Én néhányra emlékszem, ez lehet akár 10-15 is, ott van a denevér gyümölcs is ami ugyan egy smile de simán lehet eredetije is.
Sőt lehet akár jóval több is csak kevés van a gyümölcs magazinban, anno ha jól emlékszem Kaku és Kalifa gyümölcsét se tudták milyen képességet fog adni, ezért simán lehet jóval több.
AFR írta:
Viszont ha jól tudom az 5 gyümi nem a manga-ban hangzik el hanem Oda nyilatkozta.
A 169. fejezetben mondja Pell, hogy a gyümije az egyik az 5 felfedezett gyümi közül, amely a repülés képességével ruház fel.
De.
"Felfedezett" - ki tudja, miket fedeztek fel? Valszeg azokat, amik benne vannak az Enciklopédiában. És persze ne feledjük el (amit sokszor elfelejtünk), hogy ezt Pell jelenti ki. Attól, hogy kijelenti, közel sem biztos, hogy jól tudja/helytállók az információi. Sajnos sokan tényként kezelik még az olyan dolgokat is, amiket töltelék karakterek mondanak, vagy amik pletykák a One Piece világában, holott a tények mást mutatnak.
Lásd: miért hívja mindenki Yonkou-nak a Yonkou-t, mikor Morgans cikke óta elvileg Gokou van?
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Üdv csak afelől szeretnék érdeklődni hogy előfordulhat hogy az One Piece manga online fejezetei 160 és 585 közötti hiányzó részek idővel itt is olvashatóak majd online ezen az oldalon?
Tisztelettel
Cs. Tamás
Egy elhivatott olvasó.
Igen, az elmúlt hónapokban igencsak aktívan belelendültünk a munkálatokba, úgyhogy készülőben vannak azok a fejezetek is Nem ígérjük, hogy napokon, heteken belül, de ha lesz érdemi adag, amivel elindulhatunk, megtesszük. Én kb. szeptemberre saccolnám, amikortól kezdve heti rendszerességgel tudunk kiadni régi fejezeteket.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Hát igen. Köszi az infót Tapion.
Jó rég volt én se emlékezhetek mindenre.
Akkor teljesen helytálló a dolog.
Hisz simán lehet hogy az általam említett 4 közül egyikről se tudott.
A Tontatta-kéról tuti nem tudott.
Résszemről ez egy érthetetlen, logikátlan, és wtf megmozdulás lett .
Kaido megöl valaki, aki elméletileg nem halt meg , és felborította az egyik legerősebb szövetségét , akik Orochi szolgálták, azok csatlakozni fognak Kyoshiro .
Eddig is sejtettem, hogy Oda megpróbálja 2 Yonko a hangsúlyban helyezni, hogy mennyire op, miközben még Luffynál is hülyébbek.
Ja , és kedvenc jenletem , amikor a 2 nem Yonko azt mondja, hogy együtt találják meg a one piece. Ezzel a kijelentéssel meg is ásták sírjukat .
Mivel a Yonkok lesznek központban, ezért sajnos felkészültem arra, hogy a Yonko parancsnok szinte kispadon lesznek, köztük az én Jackem .
Mindenesetre a Yonko vs szupernova küzdelmet várom, hátha abból lesz valami érdekes összecsapás .
nem értem mi az ami logikátlan. miért lenne logikátlan, hogy megöli azt a személyt, akit amúgy is csak Kaido bábjaként tartottak számon? Eddig azért kellett hogy legalább a látszat meglegyen, de most a szövetség hatására elkezdenek terjeszkedni.
Nyilván itt még azt mondja hogy ketten keresik meg a One Piecet... szerinted olyan ostoba lenne Kaido hogy kimondja: "ha segítesz megkeresni, utána kinyírlak és így csak az enyém lehet"? biztos gyümölcsöző kapcsolat lenne
A parancsnokok eddig is kishalnak számítottak a Yonkoukhoz képest, ezt már az előző történetszálban is láttuk... csak te nem tudod elhinni, hogy az erősorrend valódi.
Yamato eléggé hajaz Luffy stílusára. őszintén szólva egyre inkább el tudnám képzelni a csapatban
Ha van olyan ember aki miatt nem olvasom ezt a fórumot az te vagy dungeonlord folyamatosan csak a rosszat látod az egészben, és jó ha 100 dologból amit itt tőled olvasok 1 pozitív. Arról nem is beszélve hogy nyilván való tényeket próbálsz megcáfolni.
Ez már sajnos egy ideje kikívánkozott belőlem.