Tényleg. Simán elképzelhetőnek tartom. Luffy most elveri Queent, mint ahogy anno Bluno-t, aztán majd Kaidou-val vív egy élet halál harcot, mint Lucci-val. Bár elég sablonos, de kisebb nagyobb csavarokkal el tudnám képzelni. De az sem zavarna, ha ennél kreatívabb lenne, sőt, kifejezetten örülnék neki
Az ilyen véleményeknél után gyűlölem Oda hagyatlanságát , és a gyávasággát, ahol ismételt sablon, és az első összecsapásnál csinál egy teljesen felesleges hype, hogy 1nap vagy pár hét alatt eléri azt a szintet, amit másoknak évek keletek .
Számomra Bm és Kaido már nem lehet menteni, de azért a parancsnokokat már ne alázzunk meg annyira, ráadásul miért mindig 2 parancsok szívatja meg Oda? Ott volt Ace, smoothie majd Queen.
One piece erőviszonyokat, és a fejlődésnél nem szabad logikusan néznem, mert a barátság ereje minden megold igaz Oda?
Már bánnám, hogy az elöbbi véleményemet töröltem ....
Én csak azért örülnék ennek, mert akkor Sanji valszeg Kingel vagy Yamatoval harcol. Nem tudtam volna elképzelni, hogy Queen ellen értelmes harcot vívott volna. King tűzet használ és repül pont tökéletes ellenfél lenne neki.
Én csak azért örülnék ennek, mert akkor Sanji valszeg Kingel vagy Yamatoval harcol. Nem tudtam volna elképzelni, hogy Queen ellen értelmes harcot vívott volna. King tűzet használ és repül pont tökéletes ellenfél lenne neki.
Abszolút megértem, elfogadom az álláspontodat.
Én is ezt szeretném, és ha tényleg reálisan nézném , akkor ezt Crackernél kelet volna eljátszani.
Ha Oda nem lenne ostoba, és nem ismételteti azt a átkozott sablonját, akkor Doffy után nem ismételné 1x kikapok, majd elverem, hanem egy leckének tekintené, és új irányban vinné karakterét .
Doffy már olyan szinten van, ahol Mihawnk, parancsnokok , admirálisok és a Yonkok vannak .(megközelités lenne a legjobb szó erre)
Tudjuk, hogy a Yonko parancsnokok broken ellenfelek, mert ezt láttuk Marinefordnál, és nem azt , amit Bm és Queen között látuk , mert az egy gyáva és olcsó húzás volt Oda senseitől. Hype harc =nem logika harc.
Amit Katakurinál kaptunk, azt kelett volna Crackernél eljátszani, ott elveri, és Katakuri ellen egy döntetlen , ami résszemről is teljesen rendben lenne. Yonko jobb kéz, azért minimum egy admirális .Admirális pedig tudjuk mennyir ér egy Yonko ellen. BEtegség ide vagy oda.
Ezért is érztem feleslegesen az egész Kaido vs Luffy harcot, hisz Katakuri már felkészitette, hogy mi lesz egy vérbeli Yonko ellen.
Ez a 2 harc bőven elég lenne, hogy felkészüljön 1 Yonko ellen, mert nem egyedül fog megküzdeni velük.
Ha ezt utat választotta volna,akkor Hiei a véleményed teljesen reaális lenne .
DE sajnos Oda a gyávasság, időhúzás, hype, sablon küzdelmeket választotta, ahol az emberek 90% összezavarodik.
kristofkristofal már beszéltünk arról, hogy Sanji és Zoro már készen állna egy parancsnok ellen, csak sajnos nem volt lehetőségük.
Mert Totlandnél Sanji brutálisan visszafogadta, és kiheréllte , amit a mai napig nem fogok megbocsátani neki.
Ha Oda javitani szeretne, akkor remélem csapatharcok lesznek , mert Sanji és Zoronak kellene egy kis pofon, amit Luffy kapott Doffytól.
Hiei még valami, Blueno nem volt a legjobb között , szóval erős túlzás lenne, ha Queen elverné, majd pár kajával irány a Yonko.
Szóval ha ezt megtenné, akkor 360 fokos fordulat történt volna egyetlen fejezett alatt, amit logikusan nézve wtf lenne.
Ez egy személyes vélemény, de jól ismerem az one piece , és tudom, hogy miről beszélek, és pont ezért, nem tudok már jó szavakat használni a mangára.
Mint mondtam, 1 elöre lép, majd 3 -mat vissza .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.05.12. 17:14
Szerintem nem fog Luffy nekimenni Queen-nek. Ha jól értelmeztem, akkor Queen most a hallban van a színpadon, ahol konkrétan majdnem minden erősebb alak jelen van. (A flying six, Kaido, King, Jack, Big Mom, és a Big Mom kalózokon kívül, de gondolom ők is valamelyik közeli szobában vannak.) Luffy bármennyire is forrófejű, idióta lenne most nekimenni egyedül ennyi ellenféllel körbevéve.
Illetve szerintem elég jó karakterfejlődés lenne, ha most nyugodt maradna, és rájönne, hogy nem jó ötlet idegből nekimenni bárkinek megint, mert úgy jár mint, legutóbb, mikor Kaido 1hitelte.
