És ha így is fog történni, akkor mi van? Komolyan az egész OP közösség 90%-a csak rinyálni tud, értelmezni már annál kevésbé. Csak a ti vágyálmaitok, hogy beleláttok a One Piece-ba olyanokat is, amiknek ellentéte kezdettől fogva nyilvánvaló. Hahó, Luffy lesz a kalózkirály, ismétlem, A kalózkirály. Én inkább azon aggódok, miképpen fogja Oda elérni nála ezt címet a közeljövőben, ugyanis épp itt az ideje.
Tudtommal egyik kalózbandánál sem ismertünk meg az első három embernél többet, ami az erőt illeti. Az, hogy a Szalmakalaposoknál is Luffyn van a hangsúly, az teljesen természetesen. Ki nem látja már kezdettől fogva, hogy Odának ez a célja? Rég nem érdekel olyan értelemben és kibontakozóban a többi tag ereje, mint Luffy esetében, akinek a legnagyobbat kell villantania rangjánál fogva, és így is meg fogja kapni az összes Szalmakalapos a maga harcát. Csak hát ki kéne várni, de az OP közösségtől a türelem a lehető legmesszebb áll. Spoiler huszárok.
Szerintem túl sok mangát, animét láttak egyesek, vagy olvastak eddig, és tele vannak prekoncepcióval. Az OP saját világán belül azonban egyik banda se tárult fel annyira, mint Luffyé, és kár volna arra hivatkozni, hogy ez azért van, mert ők a főszereplők, mert csak egyesek álmaiban egyenlő ez azzal, hogy mindenkinek ugyanúgy harcolnia kell is. Oda egyáltalán nem csak a harcokra épít. De az érintettek úgyse várják meg a végkifejletet, sőt magát a fejezetet se.
Nem igazán lehet már itt semmit se komolyan venni, múltkor azon ment a rinyálás a spoiler alapján, hogy BM nem megy neki egyből Choppernak. Csak fogtam a fejem. Tehát van egy kibontakozóban lévő történet, ahol nyilvánvalóan folyamatok vannak, de már mindenki oltja Odát, mert merészelte a jelenetet a mostani részben folytatni Nocsak, csak várni kellett, BM elindult. De egyesek már az egész OP abbahagyását fontolgatják, miközben leírják minden héten, legtöbbször a spoiler alapján, hogy csalódtam a fejezetben.