Dehogynem. Page One leadta jelet a társainak, Sanjinak mindenhogy menekülnie kellett.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Egyébként jöttek kiegészítések a spoilerekhez.
Ha mindent jól értettem, akkor amelyik Tobi Roppo tag megtalálja Kaidou fiát, az esélyt kap arra, hogy megtámadhassa az egyik Csapást. Ezt a bizonyos mérkőzést pedig Kaidou és a Mama végig fogja nézni. Ezek szerint csak lehet esélyük valamelyik ellen, ha Kaidou ennyire beléjük vetette a bizalmát. Nem véletlenül akarta őket bemutatni BM-nek.
Remélem valóban nem hamis ez a hype, aztán nem fognak leszerepelni, különben nevetségessé teszi magát a Mama előtt.
Valamint úgy tűnik, hogy a Numbers tagok is megjelentek, Kaidounak hoztak is valamiféle ajándékot.
Luffyék és Kidék pedig bejutottak a kastélyba, ha minden igaz.
Bár Kaidou fia még nem fog megmutatkozni, viszont a nevét megtudjuk.
Na ez már elég érdekesen hangzik, sajnálom hogy nem kapjuk meg ezen a héten. Baszki, most hogy így belegondolok, őszintén fogalmam sincs hogy fogják leverni ezt a kettő állatot. A többivel nem lenne baj, de ez azért legyünk őszinték, elég meleg. Luffy vagy előáll egy ébredéssel, vagy iszonyat erősnek kell lennie ennek az új hakinak, mást nem tudok elképzelni.
Ma visszanéztem animében a kis csatájukat, és woww. Még ha meg is tudja majd sebezni, egy ütésétől kifeküdt. Nem fogja eltalálni vagy mi? Nyílván de. Vagyis szükség lesz egy iszonyatos power up-ra. Azokra a képekre leszek kíváncsi, amikor már ott fekszik Luffy előtt Kaidou, és mindenki néz hogy mivan. Most először érzem azt egyébként, hogy ez egy nagyon nagy falat lesz, és hogy nem fogja tudni úgy megoldani, hogy egyszerűen "jobban akarja" a győzelmet.
A másik, amit már most érzek, hogy Queen nagy arca nagyon el lesz kenve, és őszintén remélem, hogy Sanji lesz az. (Nem vagyok Sanji fan.)
Egyébként nekem az is megfordult a fejemben, hogy mi a helyzet akkor, ha Jack egykor szintén a Repülő Hatos tagja volt, aki leverte a Csapások egyik régi tagját?
Elvileg Jack 28 éves, 20 évvel ezelőtt az Oden és a hüvelyek elleni csata során pedig őt nem láthattuk, tehát szerintem megvan rá az esély, hogy neki is fel kellett másznia a ranglétrán.
Nekem különösen tetszik Kaidou bandáján belül ez az elrendezés. Hogy az erősebb tagok bármikor leverhetik egymást, és átvehetik egymás pozícióját.
Ha már jöttek spoiler képek, akkor biztos, hogy ki fog jönni hamarabb a fejezet és nem kell jövőhét csütörtökig várni.
Ez az ötlet nem lenne rossz, csak az egyensúlyon nem szabad csorbítani. Ha a Csapások ereje emiatt nem csorbul és a Repülő hatosról kiderül, hogy keményebbek, mint amilyennek látszanak nem lesz gond. Szvsz nekem nem tűnnek olyan nagy tankoknak.
Kaido fiának megtalálása után kapnak egy lehetőséget... Aham, tehát
a) Kaidou fiának megtalálása nagy kihívás, esetleg nem csak megtalálni kell, hanem rábírni, hogy jöjjön el a fesztiválra. Ha nem lenne gyenge, akkor ez adná.
b) Kaidou fia egy retardált, akit babusgatni kell. Ez a legnagyobb félelmem és sajnos erre látok legnagyobb esélyt.
c) Kaidou fia hasonló kvalitásokkal rendelkezik, mint Zoro, ergo nem talál oda. Ebben legalább lenne poén
Amúgy elvileg Yamatonak hívják Kaidou fiát, de közben leszedték a nevével kapcsolatos spoilereket.
Az, hogy a Repülő hatos tagjainak legalább a fele ex kapitány.. maradjunk annyiban, hogy remélem, hogy nem lesz több áruló.
Ez a Jack levert egy csapást ötlet jó, csak az a kérdés, hogy kit. Talán Avalo Pizarrot?
kristofkristof
Remélem, hogy keményebbek, mint amennyire gondolnánk. Nem véletlenül akarja Kaidou megmutatni az erejüket a Mamának.
Az általad említett lehetőségek közül remélem az első lesz a hunyó, de az utolsóval sem lenne különösebb problémám.
