Nem tudom, csak nekem nem egyértelmű, hogy az utolsó képen Izo van? Nyílván az ő szerepeltetése lenne a legésszerűbb, de ez a száj egyszerűen túl jól néz ki- anno Izo fején csak egy kirúzsozott repedés volt. Marco megjelenése totál meglepett, Weevilt szerintem vagy kiiktatták (aminek nem sok értelme lenne, mert akkor mi értelme volt behozni) vagy valahogy elvergődött Wanora és őt követték. Egyébként tetszett a fejezet, Kid támadása baromi jól nézett ki, a poénok is rendben voltak, az meg, hogy Apoo támadását ilyen könnyű kivédeni külön bejött, mert amúgy nagyon OP képesség lenne. Sanji részeit már következetesen átugrom, lassan egy értelmes megmozdulása nem lesz-egyáltalán nem fog meghatni, ha tőle lefelé a csapattagok (már akik gyengébbek nála) nem kapnak harcot- lassan annyi erős karaktert kapunk, hogy kár lenne rájuk vesztegetni az időt, kábé mint csatában fakardos gyerekeket nézni.
Amúgy nem értem miért várják sokan, hogy komolyodjon a manga, attól még, hogy az olvasók felnőnek, nem kell a shoenent seinenre váltani, ebből a szempontból engem nem bánt, hogy nincs változás, persze a gyökérségek, mint Zoro húzása az előző fejezetben engem is irritálnak.
Az új fejezetet látva, most kajak ilyen béna a Big Mom legénysége? Egyre inkább azt érzem, hogy Fehérbajusz és Shanks kalózok mellett a többi yonkou max tölteléknek jók.
Ezzel egyet értek, lassan kiderül azért ekkora a hírnevük mert eddig senki se tudta nyilvánosságra hozni mekkora idióták is valójában Kaidou és Mama, mert mindig elkapták őket és meghaltak vagy be lettek sorozva. XD
Valaki Reijunak nézte korábban, de felőlem lehet Izo is.
Lehet Marcoval nem bírt el Weevil, vagy most kisebb dolga is nagyobb annál hogy az örökséget hajkurássza.
Én azt is esélyesnek tartom hogy meg fognak jelenni a forradalmárok is miután lenyomozzák a fegyverekben talált ércet. Na nem azért mert be akarnak állni a harcba, hanem mert Dressrosán pont ezek gyártási helyét nyomozták. Ez pedig egy jó alkalom hogy beosonjanak nyomozni meg a gyárakat megsemmisíteni mondjuk.
Én speciel imádtam Sanji összes hülye viselkedését ez a mostani is megnevettetett Pont ezért imádom az OP-t mindig heves érzelmeket vált ki, na de az, hogy Izo jön várható volt, de az hogy Marcoval jött külön ajándékként ért Az meg hogy kiakadtok, hogy barmok közben a szereplők a ti hibátok! Az ember személyisége változik a legkevésbé (pl. doungeonlord), ,mit vártok? Luffy és Sanji sosem fogja tűrni, hogy pazarolják az ételt akármi is van, Zoro meg amilyen jó a tájékozódásban, annyira gondolkodik előre is ha elveszlik, és ez nemcsak a mangában van jelen, azért is imádom Luffyékat mert ugyan olyan abberált makacs majmok mint a családom, akiknek hasonló agymenései vannak, nem tagadom a felünknek intézetben lenne a helye. Na de skacok még mindig úgy érzem hogy Kaido jó arc és a végén segít majd Luffyéknak a Mama ellen. Jó elmélet a forradalmár sereg, jelenleg kevesek Luffyék.....
Olyan nincs, hogy nem változik az ember. Életem során 3 alkalom volt, ami befolyásolta az életemet.
Elárulom mi a legnagyobb problémám Sanjival.
Számomra Sanji egy mocskosul badass, és vicces karakter volt, amióta csatlakozott a szalmakalaposokhoz.
Minden viccén tudtam nevetni, és badass volt minden fejezetben.
DE timeskip óta drasztikusan megalázza éreztem a karakterét, akit folyamatosan alázzák , és folyamatosan nyomorítják le a karakterét.
