Igaz bár, Kinget eléggé hypolták BM-ék, amikor lelökte a hajójukat. Majd biztos kiderül.
Katakurit szerintem még jobban hypolták BM-ék.
Remélem BM Kaido által meghal, megbosszulják, majd végül Katakuri egyesíti a családot és Luffy szövetségese lesz.
Nem tudom a játékokkal ki hogy áll, de érdemes lenne belenézni az új Pirate Warriors végébe. Ott már van egy befejezése a Wano kuni arcnak, Luffy & Katakuri & Kid VS KAIDO.
Egyetértek. Minden Yonkounak és a parancsnokaiknak megvannak a saját előnyeik és hátrányaik, ki miben kimagasló. Úgy gondolom, hogy WB és a bandája egy bizonyos vegyes kategóriába sorolható. Vannak erős gyümi használók, s vannak olyanok, akik gyümi nélkül is megállják a helyüket. WB-nek, Kaidouhoz hasonlóan csak egy pár technikája lehet, viszont azok is sokat mondóak. Persze ez csupán spekuláció.
jasek89
Ez nem teljesen így van. Katakurit mit ne mondjak, enyhe kifejezés volna, ha azt mondanám, hogy csak hypeolták. Őt Isteni szintekre avanzsálták, pláne a testvérei. Én úgy vélem, hogy nincs akkora szakadék a 3 édességparancsnok közt, sőt viszonylag közel állhatnak egymáshoz. Maga Katakuri jelentette ki, hogy sok éve nem volt olyan ellenfele, aki képes volt megsebezni, utoljára a fivére, Cracker volt rá képes.
Azt meg főleg nem gondolom, hogy Kaidou parancsnokai ennyire gyengébbek lennének. Időközben nekem is csalódás volt a banda, azonban nem is az erejük végett, hanem a teljesítményük miatt. Queen egy ostoba állat volt, akit a Mama meg is büntetett. Mindenesetre ha így lenne, nem lenne patthelyzet a Yonkouk közt.
czera
Miből gondolod, hogy BM-t megfogja ölni Kaidou? Mert ezzel csak magával tol ki.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
King hype nem abból állt, hogy majdnem seggbe rúgott egy nem Yonkot.
Hanem abból , hogy ritka fajról beszélünk, ami még az óriásoknál is ritkább .King nem a hakival, és nem is a képességével lesz erős, hanem a fajának egyedi képességével fog minket meglepni.
Bm elmondása szerint a faját azért irtották ki, mert veszélyesek voltak. Talán King háta ezért lángol , mert egyedi faj képességről beszélünk .
Marconak van a legritkább démongyümölcs , Katakurinak van a legjobb megfigyelés, Bennek lesz a legjobb fegyverzet haki, és King ereje a fajában lesz. Így mind 4 Yonko jobb kéz egyedi erővel rendelkezik ,amivel jobb a másiknál .
Don chinjao hasonló képességvel rendelkezik ,mint King , mert nekik is volt egyedi rejtett erő, amit még Garp is megérzet, ami nagy szó .
Minkek sulongja is ide tartozik .
Na igen, ez az egyik nagyon szép dolgo a One Piece-ban, hogy kő-papír-olló helyzetek vannak. Ezért is nagy kreativitással dolgozik Oda, nem szimpla Dragon Ball-viszonyokkal....
Miből gondolod, hogy BM-t megfogja ölni Kaidou? Mert ezzel csak magával tol ki.
Mert útban vannak egymásnak.
Mind a kettő király akar lenni, de csak 1 lehet. BM már sokat szerepelt, volt vele harc is, valahogyan félre kell állítani a Wano arc végén mert Luffyt követné amíg meg nem öli. (Nem üldözheti örökké, és a Fishman Island territory miatt is félre kell, hogy állítsák.) Luffy nem fog 2 yonkot kicsinálni, ki más verné meg BM-et..?
Véleményem szerint vagy Kaido vagy BM elárulja a másikat amikor az egyik egy kicsit is legyengült. Mivel BM-et láttuk már harcolni, és ez a szál Kaido leveréséről szól ezért szerintem BM félre lesz állítva, Kaido meg megy majd a böribe miután ő is kikapott.
Meglátjuk. Biztos lesz itt nagy csavar még.
