Ezt most komolyan részleteznem kell, hogy miért kezdtem meggyűlölni Odát ? Ha követed a véleményemet, akkor tisztában kellene lenned, hogy miért akarok neki egy barack ütést adni . Mert megérdemli .Jól ismerem a mangát, és sok jó érvet írtam, hogy mennyire rossz irányban halad ez a manga .
Én pedig a Narutót és a Bleachet gyűlöltem meg hosszútávon, szóval ideje elutaznom Kishimotóhoz és Kubóhoz, hogy fizikálisan bántalmazhassam őket.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
dungeonlord írta:
Orochi és Kaido ha nem is mindenben, de hasonló céljuk volt.
Közel sem volt hasonló céljuk. Olvasd a mangát.
dungeonlord írta:
Azzal, hogy megtámadta Orochit, elvesztett egy taktikust, akinek volt is esze a brigádnál .
Honnan tudod? Illetve... honnan tudod?
dungeonlord írta:
Bm is ez idegesített fel , aki évekig házassággal gyűjtötte össze a különböző fajokat, királyokat, nemeseket , hogy növelje a birodalmat addig, amig főszereplő megnem jelentek.
Ezért nevezem logikátlan hülyeségnek , mert ellentmond annak, amivel felépített egy karakter csak azért, hogy a főszereplőknek eltudjanak menekülni, és erős szövetségeket szerezzenek.
Sokkal logikusabb lett volna, ha Luffyék után folytatja a gyűjtögetést, mintha mi sem történt volna. Gratulálok.
dungeonlord írta:
Érhetetlen húzás volt megint Odától, mert ezzel jön Germa 2.0 verzió.
Honnan tudod?
dungeonlord írta:
Tudom, hogy mire megy ki a játék, ezért ki is mondom a lényeget ,mert nem találok más magyaráztatót .
Na, mesélj, mire megy ki a játék
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Ezt most komolyan részleteznem kell, hogy miért kezdtem meggyűlölni Odát ? Ha követed a véleményemet, akkor tisztában kellene lenned, hogy miért akarok neki egy barack ütést adni . Mert megérdemli .Jól ismerem a mangát, és sok jó érvet írtam, hogy mennyire rossz irányban halad ez a manga .
Én pedig a Narutót és a Bleachet gyűlöltem meg hosszútávon, szóval ideje elutaznom Kishimotóhoz és Kubóhoz, hogy fizikálisan bántalmazhassam őket.
Mindenkinek jogában áll szidni azt, amit nem tetszett. Tudtommal neked is Edo tensei dolog zavart , amivel kevesebb volt az izgalom faktor .
Kicsit félreértitek, nem agyonverni akarom, hanem egy barackot a fejére, hátha visszatér a régi énje, amivel megkedveltem a történetét .
Sajnálom Oda betegségét, de azt már nehezen tudom megemészteni, hogy lerövidít mindent ,amit lehet és ahelyett, hogy újítani az arcokon, inkább ismételgeti ugyanazt , és trollkodásai is egy külön dolog, ami nem tetszenek .
+szünetek se javítanak .
Elhiszem, hogy a betegsége miatt nem tud annyi energiát fektetni a mangában ,de ott volt az anime csapat, amivel változhatna pár dolgon, amit neki, és nekünk jobb lenne .
Ha Oda csak Luffyval akar foglalkozni, okés ,de legalább a maradék karaktert bízza az animáció csapatra, akik pótolják azt, amire Odának már nincs ereje.
Nyíltan mondja ki, hogy mostanában a mangája rövidíttetve van, és az animében lesz bővítve .Fájna ez valakinek ? Nem.
Szóval amennyire nem szeretem Odát, annyira sajnálom is , mert volt lehetősége , de nem használta ki .(volt egy 8hetes szünet a mangában, amit ott kelet volna megoldani )
Látom a mostani fejezetekben, hogy nem fektet annyi energiát, mint a régen . SE hülye, se vak nem vagyok .
Amúgy feltűnt bárkinek, hogy Namiékat már megint elfogták Kiku látszólag végzett Kanjuroval. Yamato, pedig az egyik képen Nami klón a másikon meg Rebecca. Tetszik a karaktere, de ez iszonyatosan idegesítő számomra. Nem hiszem el, hogy egy csepp eredetiséget nem lehetett bele csempészni.
