Mert igent mondtak csak a csók maradt el. Az is megtörtént és így az esküvő megköttetett.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
benedekpepe írta:
Az meg kifejezetten zavaró, hogy állandóan a Narutoval példálózól, mintha valami szent írás lenne.
Ez most jó kérdés, de akkor nem volt értelme az esküvőnek, mert a csók előtt kellett lőnie ha jól emlékszem. Ha az úgy nem házasság akkor csak trollkodott BM, és csak esküvőinek akarta hívni a teaparti tortát. XD
Akkor meg levághatták volna őket rögtön kikötés után is.
Ja nem mert akkor vége lett volna, mert nélkülük nem lépnek le az tuti.
Nem azért, de én speciel nagyon örülnék neki, ha Marco és Hancock nem csak a flottában kapna helyet, hanem a közvetlen csapatban is. Szerintem bőven elférnének, tény, hogy nem túl valószínű, hiszen hajóorvos már van. Esetleg Hancockot még be tudja rakni valamilyen helyre. Azt viszont őszintén remélem, hogy nem Jinbei lesz az utolsó tag, és jön még egy kettő erős figura. Nekik kettejüknek borzasztóan örülnék, csapaton belüli erőegyensúly ide vagy oda.
Severum
Mondjuk ezt sose értettem. Attól hogy Sanji elveszi Punding-ot és utána kiírtják a teljes Vinsmoke családot miért is lenne BM-é a Germa haderő.
Még ha Sanji-t életben hagyják azt értem mert hát BM vejére száll a Germa korona aki ugye a túsza de ha őt is megölik akkor semmit se kéne elvileg kapnia.
dungeonlord írta:
Ja várj, nézted a legújabb Black Maria x Kaido ? Hoppá . Még szerelmi szál készülőben? Esetleg Kaidonak is több felesége van?
Bm más tészta, mert az álma véget prostizik.
Ha állitásod igaz lenne,akkor Kaidonak is több gyereke kellene lennie, mert elkezdett erős személyeket toborozni, vagy az ő oldalára csalogatni.
Mivel épp egy Japán féle kultúrás szigeten vagyok, ezért Kaidoból kinézzem, hogy több felesége van .
Azt ugye tudod, hogy Black Maria az Onigashimai bordélyház főnöke? Kaido meg akkora, mint egy óriás, feltehetőleg a farka is akkora, mint egy óriásé, ebből kifolyólag csak óriás nőkkel tud ágyba bújni. Röviden B. Maria egy qurva, akit Kaido használ a dolgaira. Egy qurvától meg ugyanúgy lehet gyereked, nem kell ahhoz feleségének lennie.
Neptune halember, pontosabban sellő, deréktől lefelé egy hal. A halak más módszerekkel szaporodnak, mint az emlősök. Tehát Neptune-nek nincs fegyvere a lába között, sőt még csak lábai sincsenek. Ahogy Shirahoshit se lehet sehol se meg****ni, szóval szerintem a sellő lányoknak nem lehet gyerekük emberi fajtól. Hacsak nincs olyan időszakuk, amikor a sellők emberekké változnak, és mondjuk egy napra lesz lábuk és tudodmilyük is. Úgy megoldható lenne. De Kaido esetében sehogy se tudna lefeküdni egy normál méretű nővel, ez kb. olyan lenne, ha egy ember próbálkozna egy tontatta nőnél. Sehogy se férne be a dolog. Szóval Oda okkal Black Mariát rakta Kaido mellé, mert logikusan gondolkozott.
Nem tudom mennyire hivatalos, de a spoiler kép eléggé annak tűnt.
https://www.reddi..._spoilers/
https://mangahelp...s.3016663/
Yamato mint új tag
Egyesítve 2020.06.15 23:13:47:
?
Ugrás a fórumra: |