Szóval az "ébredés" nem feltétlen a környezetére gyakorolt hatást jelenti?
One Piece manga
Én eddig úgy gondolom, hogy a Paramecia típusnál, min ami Doffy, és Katakuri volt, azoknál a környezet is átváltozik, amit úgy tudnak használni mintha a saját testük lenne.
A Zoannál szerintem az ébredés dob egy szintet a hibrid formára. (Nem tudom Impel Downban lévő Zoan használókat, valamiért nem akarja bevenni a gyomrom. Túl komolytalanok voltak a számomra. Az ébredést sokkal magasztosabbnak képzelem. Ezek meg a 2 évvel ezelőtti Luffyval se bírtak el. Remélem a többi Zoan ébredés komolyabb lesz. Mondjuk őrülnék neki, ha róluk kiderülne, hogy valami módon mesterségesen lettek felébresztve, és ezért voltak ilyen khm khm furák.)
Amire kíváncsi vagyok, az az, hogy a felébredt Logia milyen lehet. Nem tudom elképzelni, hogy azt hova lehet fokozni.
AFR írta:
https://naruto-ku...ece/929/17
Hawkins mellett van a narrációs szövegben. Sajnos.
A Hybrid az elvileg alap Zoan képesség szóval egyértelműnek kéne lennie.
Bár Mitikustól még nem láttuk. Mint Germa66 írta lehet hogy ez nem véletlen.
Bár mondjuk Sengoku lehet pont rá a példa. Elvégre is ha nem az volt a Hybrid formája akkor nem tudom milyen lehetne.
jasek89
Az Ébredés nem a Haki hanem a gyümi végső foka.
A Környezeti hatás a Paramecia-nál biztos. A másik kettő kérdéses de a Zoan-ra jól mondta Rikiya ott az Impel Down-i őrök példája.
De szerintem ők mesterségesek lehettek.
Rikiya
Nem. Marco olyankor csak részlegesen alakult át.
Mint a SMILE használók. Csak egy egy testrészét.
vegel2014 írta:
Én eddig úgy gondolom, hogy a Paramecia típusnál, min ami Doffy, és Katakuri volt, azoknál a környezet is átváltozik, amit úgy tudnak használni mintha a saját testük lenne.
A Zoannál szerintem az ébredés dob egy szintet a hibrid formára. (Nem tudom Impel Downban lévő Zoan használókat, valamiért nem akarja bevenni a gyomrom. Túl komolytalanok voltak a számomra. Az ébredést sokkal magasztosabbnak képzelem. Ezek meg a 2 évvel ezelőtti Luffyval se bírtak el. Remélem a többi Zoan ébredés komolyabb lesz. Mondjuk őrülnék neki, ha róluk kiderülne, hogy valami módon mesterségesen lettek felébresztve, és ezért voltak ilyen khm khm furák.)
Amire kíváncsi vagyok, az az, hogy a felébredt Logia milyen lehet. Nem tudom elképzelni, hogy azt hova lehet fokozni.
https://naruto-ku...ece/785/10 ez szerint az ébredés különleges esetben történik meg és környezetre van hatással így valószínűleg csak paramecia démongyümölcs használok lehetnek képesek az ébredésre
Amúgy van egy érdekes dolog, ami szinte biztos, hogy nem véletlen...
Azok akiknél láthattuk a felébredést ( a Paramecia-használóknál ) mindannyian rendelkeztek a Megfélemlítés Hakijával! Lehetségesnek tartom, hogy ennek a Hakinak van egy olyan hatalma, aminek segítségével a használó feltudja ébreszteni a gyümölcsét.
Vélemények?
Egy poén karakternek tökéletes Buggy. Én is szeretem, de a kormány eléggé mellélőt, mikor shichibukai-t csinált belőle. Kíváncsi vagyok, hogy vele mi lesz a feloszlatás után. Ha elfogták, akkor majd akkor lássuk viszont, ha Luffy ki akarja menteni Boa-t. (Ha őt is elkapták) Biztos elég csalódott Buggy. Neki ez volt az álom pozíció.
(Azt megnézném, hogy azok hány darabban vannak, akik Mihawk-ot próbálták elfogni. )
Giovanna
Volt Zoan ébredés is. (De azok lehet, hogy mesterségesek) Szerintem azért láthattunk eddig több Paramecia ébredést, mert az a leggyakoribb gyümi. Logia alapból is kevés van, így elég kicsi a valószínűség, hogy lesz egy ébredés használó. (Én úgy megnéznék egy Mizu Mizu no Mi-t (Vizgyümit Logiában) Ő ha használná az ébredést, és vízzé változtatná maga kőrül a talajt, akkor megfulladna? )
Azért egy Akainu féle kaliber (akit egyébként a legerősebb logia használónak tartok) elvárnám, hogy már ő is tudja az ébredést használni. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan látni fogunk egy Luffy vs Akainu harcot, mindkettőnek de főleg Luffy-nak kell bosszút állnia Ace-ért.
Blade00 írta:
Ébredése úgy tudom, csak Paramacia típusú gyümölcsöknek van
Blade00 írta:
Az hogy ők felébredt Zoan gyümölcs használók az hol lett elmondva?
Ugrás a fórumra: |