Ezúttal könyörgöm Odának, hogy ne a "b" eshetőséget játssza el újra. Ha mégis, akkor azt hiszem szüneteltetem a mangát egy kicsit.
Illetve én szerintem nem lesznek árulók. Az ex-kapitányos dolog valóban megcsavarja a dolgokat, de ha mindent megtesznek azért, hogy minél nagyobb pozíciót töltsenek be a bandán belül, akkor nem hiszem, hogy felmerülhet az árulás gyanúja. Persze ez még nem egészen zárja ki, de ha annyira elakarnák árulni őt, akkor azt enélkül is megtehetnék.
Amúgy bárkit leverhetett volna Jack. Talán Avalo Pizarro egykor tényleg Kaidou egyik Csapása volt. Mindenesetre meglássuk.
Nem akarok megint károgni a vivre card databookal de aszerint Avalo azért került az Impel Downba mert egy zsarnok királyként uralkodott az országában. Nem hiszem hogy olyan bika mint egy csapás, de persze könnyen lehet hogy csak alábecsülöm.
Sajna azóta hogy Shiryu megette a Suke Suke no mi-t valahogy nem tudom komolyan venni BB-t és a legénységét.
Szerintem Queent fogják választani. Mármint a Csapások közül, akit leverhetnek. Már az előző fejezetben is eléggé kivesézték a halálát, nem lepődnék meg, ha őt vernék le. Már ha lefogják tudni verni. Bár van az az érzésem, hogy legyőzik, különben feleslegesen hozta be ezt a szálat Oda.
Lehetőség, hogy ki lehet Kaido fia:
https://www.youtu...SyCDv2jk5k
Egyesítve 2020.05.01 22:47:00:
Germa66 írta:
Sajna azóta hogy Shiryu megette a Suke Suke no mi-t valahogy nem tudom komolyan venni BB-t és a legénységét.
Márpedig én is úgy gondolom, hogy a láthatatlanná tévő gyümölcs nem igazán egy erős képesség, főleg az Újvilágban. Pláne figyelembe véve azt, hogy nem is kell eget rengető, Katakuri kaliberű megfigyelés hakidnak lenni ahhoz, hogy kiszúrd őt. Absalom esetében még erre sem volt szükség.
Ilyenkor jut eszembe, amiben én is hiszek, hogy a használó teszi erőssé a gyümölcsképességét, talán nem minden esetben így van, talán igen, ezt még nem tudhatjuk biztosra. Valóban vannak olyan gyümik, amikből látszólag nem lehet többet kihozni annál, mint amennyire alapvetően is képesek.
Aki ismeri a JoJo: Bizarre Adventure című anime sorozatot, annak ismerősen csenghet a Chariot Requiem név. Van benne egy fajta félelmetesség, hogy néma szellemként, érzéstelenül sétál, és a puszta jelenlétével elpusztít. Hasonlóképpen adnám, ha Shiryu láthatatlanként a jelenlétét teljesen eltudná rejteni, hogy még a megfigyeléssel is nehezen lehetne őt beazonosítani.
Várjuk ki, mert még hakival nem látuk mire képes .Simán eltudom képzelni, hogy hakival képes eltüntetni az auráját , vagy láthatatlan támadásokat alkalmazni .
Nem sorolnám a Bon Clay féle haszontalan képességek közzé . Ráadásul a Katakuri megfigyelés nagyon ritka , még Big Mom se képes erre, és talán Kaido se.
De ha láthatatlanná válik, akkor a támadásai szintén azzá válnak. Az aura eltüntetésére én is utaltam az előbb, de nem tartom valószínűnek, hogy azt a hakival fogja meglépni. Inkább annyira "összeolvad" ezzel a láthatatlansággal, hogy a megfigyeléssel is nehezen bemérhető lesz. Azt meg nem mondtam, hogy haszontalan képesség, mert egyáltalán nem, ahogy a Bon Clay képesség sem az, de harcban, kifejezetten erős ellenfelek ellen, nem veszik sok hasznát. Csak úgy finoman megjegyzem, hogy Bon Clay gyümölcsének köszönhetően, Orochi shogunná válhatott.
dungeonlord írta:
(Ezt még a haki se változtat)
Plként ott van Bon Clay gyümije , aki képes mások testalkatát felvenni, súly,magasság stb, de nem képes az adott személy erejét is lemásolni.
HA Oda ezt nem cáffolja, addig a leggyengébb gyümik közé sorolható .
https://www.manga...-piece-979
Talán hamarosan lesz már fejezet is..
Kaido fia feltűnik végre, és betekintést nyerhetünk a fenevadak hieararchikus rendszerébe. (Állítólag.)
Ugrás a fórumra: |