kitudom nézni, hogy megtudják sebezni Kaidot .
dungeonlord írta:
2 ország között óriási eltérés van ^^Az egyik harcos, másik civil
Eltérés van, de nem az, amit te írsz. Wano ország harcosait szamurájnak nevezik (amiket máshol katonának, harcosnak, lázadónak vagy akármi másnak neveznek). Nincs ebben semmi több.
Rohadtul nem harcolnak az életükért. Konkrétan nyomorban élnek. Az izomzatuk kb. elsorvadt az éhínségtől. Azon kevesek, akik rendesen esznek, mind a fővárosban élnek kb.
dungeonlord írta:
Ja , és még, még valami, Kaido fosott a szamurájoktól,
Linkeld az oldalt, ahol látjuk, hogy Kaidou maga alá csinál a szamurájoktól. Ahol remeg. Ahol verejtékezik.
Nem véleményed van, hanem erőszakosan ragaszkodsz a rögeszméidhez. Nem ugyanaz.
dungeonlord írta:
17.évesen kezdte , de nem sokkal lett 18.éves .Mert ne felejtsük el, hogy SAbo 18.éves elött leakart lépni otthonról, mert nem akart nemes lenni. Ezért Ace és Luffy összebeszéltek.
Olvasd újra a mangát. Luffy 17 éves lett és kihajózott. 3 hónap múlva már Marinefordon küzdött Ace életéért. Utána ugrottunk két évet. A Gyojin-szigeten 19 éves +3 hónapos.
dungeonlord írta:
Miközben szigeteként hónapok, hetek telnek el .
Olyan ,mintha jegelve lenne az idő -.- .
Szigetenként csak napok telnek el. A leghosszabb idő eddig pont itt, Wano országban telt el.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
[img]Rohadtul nem harcolnak az életükért. Konkrétan nyomorban élnek. Az izomzatuk kb. elsorvadt az éhínségtől. Azon kevesek, akik rendesen esznek, mind a fővárosban élnek kb.[/img]
Nem-e? https://naruto-ku...ece/920/14
Abban a napban, amikor Oden meghallt , minden szamuráj az életért harcolt, hogy életben maradjon az ígért napig .
Ha ez nem élet harcért, akkor mi ?
Linkeld az oldalt, ahol látjuk, hogy Kaidou maga alá csinál a szamurájoktól. Ahol remeg. Ahol verejtékezik.
[url]Linkeld az oldalt, ahol látjuk, hogy Kaidou maga alá csinál a szamurájoktól. Ahol remeg. Ahol verejtékezik.[/url]
Feljebb ott a válasz, amit maga Kaido mond ki .
Milyen trükköt alkalmazott? Mi volt az a trükk, amit Kaidou előre eltervezett és bevetett Oden ellen?
Ott 3 pont .
Olvasd újra a mangát. Luffy 17 éves lett és kihajózott. 3 hónap múlva már Marinefordon küzdött Ace életéért. Utána ugrottunk két évet. A Gyojin-szigeten 19 éves +3 hónapos.
Ezt a 1 dolgot mindenképp utána nézzek, hogy Luffy pont 17.évesen kezdte a kalandot, vagy majdnem 18 .
Ebben nem vagyok 100% biztos.
Szigetenként csak napok telnek el. A leghosszabb idő eddig pont itt, Wano országban telt el.
Totland hónapok keresztül utaztak, ezen kívül voltak olyan arcok, ahol Luffy napokat, vagy heteket aludt.
3 sziget rémlik, ahol 1-2 napig voltak .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.07.26. 13:38
Előre is elnézést kérek, telefonról vagyok, úgyhogy nem idézgetek. Pontokba szedem:
1) Nem látok ilyet a belinkelt oldalon. Még csak el sem hangzik olyasmi, hogy 20 éven át harcoltak volna.
2) Kaidou-nak még csak az arcára se ült ki félelem, nem hogy remegett volna vagy verejtékezett volna félelmében.