De sebaj, jött a mr Troll Oda nagy híre, hogy Totland Sanji lesz a központban, (Pontosabban Sanji éve lesz)
Na mondom végre, hátha visszakapok azt a karaktert, aki nagyon szeretem, de erre mi történik Totlandnál?
Segberúgják ,megalázzák , és majmot csinálnak belőle.
Cracker legyőzése után, újra reménykedtem,, hátha most végre eljön az én napom, erre mi történik Totland part 2?
SEmmi, de rohadtól semmi , mit csinált egész Totlandnél ? Csinált egy tortát azoknak, akik megakarták ölni .
Ennyi ? Ennyi volt az egész Sanji éve ? Komolyan?
Mi volt a legnagyobb problémám?
Ez:https://naruto-ku...iece/851/9
Ez volt az végső reményem, hátha most tanul a hibájából, és teljesen új irányban fejlődik a karaktere, aki soha,de soha nem fogja megismételni ugyanazt a hibát.
Ezt nevezem egy életbeli leckének, és ha valaki átél ilyesmit, az már sose lesz régi .
SZóval megkérdezem még1x, ha Oda nem tervezett semmilyen karakterfejlődés, akkor miért erőltette ezeket a jeleneteket? Minek kelet 3.évet azzal szenvednem, hogy Sanji továbbá is megalázzák.
Nem elég, hogy megalázzák, se nem kapott karakterfejlődés, de ott volt Pudding , amiből még lehetett valamit kihozni, de erre mit csinál Mr Oda?Bizony semmit, maradt minden régiben, és mintha egy filler arcot kaptam.
És ha ez nem lenne elég, akkor Sanji társait se tisztelte jobban Wanonál, vagy legalább lehetett volna egy picivel finomabb. Nagyon nem tetszett, ahogy Ussoppal beszélt, és megint rohangál a nők után, mintha mi se történt volna.
(Szóval az Nami pofon se ért semmit)
3.év ment a kukában, és azóta haragszom Odára, mert kitrollkodta az egyik legjobb karakterét.
Visszaemlékezéséről se szeretnék beszélni, tele van ellentmondással, amit csinál.
De sebaj, jött a mr Troll Oda nagy híre, hogy Totland Sanji lesz a központban, (Pontosabban Sanji éve lesz)
Na mondom végre, hátha visszakapok azt a karaktert, aki nagyon szeretem, de erre mi történik Totlandnál?
Cracker legyőzése után, újra reménykedtem,, hátha most végre eljön az én napom, erre mi történik Totland part 2?
Róla szólt az az arc,ő volt középpontban,ergo az ő éve volt. Nem mondta Oda,hogy most aztán nagy fejlődéseken megy majd át meg nagy csatái lesznek (persze ennek én is örültem volna). Szóval nem,nem "trollkodott" hanem egyszerűen félreértetted az egészet.
Részben egyetértek dungival, de ez nemcsak Sanjira igaz, hanem az összes karakterre. Oda konkrétan csak Luffy karakterével foglalkozik, legalábbis hajlamos a többiekről megfeledkezni. Timeskip óta meg úgy érzem még inkább Luffyra koncentrál, amit sajnálok, egyre inkább háttérben szorulnak a többiek.
Végre előhúzta Sanji múltját, de aztán mégis elérte, hogy ott sem Sanjiról, hanem Luffyról szóljon minden. Igazat megvallva már a közelgő Kaido elleni háborúra sem várok már túl sokat, úgyis Luffy fog megküzdeni mindenkivel és lezárni a háborút. :/
Kezdek nagyon kíváncsi lenni hogy hogyan is fog majd ez a Wano történet szál befejeződni, de szerintem Marco csatlakozni fog Luffyékhoz, hogy közösen legyözzék Feketeszakállt. Mondjuk amilyen gyorsan haladnak az események, szinte biztos vagyok benne hogy még egy pár évig élvezhetjük a One Piecet, de én valahogy jobban élvezem a kicsit rövidebb történet szálakat, ahol hamarabb megkapjuk a lezárást, persze tudom hogy egy Big Mom és egy Kaido ellen nem lehet néhány fejezetes befejezés.
