Pirategod írta:
A one piece anime megszűnt? Már 2 és fél hete se híre se hanva.e
Ez a One Piece manga témája semmiköze a One Piece animéhez. Ha mondjuk a jó helyen keresnéd talán találnál némi információt is...
One Piece manga
Pirategod írta:
A one piece anime megszűnt? Már 2 és fél hete se híre se hanva.e
czera
Lehet Kaidou fia.
Tetszik hogy Kaidou-nál ha leversz egy magasabb rangban levő személyt akkor feljebb léphetsz az ő rangjába.
Egyébként logikus de jó hogy ki is mondták.
King miért nincs még vérdíjad?
Egyébként Robin viszont. Hát nem hiszem hogy valaha is lett volna ennyire mutatósan öltöztetve (Talán még a legelején Alabasta-ban)
Kifejezetten jól néz ki sőt. Nami semmi most hozzá képest.
Viszont még az előző fejezet kapcsán van egy szomorú megállapításom.
A Headliner-ekre ugyebár Gifters-ekként hivatkoztak.
Illetve csak a 6-ost emelték ki közülük.
Sajnos szerintem ebből az következik hogy minden Headliner SMILE fogyasztó (leszámítva a Szupernova-kat).
Tehát az abbéli régi vágyunk hogy sok valódi Zoan használó legyen a Beast kalózok között és hogy alacsonyabb rangúak között is legyenek mint BM-nál Paramecia-k szerintem esélytelenné vált.
Szomorú de úgy tűnik hogy csak Kaidou, Orochi, a Csapások és a 6-os lesz valódi Zoan. Esetlen még a Numbers és Kaidou fia lehetséges.
Amúgy nem tudom, mit nyávognak itt sokan, hogy ez nem halt meg, az nem halt meg... Pell volt az első és egyben legnagyobb tüske, amit ilyen szempontból kaptunk, azonban semmi hatása nem volt a történetre annak, hogy életben maradt. Én azt a tendenciát látom, hogy aki "meghalt", az csak akkor "támad fel" (lsd. Pell, Bon Clay, Pagaya, és hát akkor Pound), ha már nincs ráhatása a további történetre. Ellenben azok, akiknek igenis van/lehetne (Kuina, Ace, Fehérbajusz, és remélhetőleg Pedro), azok halottak maradnak. Ha esetleg Pedro feltámad a jövőben, majdnem biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmilyen fontosabb szerepe. Mielőtt valaki felhozná Sabo esetét: róla szinte azonnal tudtuk, hogy életben maradt.
Ez csak egy elképzelés, nyugodtan cáfoljátok meg. Egyelőre én úgy látom, Oda ezt az irányelvet követi.
Tapion-sama írta:
Amúgy nem tudom, mit nyávognak itt sokan, hogy ez nem halt meg, az nem halt meg... Pell volt az első és egyben legnagyobb tüske, amit ilyen szempontból kaptunk, azonban semmi hatása nem volt a történetre annak, hogy életben maradt. Én azt a tendenciát látom, hogy aki "meghalt", az csak akkor "támad fel" (lsd. Pell, Bon Clay, Pagaya, és hát akkor Pound), ha már nincs ráhatása a további történetre. Ellenben azok, akiknek igenis van/lehetne (Kuina, Ace, Fehérbajusz, és remélhetőleg Pedro), azok halottak maradnak. Ha esetleg Pedro feltámad a jövőben, majdnem biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmilyen fontosabb szerepe. Mielőtt valaki felhozná Sabo esetét: róla szinte azonnal tudtuk, hogy életben maradt.
Ez csak egy elképzelés, nyugodtan cáfoljátok meg. Egyelőre én úgy látom, Oda ezt az irányelvet követi.
Ez fordítva is megközelíthető. Miért hozza vissza őket a halálból, ha úgy sem lesz különösebb szerepük? Ha többé nem lesz jelentőségük a történetben, mi értelmet szolgál a "feltámadásuk"?
Nem tévedsz Tapion, csupán máshogy vélekedünk. Továbbá nem nyávogok, szerintem teljesen jogosan állítom azt, amit.
Oda egy érzelmi fejezetet alkotott Pound-nak, amely arra fókuszált, hogy érzelmi hátteret adjon a karakterének. Ha meghalt, miközben megmentette a lányát, aki soha nem tudhatta meg, hogy ki az apja, tökéletes módja lett volna annak, hogy véget vethessen a karakterének. Különösen az a jelenet, mikor Pez sír, ahogyan Oven megöli Poundot. Azzal, hogy visszahozná őt az életbe, mindezt tönkre teszi. Erre írtam azt, hogy hamis dráma, semmi több.
Akárhányszor belegondolok abba, hogy milyen helyzetet élt túl, akkor a bullshit érzés kering bennem. Sőt, mi több, ezzel megint csak a Big Mom kalózok tekintélyét rontotta, mert hát elég szánalmas, hogy még egy Poundot sem tudtak kivégezni.
Számomra tudjátok mi a legfájdalmasabb.
Mindenki azt mondogatja hogy csak két jelentősebb szereplő (nem tömegkarakter) halt meg a jelenben a One Piece-ben.
Mindenki csak Ace és Fehérbajuszt emlegeti.
De ez nem igaz.
Felszólalnék a méltatlanul elfeledett és ugyanabban a csatában elesett Oars Jr. emlékére.
Ettől még minden más igaz de ne felejtsük el szegény gigaóriást.
Én is úgy tudom, hogy nem lett megerősítve.
Amúgy ha ez nyávogásnak számít, akkor én vállalom. Olyan kilépőt kapott volna annak ellenére, hogy "csak egy átlagos" karakter, amit bárki megirigyelhetett volna. Emlékszem anno nem nagyon vettem komolyan a történetszálat, de az a fejezet, azért megütött, annyira menőn viselkedett Pound. Most az egész ment a kukába.
Kiemelném, hogy a csapat fele kiruccant egy Yonko területére. Nyilván nem ok nélkül, csak bratyiból, de akkor is, ennek ára kell, hogy legyen. Szvsz ez az egész nem csak Sanji miatt volt, hanem azért is, hogy be legyen mutatva, hogy milyen, ha egy Yonko bajuszát húzogatják. Pedro önfeláldozása és Pound és Pekoms nyílt ellenszegülése után az lett volna a minimum, hogy mind otthagyják a fogukat. Mama és a gyereke nem olyan, mint Kaidou, aki mindenkit be akar toborozni. Az árulásra nagyon érzékenyek. A fránya P betű. A menekülés végét még meg sem említettem. De valószínűleg ne várjunk ott semmi áldozatot. Így joggal számíthat rá az ember, hogy Pedro is előbukkanhat, bár azért azután, hogy nem rég "eltemették" az elég komolytalan lenne.
Ennek ellenére én még mindig úgy érzem, hogy Onigashimán valaki fixen otthagyja a fogát, mert hát elég nagy a tét.
Ugrás a fórumra: |