Nagyon remélem nem az lesz, hogy Kaido & BM a győzelem kapujában vannak, nevetnek, aztán BM valahogyan meghal és Kaido örömittasan jelzi, hogy nyertek, BM sincs útban, a Szalmakalaposoknak annyi stb stb.. Aztán az utolsó pillanatban becsöppennek Marcoék, húzzák kicsit az időt amire Luffy összekapja magát, majd visszatér, mindenki szurkol neki hogy verje le Kaidot, és végül egy ütésbe belead mindent és leveri.
Reménykedjünk, hogy Luffy nem egy ütésből fogja padlóra küldeni egyikőjüket se. Mondjuk Kaidou és BM pont nem az a típusú ellenfelek, akiket így lenyomhatnak.
Nem bántásból czera, de ezt a "BM megölése" akciót úgy kezeled, mintha játszi könnyedséggel el lehetne intézni. Még ha hátba támadná, közel sem lenne elég. Hidd el, BM-t ugyanannyira nehéz megölni, mint Kaidout.
(...)
saurs írta:
Esetleg Olyan előfordulhat, hogy az édességparancsnokok sokkal gyengébbek, mint a Sztárok? Mert bár Luffyt nem láttuk harcolni Kinggel, de nekem combosabbnak tűnt, mint pl Katakuri.
Én ezeknek a power scalingeknek nem sok értelmét látom, főleg nem ezeknek a lineárisoknak. Ez olyan, hogy Luffy is épphogy megverte Bm első számú parancsnokát a timeskip után, ellenben Blackbeard már a timeskip előtt el tudta verni Whitebeard 2. számú parancsnokát. Ellenben Magellan utána 1shot-olta Blackbeardet a teljes legénységével együtt, akik csak Shiliewnek köszönhetik, hogy még élnek. Igazából az sem feltétlenül biztos, hogy a parancsnokok erejük szerint vannak sorrendben az adott csapatokon belül, biztos közrejátszik az is, hogy mióta van a csapatban, mennyit tett hozzá a csapathoz, mekkora a vérdíja (ami mint tudjuk szintén nem feltétlenül mérvadó), de nyilván az erő is számít. Értelmetlen a parancsnokokat együttesen nézni, mert mindegyiknek megvan az ereje és gyengesége. Ezek szituáció függőek is. Pl lehet, hogy Queen simán megverné Crackert, de Smoothie ellen kikapna, mert countereli valamivel.
dungeonlord írta:
Bm elmondása szerint a faját azért irtották ki, mert veszélyesek voltak.
Ilyet sosem mondott Big Mom. Annyit mondott, hogy King faja elvileg ki lett törölve a történelemből, azt nem mondta, miért.
Reménykedjünk, hogy Luffy nem egy ütésből fogja padlóra küldeni egyikőjüket se. Mondjuk Kaidou és BM pont nem az a típusú ellenfelek, akiket így lenyomhatnak.
Nem bántásból czera, de ezt a "BM megölése" akciót úgy kezeled, mintha játszi könnyedséggel el lehetne intézni. Még ha hátba támadná, közel sem lenne elég. Hidd el, BM-t ugyanannyira nehéz megölni, mint Kaidout.
Úgy értettem, hogy ha le van gyengülve, vagy sarokba van szorítva bármi vagy bárki által. Várja például, hogy Kaido megmentse, aztán puff...
Szinte látom magam előtt a képet. Ebben semmi könnyedség nincsen, senki sem halhatatlan, kerülhet sz#r helyzetbe BM is. Az elején nyilván egymás mellett harcolnának, de elszenvednének egy pár pofont ettől/attól.
Az egy ütést pedig úgy értettem, hogy előtte azért jelentős küzdelem volt, el lenne már fáradva Kaido vagy valami és akkor egy végső ütés és puff neki is..
Erre, amit benedekpepe írt, Snack az egyik legjobb példa. Mint tudjuk, ő volt a 4. édességparancsnok, akit lefokoztak. Nos, amennyit láttunk belőle, én azt mondom, hogy Perospero veszélyesebb tűnik (pedig a vérdíja is nagyobb, noha nem releváns). Valamint Urouge legyőzte, de már Cracker ellen esélye sem volt (bár azért azt meg kell jegyeznem, hogy közvetlenül akkor kellett harcolnia, miután leverte Snacket, így fáradt és sérült volt, tehát alapvetően sem kedveztek neki a körülmények).