Arra azért kiváncsi leszek hogy azt a sok erős ellenfelet hogyan gyözik majd le, föleg hogy ott van Kaido és Big Mom is.
Részben értem Dungeon felháborodását, de szerintem itt simán az lett bemutatva, hogy Sanji egy rettentő kedves ember. Mind, a gyerekkori visszajátszásban mutatottak, mind pedig a Puddingal történő bánásmódja. Valamint mikor megismertük is segített a Krieg kalózoknak. Remélem azzal, hogy megkapta a Germaruhát végre nagyobb harcokat is kap.
(nem szoktam hozzászólni a fórumhoz, és nem is követem rendszeresen, csak azért jelzem, mert lehet olyat vetek felamit már is).
Nekem ebben a fejezetben az az érzésem támadt, hogy Kid Kaidou fia. Nem tudom semmivel sem alátámasztani, de erős a gyanúm hogy Oda ezt eljátssza, és nekem nagyon tetszene.
Róla szólt az az arc,ő volt középpontban,ergo az ő éve volt. Nem mondta Oda,hogy most aztán nagy fejlődéseken megy majd át meg nagy csatái lesznek (persze ennek én is örültem volna). Szóval nem,nem "trollkodott" hanem egyszerűen félreértetted az egészet.
Ez nem magyarázat arra, hogy miért cserélte le Sanji karakterét. Az a személy, aki megismertem, az eltűnt .
Nem akartam a visszaemlékezéséről beszélni, de ha kértek még több jogos érvet, akkor megkapjátok.
Ahogy mondtam, Oda valamiért kicserélte Sanji karakterét, és ezzel a visszaemlékezéssel mintha azt szerette mondani, hogy ez lesz új Sanji. De ha már visszaemlékezés, akkor mintha teljesen ellentmondana annak, akit Baratie megismertük.
Mi is volt a visszaemlékezés lényege? Sanji nem harcos, hanem szakács szeretne lenni. Erről szólt az egész szánalmas visszaemlékezés tömören.EZért is menekült el az apjától.
De hogy mondjak valami pozitívumot is,most félre teszem Oda hülyeséget, és nézzük mi történt a Sanjival
Zeffnek hála, Sanji átesett egy karakter fejlődésen, aki egyszere folytatta a szakácskodás, de megtanult harcolni, amit kiskorábban gyűlölt .Szóval itt már egy karakterfejlődésről beszélünk.
Ellentmondod a karakterének? Kicsit se, szóval a feljebb linkelt fejezetnél megvolt a lehetőség abban, hogy Sanji karaktere még tovább fejlődjön, ezúttal a nőkkel , aki ne nyáladzana annyira, mint régen, hanem sokkal óvatosabban kezeli a nőket, és ha ezt a lépést megkaptunk volna, akkor Sanjiból egy vérbeli Jiraya lehetett volna.
Aki szintén nem bántja a nőket, de ha egy rohadt nőről van szó, akkor bizony fenékben billentené .
Ellentmondana a karakterének, vagy Zeff tanításnak? Válasz nem, mert megmaradna a női vágya, de sokkal óvatosabban kezeli a lányokat.
Ez a szál el is kezdődött Violettal, és talán Pudding vagy Namival tovább lehetett volna folytatni Totlandnél.
Erre mit csinált Mr Oda?
Semmit, bizony, eldobott egy jó ötletet.DE SAnji szenvedését tovább folytatta.
Szóval tisztázunk , nem csak Sanji miatt haragszom Odára, hanem több karakter is hasonló sorsa jutott.
Ott van Bm vagy Kaido, Katakuri, Zoro és többiek folyamatos visszaszorítása ,és az ismételt SAblon, amit nem bír kihagyni .
Számomra Totland az évszázad legrosszabb arca, de CRacker,Nami, Jinbei, Oven,Pedro, Pero , Carrot és végül Brook megmozdulása mindenért kárpótolt, amit Sanjival, Luffyval és Bm elrontott.
