Kár érte, már nagyon kíváncsi vagyok.
Semmi új spoiler nem érkezett még?
Múlt héten ilyenkor azt gondoltam hogy még akár előbb is kapunk fejezetet mert jöttek a spoilerek most meg nagy a csend.. Holnap már mangának is kell(ene) lennie.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
De, már egy csomó kép is kint van. Illetve egy pár plusz infó is.
https://www.reddi..._spoilers/
Ez jó fejezet lesz a spoilerek alapján.
A Kurosai FR-U IV és a Brachio Tank V új bevetésen. Már előre látom, ahogy a gyáva népség ismét ki lesz paterolva belőle. Nagyon remélem, hogy Franky kap egy normális harcot és ellenfelet.
Amúgy ha már "újra be lett mutatva" King kaphattunk volna vérdíjat is.
Ismét szünet lesz.
Egyébként nem tudom, hogy meglestétek-e a borítóképet, de nagyon úgy tűnik, hogy Pound életben van. Én már meg sem lepődöm, ti se tegyétek
Ezek után alig várom, hogy Pedro színre lépjen a háború közepette.
A szünetekkel kapcsolatban Oda beszélt a jelenlegi helyzetről.
https://www.anime...me/.159293
Oda régi motoros, nem egy rajzprogram segítségével dolgozik digitálisan, mint ahogy rengeteg modern mangaka is teszi, szóval nem tudja elkerülni a másokkal való érintkezést. Emiatt várható a megszokottnál több szünet, nem azért, mert rosszul érzi magát. Próbálják áthidalni a járvány okozta nehézségeket, miközben távol kell őt tartani a fertőzésveszélytől.
czera írta:
Szánalom... A kis tündér kalózok nem tudom hogy fogják elszálítani. Gondolom találkoznia kellene a két lányával mert az úgy happy end, és valahogyan oda fog most majd találni Begéhez...
Azt a rohadt... Megmondom őszintén nekem ötletem sem volt, hogy mi lehetett az a borítón. Meg sem fordult a fejemben, hogy Pound lehet az, igen ennyire naiv vagyok. Először azt hittem, hogy Bege-ék hagyták el, de utána eszembe jutott, hogy szerváltak új hajót azóta. Igen, ennyire megragadott ez a borító történet. Amúgy ezzel most kicsit felidegesített Oda. Így már nehezen tudom komolyan venni az egészet, tényleg Pedro is simán előjöhet még ennyi erővel... Plusz még, hogy félholtan még Dressrosára.. vagy Green Bitre is eljutni...
Amúgy nem azért, de Nekomamushi hol a rákban van?
Egyrészt nem biztos hogy Pound az. De még ha ő akkor se biztos hogy él. És nem tudjuk hova ment Oven csapása. Annyit láttunk hogy suhan felé a penge. Tekintve Pound méreteit nyugodtan landolhatott az a hátában is.
Btw nem KELL érteni Odát, de ez az ő sztorija. Semmi sem tökéletes de ha már szórakozol akkor miért nem arra fókuszálsz?
(ja és szerintem ezt a halálos dolgot már annyiszor meg kapta Oda hogy már direkt szórakozik vele)
Nem biztos? Pediglen a masni, a haja és a ruházata nekem teljesen ő rá utal.
Igen, nem tudhatjuk, hogy él, de hogyan került arra a Tarte hajóra? Pláne, hogy Oven a kikötőnél vágta le.
Itt teljesen irreleváns, hogy hova ment, a hátába, vagy a fejére. Csak ne gyere azzal, hogy nem biztos, hogy halálos sebet ejtett rajta, miközben egy LÁNGOLÓ PENGÉVEL TELIBE CSAPTA. Arról már nem is beszélve, hogy amúgy is milyen állapotban volt.
De veled nem is beszélgetek ilyesmiről, mert valahogy mindig eljutunk odáig, hogy ez Oda története és azt csinál, amit akar , hát igen. Remélem legközelebb kinöveszti a tökeit is. Valóban semmi sem tökéletes, nem is azzal van a baj, hogy Pound életben van, hanem azzal, hogy olyan helyzetbe hozta, olyan körülmények között történt a "halála", amiből nem igazán értem, hogy hogyan jutott ki élve. Ha kiküszöbölte, már pedig eléggé úgy tűnik.
Szerintem Oda már azt is megbánta, hogy megölte Ace-t. Ezért is hozta be Sabót, mint egy másik bátyuska és adta neki a láng gyümit. De ha már itt tartunk, ha akarná még Ace-t is vissza tudná hozni az életbe. pl. egy olyan húzással, hogy a Főnix gyüminek lenne egy olyan rejtett képessége, hogy vissza tudja hozni a korábbi láng gyümi használókat, a feltétele meg az lenne, hogy a főnix és a láng gyümi találkozzon és mindkettő használóját erős érzelmek kössék a feltámasztani kívánt korábbi láng gyümi használóhoz. Vagy mondok egy másikat. A láng gyüminek lehetne egy olyan rejtett képessége, hogy a jelenlegi használó meg tudja idézni a korábbi használókat, mint tűzlélek. Ace, mint tűzlélek. Ezt akkor találtam ki, mikor a Stampede movie végén Sabo mellé megidézték Ace-t egy gyümiképességgel. Szóval vannak lehetőségek, Odán múlik a dolog.
Ugrás a fórumra: |