Amúgy szerintem is Yamato lesz a Jinbe-ék mögött lévő alak, vagy max valamelyik Big Mom kalóz. Mást nem tudok elképzelni, elvégre az előző fejezetben a "check" megvolt Queen által Kaido és Orochi csapataiból. Egyedül a Big Mom kalózok voltak, akikről csak említést tettek, és nem adtak ki semilyen hangot. De gondolom ők meg a Mamával vannak, szóval nekem minden jel Yamatora mutat.
Szerintem King Zoro ellenfele lesz, jobban illene hozzá, elvégre King is kardforgató (gondolom ha karddal járkál). Plusz King-en kívül nem tudok más értelmes ellenfelet Zoronak, akivel élet halál harcot vívna, és tudna fejlődni.
Kétség kívül Yamato van a bokor mögött, a BM kalózok egóját nézve ők nem nagyon rejtőzködnének. Lehet, hogy jófej lesz, és igazából esze ágában sincs követni Kaidot, csak kényszerítik. Ahogy nekem lejött, úgy már többször megszökhetett. Lehet segít nekik bejutni. Azt is el tudnám képzelni, hogy egy-egy érte induló Flying six tag összetalálkozna a szövetségből valakivel, és már most megindulna a csata.
Egyébként így a flying six megkavarhatja teljesen az erőviszonyokat, illetve a későbbi harc párosításokat. Mármint kíváncsi vagyok, mit hoz ki ebből a kihívásból is Oda. Remélem legalább az egyik flying six tag tényleg van csapás szinten. Már alapból az is fura volt, hogy Ulti ennyire lekezelően beszélt Kaidoval. Who's Who pedig túl magabiztosnak tűnik a csapásokkal szemben, reménykedek benne, hogy nem a semmire... Én örülnék neki, ha például kiderülne, hogy Jacknél, vagy akár Quennél is erősebb.
Bár fura, hogy egyből a csapásokkal harcolhatnak, mert én eddig azt vettem le eddig az egész Kaido csapatból, és az tűnik a legegyértelműbbnek is, hogy a számok a flying sixnél eggyel följebb vannak a ranglétrán.
Talán azért, mert a számok nem a banda tagjai, csupán szövetségesek. Egy szorosabb kötelékkel köztük.
Ez magyarázhatja, de én kizárnám. A headlinerekkel bezárólag az egész csapat a kártyákra van építve, fura lenne, ha pont a számok nem tartoznának a csapathoz. Bár majd meglátjuk, lehet végül igazad lesz. Mindenesetre őket valamiért nagyon rejtegeti Oda.
De ezt maga Doffy cáfolja. Elvégre Joker a fedőneve. Emellett Kaidou egyik legfontosabb szövetségese.
Amúgy igen, kifejezetten rejtegeti őket Oda, esetleg Kaidou fajtársai?
A méretük, a szarvaik, illetve az, hogy mindegyiknél buzogány van, erre utalhat. Bár a buzogány önmagában nem jelent semmit, csak különös.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
De ezt maga Doffy cáfolja. Elvégre Joker a fedőneve. Emellett Kaidou egyik legfontosabb szövetségese.
Amúgy igen, kifejezetten rejtegeti őket Oda, esetleg Kaidou fajtársai?
A méretük, a szarvaik, illetve az, hogy mindegyiknél buzogány van, erre utalhat. Bár a buzogány önmagában nem jelent semmit, csak különös.
Ez igaz, viszont ha jól tudom a Joker nem minden kártyajátékban van jelen, viszont amelyikekben van, az egyik legfontosabb lap. (Bár lehet rosszul tudom) Ez magyarázhatná, hogy Doffy nem tartozott konkrétan Kaido csapatába, viszont az egyik legfontosabb láncszem volt.
Remélem azért a számok közül nem mindegyik egy nagy állat lesz. Én már az őket bemutató fejezetben is hozzájuk kapcsoltam Apoot (az elhangzott szöveg, és kontextus miatt egyértelműnek kéne lennie), viszont nagyon sok helyen azt látom, hogy Apoot teljesen külön veszik tőlük, amit nem igazán értek.
Ja és amúgy így Yamato megjelenésével valószínűleg tisztázódni fog az "ász" szerep is...Szerintem legalábbis.
Szerintem az is elképzelhető, hogy az egyik sztárt majd akár Zoro fogja kihívni. Vicces lenne ha eltévedve megtalálná Yamatot akivel eljutva Kaiduhoz megkapná a jogot a kihívásra.
Én úgy gondolom, hogy Queent fogják kihívni, és legyőzni. Ő már 2* kikapott nagyon rövid idő alatt. Ennek kell, hogy legyen valami következménye. Neki már nincs tekintélye az olvasok szemében, és talán a Kaidou kalózok erősebb tagjai szemében se. Ezért gondolom, hogy Oda őt ugródeszkának fogja használni, hogy a hatost tüntethesse fel jobb színben.
Remélem Luffy nem fogja lebuktatni a csapatot. Most az egyszer mennyen minden a terv szerint.
Amúgy a fejezet nagyon tetszett. Ennek alapján Carot újra több ,,műsoridőt" kaphat.