Ez nem a Facebook, dungeonlord. Kérjük a Fórumszabályzat betartását!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Szerintem a képben van annyi szöveg, hogy betartsam a szabályt , ehhez nem kell pirosan figyelmeztetni feleslegesen.
Meme szerintem nem rossz dolog ,amit fun dolog használni.1 kép többet mond, mint 4 szó .
Annyira nem vágom ezt a Specail dolgokat, mert a mai napig nem látam a filmeket , vagy specialokat, kivéve 1-et.
Teljesen felesleges érzem az ilyen specialokat, mert ezt a sok felesleges energiát , inkább az értelmes arcokra kellene költeni.
dungeonlord írta:
Szerintem a képben van annyi szöveg, hogy betartsam a szabályt , ehhez nem kell pirosan figyelmeztetni feleslegesen.
Meme szerintem nem rossz dolog ,amit fun dolog használni.1 kép többet mond, mint 4 szó .
Így legyen, de egyelőre én semmi ilyet nem látok. Be tudod linkelni a forrást?
Death02
Szerintem egy kissé túlreagáltad a dolgot. Az animéken dolgozó emberek napi szinten túlóráznak. Folyamatos hajtás van az animeiparban. Nehogy már egy vírus alatt lévő rövidke fellélegzést sajnáljunk tőlük. Meg egyébként is 21 éve megy az One Piece szinte folyamatosan. Egy féléves kihagyás nem oszt nem szoroz. Meg a manga ez időben is megy. Legalább több feldolgozgató anyag lesz a Toei-nek.
Nincs szó féléves szünetről. A stúdió és Oda is közölte már, hogy dolgoznak az új részeken. Nagy valószínűséggel még ebben a hónapban újraindul, ahogy teszi azt a Shokugeki no Souma, a Pokemon és a Digimon anime is, amiket a One Piece-szel egyidőben állítottak meg.
Death02 pedig egy hét szünetre ment a hozzászólása és a stílusa miatt. Reméljük, kipiheni.
Tapion-sama írta:
Nincs szó féléves szünetről. A stúdió és Oda is közölte már, hogy dolgoznak az új részeken. Nagy valószínűséggel még ebben a hónapban újraindul, ahogy teszi azt a Shokugeki no Souma, a Pokemon és a Digimon anime is, amiket a One Piece-szel egyidőben állítottak meg.
Death02 pedig egy hét szünetre ment a hozzászólása és a stílusa miatt. Reméljük, kipiheni.
Ugrás a fórumra: |