Szóval lehet valamivel kiérdemelte a posztját, aktív volt, mindent megtett a bandáért stb... (nem mintha mások nem ezt tennék)
czera
Ki szorítaná sarokba? Amúgy lehet ezen bármennyit kombinálni, variálni, ha nehéz helyzetben van, ha fáradt, BM talán nagyobb tank, mint maga Kaidou, egy-két ütéssel nem fogja eltenni láb alól. Csak magát fárasztja le ezzel, ráadásul ha ezt meglépné, újra ellenségekké tenné egymást, a felbőszült BM kalózbanda pedig előszeretettel fogja Wano ország és a Bestia kalózok egységeit megtámadni.
Illetve egy szóval nem állítottam, hogy bárki is halhatatlan vagy legyőzhetetlen, de tisztában vagyok az erejükkel, ebből kiindulva csak azt tudom erre mondani, hogy semmi értelme ennek az ötletnek. Csak magának ártana Kaidou.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.04.16. 16:15
(...)
Persze hogy veszélyesebbnek tűnt Perospero, mert Snackből konkétan három panelen láttuk amiből az egyiken a hajóján gubbaszt, a másikon vicsorog a harmadikon meg beterpeszt Judge elé. Én inkább azt emelném hogy kb feleannyi idős mint Perospero és úgy van 600 milla vérdíja Peros 700-ához képest.
Dungeon
Igaza van benedekpepe-nek és azt se tudjuk hogy a lángolás honnan jön, (lehet Queen egyik kütyüje van rárakva) valamint a Marco-s véleményedet se osztom hiszen Catarina Devonnak is mitikus zoanja van. Benről meg abszolút semmit nem tudunk.
Igaza van benedekpepe-nek és azt se tudjuk hogy a lángolás honnan jön, (lehet Queen egyik kütyüje van rárakva) valamint a Marco-s véleményedet se osztom hiszen Catarina Devonnak is mitikus zoanja van. Benről meg abszolút semmit nem tudunk.
Még 1 x ismétlem, én most Yonkok jobb kezekről beszéltem, nem pedig parancsnokról .
Ha valóban csak eszköz lenne, akkor sima lágokkal nem kellene megégniük a tollaknak ?
Ez az egyik ok, amiért azt gondolom, hogy a faj rejtett képessége, az a tűz a hátán.
Visszaemlékezésnél is ott volt a tűz a hátán, és ezen kívül Oda mostanában olyan személyeket mutat, akiknek rejtett képességgel rendelkeznek, és kötve hiszem, hogy ezt más ember megtudná tanulni .Ez nem olyan, mint Sanji technikája.
Nem azt szeretném mondani, hogy tévedtek,csak megérzés .
Nem bánnám, ha mind 4 Yonko parancsnok valamiben op, a másiknál.
benedekpepe amit ott irtál, az pont az jelenti, amit feljebb írtam. King storyja egy picit Uchihakra emlékeztett, és ezért gondolom azt, hogy King faja broken lehet, ha megpróbáltak kiirtani őket .Nem 1x fordult elő, a one piece történetében.
dungeonlord írta:
benedekpee amit ott irtál, az pont az jelenti, amit feljebb írtam. King storyja egy picit Uchihakra emlékeztett, és ezért gondolom azt, hogy King faja broken lehet, ha megpróbáltak kiirtani őket .Nem 1x fordult elő, a one piece történetében.
Az is lehet, hogy szimplán tudtak valamit, amit nem kellett volna, mint az oharaiak.
Bár szerintem is van köze a fajához a lángoknak, a háttérsztorija biztos neki lesz az egyik legérdekesebb. Főleg ha tényleg van köze Magellanékhoz.
Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, a párosításokat hogy fogja megoldani Oda, ahogy számolgattam, mindkét oldalon eddig 40+ nem noname, komolyabb alak van, ha nem vesszük a két yonkout. Csak ugye ők már egyedül is túlerőt jelentenek kb, szóval valahogy még muszáj lesz megerősíteni Luffyékat. Bár Akainu azt mondta, hogy Wanot békén hagyják, mert nincs elég kapacitásuk, én biztos vagyok benne, hogy X-Drake által valahogy mégis be lesz vonva a tengerészet, nem véletlenül szabadította ki Law-ot, és Law is megemlítette, hogy van Drakenek egy terve. (Mármint nem lett megerősítve, hogy az Drake volt, de ki más lenne ? )