hát ja én se olvasok mangát de azé' én is olvastm itt ot hogy eléggé le van maradva. nem kéne ennyire elhuzzák egy egy részbe volt is hogy alig tudtunk meg vmit a tortenetbol kb a semmit.
Szerkesztette: Death02 - 2020.05.03. 20:36
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Új stúdióval, új seiyuu gárdával fogják rebootolni az egész animét, 2,5-3 fejezetes tempóval. Ha igazak a hírek, akkor az Ufotable és a Bones fog összeállni erre a nagy kihívásra.
.
.
.
De persze nem igazak a hírek. Utoljára Oda beszélt róla, hogy megkezdődtek a munkálatok az anime folytatásához. Ez május 6-án lett lehozva egy hírben, azóta semmi hír.
A régi animációban több az élet, mint a mostani animációban . Tudtommal már kapott egy reworkot, amit youtube össze is lehet hasonlítani .
Tartsuk már tiszteletben a régi animációt, amit még mai szemmel is élvezetes nézni.
Több volt a Dinamika, és véresebb voltak .
Azt a sok energiát ,amit reworkre terveznek, inkább egy Wano szintű animációra kellene azt erőltetni
one piece anime szépen összefoglalja, hogy mennyit változott az animáció, ami rossz és jó oldalát is mutatja.
Dragon ball Z-ét is brutálisan kiherélték, mert sok érdrekes tölteléket vágtak ki, és a harcokat is le one puchozták.
… Összegségben rossz hír, mint jó .
Sokáig abszolút nincs probléma az OP animével, hiába "koros". De amikor az Opening + "Az előző részek tartalmából..." egyveleg után valamikor a 7. percnél kezdődött el ténylegesen egy rész, akkor lassan, de biztosan menthetetlenné vált, már ami a tempót illeti. Wano-ra összekapták magukat, és Whole Cake Island-nél, meg Dressrosa-n is akadtak tetszetős animációs csúcspontok. Azt a maszlagot viszont nem nyelem le, hogy minden extra jelenet az kiegészítés. Tény és való, hogy vannak jó kiegészítések, de a legtöbb esetben tényleg csak azért, mert közel vannak a mangához, ki kell tölteniük valamivel a részt.
Nem fér a fejembe, hogy a Toei miért erőltette az "Episode of..." különkiadásokat egy tisztességes remake helyett. Pihenőre küldhették volna az animét, miközben a tempóproblémás történetszál adaptációkat kijavíthatták volna. De nem. Az erőfeszítésbe került volna, inkább 5 résznek megfelelő összefoglalót csináltak róluk. Ráadásul pont nem a tempóproblémás történetszálakról. -.-"
Ez olyan, mintha a történelmet akarják újra írni. Azt hiszik, hogy jobban fog sikerülni, de valójában az ellentétjét fogják elérni, és ha netán ha az elején érdekesen is indulna, xxx rész után átmegy pocsékban , hisz félúton belefognak szarni, vagy fáradni.
Eddig csak egyetlen egy animére emlékszem, amit sikeresen sikerült felújítani, ráadásul bővítették is .Ezen kívül Parasyte lett kiváló, hisz a manga 1980 körül van a cselekmény, de az animében 2010 körül lett modernizálva , ami végül nem is lett rossz.
One piece baromi hosszú, és őszintén engem nem zavar ,ha egy történet kibővítenek, még akkor se, ha 1 fejezetet dolgozz fel.
One piece világában pont a kapkodás nem illene hozzá, hisz a manga alapból meglett rövidítve, és ezt az anime ki bővíti .
Hát nem tudom, szerintem megalázás lesz az egész reworkból .ERősebb lesz cenzúra, gyengébb lesznek a harcok, rossz színvilág, és még sorolhatnám, amiket tapasztaltam .
Nyer leszek, 5% adok, hogy képesek végig egy Wano szintü animációt adni. Ennél többet nem adok .
Külön kell választani a rebootot az eredeti animétől. A régi értéke nem fog elveszni, még akkor sem, ha az új alulmúlja, és indul a szájkarate.
Én szeretném, ha a következő generáció is megismerné a One Piece-t, de egyértelmű, hogy 1000 rész felett nem fognak belekezdeni. Ha mondjuk a 2011-es Hunter x Hunter tempóját rendelném egy One Piece reboothoz, akkor Whole Cake Island vége akár a 394. részben is lehetne. Ez nagyjából 2 fejezet + 4-5 oldalas tempó lenne. Máris hívogatóbb.
Résszemről nem sok különbséget látok , mert feljebb említettem a Dragon ballt, amit valljuk be, pocsék lett, ahogy van.
Ha valaki sokáig követi az animéket, és megszokja a Japán nyelvet, akkor egy nap elkezd retro animéket nézni .
Na mind1 ,felkészültem a legrosszabbra. Mert van 1-2 filler, ami baromi jó volt , mint pl a sárkányos arc .
Dungeon, te felfogtad azt, hogy Bastian csak viccelt a "rework" kapcsán? Szó sincs ilyesmiről... Bones, ufotable... persze, meg a Wit Studio és a Madhouse is beszáll, hogyne. Szövegértés skilledet úgy látom, kimaxoltad Legalább most már pariban van az íráskészségeddel
Mielőtt még elkezded tényként kezelni, és félrevezetni a többi fórumozót, tájékoztatlak: nem lesz újra feldolgozva a One Piece anime.
Édes istenem...
Lényegében újra fel lesz dolgozva, csak élőszereplős változatban, amit a Netflix fog csinálni ha jól emlékszem. A Gintama élőszereplős vátozata nekem személy szerint tetszett, így azért várom a One Piece Live Action változatát is. A Netflix meg nem kevés pénzt fog belepumpálni. Amúgy meg nincs olyan anime, ami miatt a legjobb stúdiók is összefognának, mindenki saját zsebre szeret dolgozni.
Tényleg?
https://www.youtu...Mdx-6ZAjAA
Akkor ez mi akar lenni?
Örülök, hogy nem lesz, de sajnos egy nap a dragon ball sorsára fog jutni .
Szóval a mostani félelmet a jövőre említettem, nem pedig a jelenben. Ha 20.év múlva se fogják piszkálni, akkor fizetek egy sört.
dungeonlord írta:
Tényleg?
https://www.youtu...Mdx-6ZAjAA
Akkor ez mi akar lenni?
Dungeon, nem figyeltél az "Episode of..." részre az irományomban.
https://www.youtu...hv_HCR5Iws
https://www.youtu...VZg7fYOLrU
Episode of Merry különkiadás. Nagyjából 5 résznek megfelelő játékidőben összefoglalja Water 7-t és Enies Lobby-t. Értelemszerűen siet, mint az állat, így hasonlóan a többi különkiadáshoz, nem látom sok értelmét, hiába a modern külső. Akkor inkább alkották volna újra Dressrosa-t 39-48 részben és még sorolhatnám.
Ugrás a fórumra: |