3) Hiába idézed kétszer, másodjára se lesz ilyen a mangában.
4) Kaidou kihasznált egy lehetőséget. Mi volt ebben az előre eltervezett trükk? Semmi.
5) Te nem, én igen. Látod, erről pofázik mindenki neked. Istenkomplexusod van. Azt hiszed, csak te olvasod a mangát, és csak te tudhatsz mindent. Na, erről kéne sürgősen leszokni.
6) Totlanden (magán a szigetvilágon) megközelítőleg 3 napot töltöttek.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Itt elhangzik, hogy már a Yonkou-val is szembeszállt. Azzal tisztában vagyunk, hogy WB és Big Mom egy generációba tartoztak, így logikusan feltételezhető, hogy a "Yonkou" alatt kettőjüket érti. Ekkor már sebezhetetlennek bizonyult. Ha a sárkángyümölcs az okozója kemény bőrének, akkor eddigi tudomásaink szerint kb. Rocks után volt esedékes az elfogyasztása, persze ez még nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy már a Rocks szolgálataiban töltött évei alatt megehette. Arra is jó esély van, hogy gyerekkorában is szert tehetett rá, akárcsak Big Mom a lélekgyümivel.
Személy szerint én még mindig gyanítom, hogy Kaidou-nak nem az az egyetlen sebe, melyet Oden okozott. Egyszerűen irracionálisnak vélem úgy, hogy számtalanszor harcolt a Tengerészettel és a "Yonkou-val".
Valójában semmi sem garantálja, hogy az volt az első és utolsó sebe, hiszen Hiyori volt az egyetlen, aki ezt megerősítette, de ő honnan is tudhatná?
Arról nem is beszélve, hogy résztvevője volt a 38 évvel ezelőtti csatának, ahol kifejezetten kétséges, hogy egy karcolást sem szerzett.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Fél odafigyelés, nem válasz, ezért megvárom, amikor meglested a linkeket .Csak nyugodtan .
Te folyton negyedrészt figyelsz arra, amit "olvasol", arra meg semennyit, amit írsz. Úgyhogy most én is megvárom, míg újraolvasod a mangát és fel is dolgozod, hogy mi volt benne.
Először nem tetszett, hogy Yamato egy nő, de aztán azt kell, hogy mondjam, kiváló húzás Oda-tól!
Nagyon szimpatikus a karaktere, és simán eltudom képzelni Szalmakalapos-ként.
Szinte most már biztos, hogy bekövetkezik az, amit reméltem: ez egy Világháború lesz. A két bestia elindul megszerezni az ősi-fegyvereket, magát a One Piece-t, és tulajdonképpen az egész világnak hadat üzennek.
Jól mondta Oda, hogy ehhez a háborúhoz képest a Marinefordi háború bolhák pattogása lesz (Szó szerint idéztem.)
Nagyon remélem, hogy ezáltal minnél hamarabb látni fogjuk, hogy jelenleg mi is van kint a nagyvilágban, mi újság van Dragonék-kal, az öt vén vajon mit forgat a fejében, és persze, vajon mi lehet Vegapunk fegyvere?
Fél odafigyelés, nem válasz, ezért megvárom, amikor meglested a linkeket .Csak nyugodtan .
Te folyton negyedrészt figyelsz arra, amit "olvasol", arra meg semennyit, amit írsz. Úgyhogy most én is megvárom, míg újraolvasod a mangát és fel is dolgozod, hogy mi volt benne.
Fogjuk röviden, akkor te szerinted Kaido a saját eréjevel, semmi trünkkel legyőzte Wanot , és Odent, aki emberiformájában képes bárkit oneshotolni .
Wano lakossága 20.éven keresztül céltalanul élték , és szenvedtek.
Oden ígéretét csak Wbig tudtak, amit valójában nem tudtak, és 20.évig türelmes vártak , amit nem tudtak , hogy felkészüljenek Kaido ellen.
TE, és többiek smiley jelzésekkel ezt akarjátok mondani. Igaz?