Orochi halála számomra is értelmetlen volt, bár nem hiszem, hogy ennyivel vége lenne. Tudom Kaidou nem gondolkodik ez jól látszik rajta és az egész legénységén. Izomagyúak, többet erővel, mint ésszel. Azért az mégis meglep, hogy annyira ostoba és beképzelt, hogy egész Wanot magára haragítsa. ÉLáttuk a szamurájok büszkeségét és, akik behódoltak Orochinak azért tették, mert nem akartak posványba élni. Most viszont rabszolgákká válnak, amit tuti nem akarnak. Kaidou gyakorlatilag ezzel Luffy mellé állította az egész országot. Nevetségesen ostoba lépés és még ő beszél a kormány arroganciájáról Egyre jobban várom, hogy szét csapják a fejét, mert már fájóan ostoba. Viszont sztem egyre tisztábban látszik, hogy Oda direkt ilyenre alkotta meg. Mondjuk elég durva is lenne, ha ekkora erővel olyan rafinált lenne, mint a Gorsei. Már azt is megértem, miért tudták annyiszor elfogni és megpróbálni kivégezni.
Vannak szarvai Éééés kb ennyi a különbség közte és Nami között. Hátha még a hajszínük is azonos lesz.
Egyébként nekem is feltűnt de a több oldalnyi picsogás közepette elment a kedvem az írástól (ez már nem az első ilyen alakalom)
Régen is volt hogy annyira belefeledkezett mindenki dungeonnal való fölös veszekedésbe hogy észre se lett véve amit én vagy más normál témában írt csak miután vége lett időlegesen a veszekedésnek és valaki újra felfedezte ugyanazt.
Szóval fölöslegesnek éreztem hogy írjak.
Egyébként ezzel nem haragítja magára egész Wano-t (már ha lesz kedves és nem támad fel Orochi).
Ugyanis Kaidou a Wano agymosás szerint a hős megmentő az isteni Orochi társa. Luffy-ék kavarása pont jó apropót ad. Azt mondhatja hogy a gonosz külvilágiak megorvgyilkolták a szeretett vezetőjüket de majd ő igazságot fog szolgáltatni.
Egyébként Orochi volt az ostoba. Bárkivel mert szájalni mert Kaidou mögötte áll. Ezt annyira elhittem hogy elfelejtette ha Kaidou-val szájal akkor nem lesz jó érv hogy Kaidou mögötte áll.
Én igazából azt nem értem hogy Kaidou ennyire nem vette még észre hogy Yamato nem támogatja? Pedig kellett volna hisz elvileg ezért van rajta a bilincs de mégis befolyásos pozícióba helyezné? Ez nekem furcsa.
Illetve azok lennének rabszolgák akik átlag polgárok. Orochi emberei a kalózbanda teljes értékű tagjaivá válnának. Legalábbis ha jól értelmezem.
Nem válnak rabszolgákká. Kaidou maga kéri fel őket, hogy csatlakozzanak hozzá kalózokként. Eddig egy bábkirályt szolgáltak, most majd egy igazit fognak, legalábbis ez van belengetve nekik. Aki behódolt Orochinak, és jelenleg nem Luffyék mellett áll, az úgy fog Kaidou bandájába szaladni, mint a szél. Elvégre példátlan két Yonkou szövetsége, tehát valószínűleg a jelenlegi legerősebb csapatról van szó (bárki beleköthet - főleg dungeon -, hogy nem a legerősebbek, de a szamurájok szemszögéből nézve ha megfeszültök, akkor is ők a legerősebb csapat).
Orochi egyébként szerintem sem halt meg. Utána kellene olvasni a Yamata no Orochi legendájának és tulajdonságainak, szerintem mind a 8 fejét le kell vágni ahhoz, hogy elpusztuljon. Simán el tudom képzelni, hogy Kaidou-ék magára hagyják, ő meg bekönyörgi magát Kin'emonékhoz, majd a történet végére jól meg lesz szívatva és elnyeri méltó büntetését.
Yamatoról csak annyit: kb. 2 méter magas, szarvai vannak, egyedi a jelleme, és szerintem a szeme más, mint Namié és Rebeccáé. Tény, hogy nagyon hasonlít, de szerintem a színek fognak nála nagy meglepetést okozni. Remélem, hogy sötétebb bőre lesz, akárcsak Kaidou-nak.