Brook mutatványát nehéz lesz felülmúlni, mert amit ott csinált, az egy vérbeli mvp . . Ez nem Sanji éve volt , hanem Brooké .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.06.09. 14:32
Tény hogy lehetne óvatosabb Sanji ennyi rossz tapasztalat után a nőkkel, de ha bántana egyet egyszer is na az lenne tőle a karakter idegen. Miért? mert ő maga mondta hogy inkább a halált választaná.
Igaz hogy jó harcos lett de ő elsősorban ahogy írtad is szakács, na meg fejtsd ki hogy szerinted miért lett lecserélve a karaktere? mert én ugyanazt a perverz szakácsot látom aki eddig volt, csak erősebb lett sokkal.
Hozott egy rossz döntést, amikor fel akarta áldozni magát, mert mintha nem ismerte volna Luffyt aki tudnia kellett volna hogy utána megy.
Számomra arról szólt a visszaemlékezés hogy terrorizálta a családja kisgyerekként mert nem sikerült az anyjának hála a génmódosítás rajta, és ő akkor inkább gyerekként akart játszani nem edzeni a génkezelt testvéreivel.
Bm Kaidou nem olyan mint a hírük volt és csalódást okoztak de ők akkor is ilyenek voltak amikor azok a hírek terjedtek róluk.
Luffy is egy 8 méter magas óriás aki az egyik leggonoszabb kalóz a világon, de mi tudjuk hogy nem az, ez miért meglepő hogy másoknál is így van?
Egyetértek, az hogy Sanji éve volt, vagy épp most Zoro éve lesz nem azt jelenti, hogy a seggükből előrántva Super Saiyan 5735-be váltanak aszomszéd kiskutyájával, aki most sajátította el a 3. szintet Krilin előtt. Ez azt jelenti hogy főként róluk szól.
Sanji múltját megismertük? igen. kapott ettől még egy kis lökést hogy erősebb legyen? nos a Germa ruhát én annak látom.
Zoro múltját megismertük jobban? igen, és lehet hogy még lesz valami. Kapott erősítést? az új átkozott kardot én annak venném.
Amúgy a fejezet tipikus One Piece volt Luffy és Zoro bajtkevert, belerántva Kiddéket. Szegény Chopper már a 25. szívrohamon van túl, bár lehet hogy hülye lesz BM és Choppemonnak nézi majd. ha az emlékeid visszajönnek, nem törli az amnézia és az emlékek visszatérte közti időszakot, arra is emlékezni fogsz. Így Bmnek is tudnia kell az udoni kiruccanásáról.
Sanji ismét méhkasba nyúl Marco is megjött és stílusosan küldi vissza a BM legénységet. ott sokat egyikük se tudott volna mit tenni. talán ha Katakuri ott van, de az is kérdéses erősen.
az a mosolygó száj szerintem is Izo lesz, oda is illene: a Fehérbajusz kalózok 16. divízió parancsnoka, aki nem mellesleg szamuráj Wanoból.
Csak a fűben lapulva súgom meg: Oda sosem mondta, hogy "Sanji éve", ez egy külföldi rajongói kifejezés, afféle "bolhából elefántot"-szerű megmozdulás. Oda annyit nyilatkozott, hogy abban az évben (talán 2016 vagy '17?) Sanji lesz a középpontban. Így volt? Így volt.
És ha az emlékezetem nem csal, mikor kiderült, hogy "Wano történetív" lesz, elkezdtek jönni a "Zoro éve" kifejezések, holott Oda megint csak nem említett semmi ilyesmit ^^ Úgyhogy lehet szidni Odát, amiért nem azt kapta valaki, amit szeretett volna, de ha Oda csak olyat írna a mangájába, amit mások szeretnének, akkor azt már fanfictionnek kellene hívni. Méghozzá az agyatlan "shippelj valakiket és írok róluk egy novellát"-szerű fanfic.
Teljesen logikus és kidolgozott volt Sanji története a Sütemény-sziget történetívben. Aki nem tudja feldolgozni azt, hogy emberileg mi történt ott vele, annak valószínűleg elég sekélyes az érzelmi világa, és ezt minden személyeskedés nélkül jelentem ki.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.