Nagyon igaz kijelentés az, hogy ilyennek lett megírva a karaktere. Értem én, hogy egyesek többet látnak bele bizonyos karakterekbe, de ha hülyének van megírva valaki, akkor ne várjuk el, hogy előre gondolkodjon még akár a saját érdekében is. Teljesen életszerűtlen lenne, ha pl. Luffy napokig tervezgetne egy csatát, nem? Akkor Kaidou-nál sem lehet elvárás, hogy ne a saját feje után menjen, hanem erőből akarja megoldani a dolgokat. Most ezt teszi. És nem, ez nem Oda érdemeit csökkenti, épp ellenkezőleg: kidolgozottak a karakterei. Ez nem az a történet, ahol egysíkú "gonoszok" sablon gonoszságokat csinálnak. Ha valaki ezt várja, rossz ajtón kopogtat.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
A virágfőváros lakosait munkára akarja fogni. Ők eddig jól éltek az Orochi rezsim alatt. Szóval ezzel ők oldalt váltanak.
Jah és megint bejönnek az ősi fegyverek. Kíváncsi vagyok mennyit tudnak róluk Kaidouék.
Azért sok lúd disznót győz. Ha túl sokan állnak Luffy oldalára az másokat is elfog gondolkoztatni. Főleg, ha látják, hogy rezeg a léc vagy esetleg van remény. Én ostoba lépésnek tartom ezt, de mint írtam Kaidou nem gondolt bele ebbe.
Még annyit akartam írni, hogy a bilincsből ítélve Yamato nem képes a fegyverzet második szintjére. Különben gondolom már levette volna.
Ha jól értelmezem akkor a Ryuuou amit meg akart tanítani Hyou az a Fegyverzet 2. szintje de Luffy rögtön a 3.-at tanulta meg.
Szóval a 2. szintre a Ryuuou-ra képes lehet mert az nem elég a bilincs levételéhez.
Hát nem tudom. Szerintem a főváros civil lakossága együtt se érne kb semmit. Ugyanaz lenne mint Dressrosa-n. Jajj mi csak ártatlan áldozatok vagyunk nem is akartuk ezt mentsetek meg. Jaj ne menjünk a közelükbe mert még belekeveredünk a megmentőink harcába jaj.
Kb ennyi következménye lehet. Persze tévedhetek.
Yamato dizájnja egyéni ízlés kérdése. Sajnos, én is lehúzom annyival, hogy "Szarvakkal rendelkező Nami" a magassága és a szemei ellenére.
Ami inkább fáj, hogy Odára nem jellemző módon, Yamato létezésére nem volt utalás időben, vagy ha volt, akkor átsiklottam felette. A 3. felvonás megy már a történetszálban, Kaidou meg benyögi a semmiből, hogy nem találja a fiát. A 977. fejezetben van az első említése, 7 fejezet múlva már láthatjuk teljes valójában, maszk nélkül. Ott van Jack esete, akinek a neve már a 692. fejezetben be lett dobva, de csak valahol 800+ fejezet után láthattuk a teljes testét. De mondhatnám a Repülő Hatost is, akiknek a létezése nem volt titok a 929. fejezettől kezdve az olvasó számára, mégis csak a 978. fejezetben debütáltak teljes csapattal. Vagy éppen Oden és az az a rengeteg információmorzsa róla, ameddig meg nem ismertük a történetét.
Ha a dizájn és a bejövetel árulkodó jel, akkor nem érzem azt, hogy Oda óriási léptekkel előre eltervezett egy Yamato nevű karaktert, aki Kaidou fia/lánya lenne, sokkal inkább utolsó utáni pillanatban kigondolt lépés lehetett egy erős, belső szövetséges megalkotására, hogy Luffyékat segítse.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tegyük fel, hogy Orochinak mind a 8 fejét le kell vágni, hogy meghaljon. Mert a gyümölcsének eredeti legendája erre utal, a lefejezés meg megerősíti a dolgot. Ha azonnal feltámadna, Kaidóék ezerszer kinyírnák 5 perc alatt. Tehát ha még életben van, akkor se fog mindjárt feltámadni, viszont ha bekönyörgi magát Kinemonékhoz, akkor onnantól kezdve Kinemonék bábja lesz, vagy épp túsza, Orochi személye meg elég ahhoz, hogy így már Wano összes szamurája és nindzsája Kaidóék ellen forduljon. Figyelembe vége, hogy Kaidóék már így is elég erősek, én arra fogadok, hogy Orochi él és az összes szamuráj Kaidóék ellen fog harcolni. Plusz érv a szamurájok mellett, hogy Oda, mint Japán ember, szintén meg akarja mutatni a világnak a szamurájok milyen menő, bátor és becsületes harcosok, akik nem számít milyen sors vár rájuk, nem állnak be kalóznak.