Szerintem sokan elfeljetitek Nekit, és Inut akik sunlong forma nélkül simán parban voltak jackkel, sunlong formában szerintem egy Yonkot is nehéz helyzetbe hoznák, főleg hogyha figyelembe veszed Carrot mekkora OP lett a forma használata kozben
One Piece manga
Carrot mint tagként , már régóta említettem, és az anime ezt a teóriát megerősítette.
Carrot kb hasonlóan szeretne kalandozni, mint Luffy . Anno sokan lenéztek, hogy Jinbei és Carrot új tag lehetőségnek említettem, és sok felesleges vita után Jinbei már tag lett, és hamarosan CArrot is csatlakozni fog.
Ezt a löketett Totland kaland, és Pedro adta .
Carrot kívül még ott van Vivi .Mást nem tudok elképzelni tagnak, ami az időben beleférne.
Hát igen de úgy hogy fél naponta váltották egymást, sulong formában lehet lenyomnák egyedül Jacket de az még mindig messze van a yonkou szinttől szerintem.
Carrot tetszene mint tag de szerintem nem lesz az, idő meg annyi van mit a tenger szóval ne terjessz rémhíreket, ha nem tetszik ne nézd, mert én még 20 évig szeretném nézni meg olvasni.
Kizárt, hogy kaido fia Katakuri legyen... Biztosan valami új szereplő.
Azonban ( szerintem nagyon erős lesz a gyerek ) de lehet, egy idióta lesz xD És ezért majd lehet valami csellel összelehetne-uszítani Kaidouékkal
Oda amekkora Troll ,lehet meg is teszi.
Severum írta:
Hát igen de úgy hogy fél naponta váltották egymást, sulong formában lehet lenyomnák egyedül Jacket de az még mindig messze van a yonkou szinttől szerintem.
Severum írta:
De így is mindketten egyenlő félként harcoltak Jackkel, és ha jól emlékszem valami olyat is megemlítettek anno hogy jobban álltak a végére, ezért is használta Jack a vegyifegyvert.
Ez nem igaz dungeon, ahogy teltek a napok, úgy kezdett a minkek javára dőlni a mérleg. Jack nem szarházi? Jah, végülis csak bevetette a mérget, ami nélkül valszeg meghátrált volna ő és csapata. Minden volt csak nem tisztességes harc, semmiben sem különb mint Kaido vagy BM, sőt...
jasek89 írta:
SZerk +
[img]http://kepkezelo.com/images/fpxg43ingy8yf5hc30gt.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ez nem igaz dungeon, ahogy teltek a napok, úgy kezdett a minkek javára dőln..
Vegyes érzéseim vannak ezen a téren. Valóban úgy tűnt, hogy mindketten felveszik vele a versenyt, de azért még mindig számításba kell vennünk, hogy mindegyikőjük csak fél napokat harcoltak Jackkel, míg ő megállás nélkül folytatta. Ez azért egy kicsit sportszerűtlen, pláne úgy, hogy látszólag mind a ketten boldogultak vele.
Személy szerint el sem tudnám képzelni, hogy mekkora erejük lehet a két főnöknek, ha Carrot ilyen durván nyomta sulongban. Azonban azért még túlzásnak érzem, hogy elég lenne egy Yonkou ellen, még mindig tartsuk eszünkbe, hogy Big Mom amnéziásan, haki és gyümi használata nélkül, 2 mozdulattal padlóra küldte Queent, aki 2. Yonkou parancsnok, azaz erősebb, mint Jack. Valamint ott van Kaidou, aki pediglen egy suhintással kifektette Luffyt, aki meg előtte verte le Katakurit, az első számú Yonkou parancsnokot. Ezt követően hadd említsem meg WB-t, aki félholtan földbe zúzta Akainut, a jelenlegi Főadmirálist.
Big Mom beszari? Valóban. Megfenyegette Kaidout. Szemrebbenés nélkül elment Wanora, egy kollégája területére. Nyílt vonalon beszélgettek Kaidouval, miközben tudatában voltak annak, hogy bárki lehallgathassa őket, így is lett, de őket nem zavarta. Leszidta Katakurit, a fiát, mert beleszólt a Luffyval való harcába.
Igen számít a fél nap pihenő meg kaja szünet.
Tény hogy van némi mentális problémája Momnak de mégis 3 napig(ha jól emlékszem) párbajozott Kaidouval, mindezt sérülés nélkül. Szóval szerintem megüti a yonkou szintet elég rendesen. Big momra meg az elektro sincs hatással és úgy se hiszem hogy átütnék a védelmét sulongban sem.
Nem volt pontosan megadva, legalábbis azt tudjuk, hogy egy egész éjjelt átharcoltak. Egyébként mindig elkap a hype, mikor arra gondolok, hogy csak attól ketté reped az égbolt, hogy ezek érintkeznek.
Véleményem szerint ez is olyan semmilyen harc lehetett, egy sebet vagy karcolást nem látni rajtuk, ez nem volt komoly harc. Inkább ilyen enyhébb csetepaté a régi idők erejéig.
Nekem Jack, Queen, Page One és Kaido harcából is az jön le hogy a fő erejük az állóképesség. Sose tudták őket ténylegesen kiütni az ellenfeleik (Kaido vs Oden valóban vitatható).
Viszont azt is hozzá kell tenni hogy eddig nem tudtak olyan hatékony támadásokat bemutatni mint amilyen a védelmük. Ha valaki ellenállt a fizikai erejüknek, ott meg voltak lőve. Ennélfogva szerintem az ő harcstílusuk inkább a kifárasztásra épül a nehezebb ellenfelek esetén.
És nekem ez rohadtul bejön. Oda zseniálisan osztja szét a dolgokat a Yonko parancsnokok között pl. BM parancsnokai fura, kreatív képességeket kaptak. Ugyan Fehérbajuszéit nem nagyon tudnám kategorizálni de ha csak a gyümikről/harcstílusról beszélünk első gondolatom az lenne hogy OP képességeik vannak. Kíváncsi vagyok Shanks embereire. Azt már tudjuk hogy különösen nagy a vérdíjuk.
Eddig az jött le, hogy míg Kaidounál szinte csak gyümölcshasználókat láttunk, addig Shanksnál egyet se. Lehet, hogy közben szereztek, de eddig úgy tűnik, hogy nem nagyon van. (Lucky Ro, Yasopp, Ben Backman nem haszbálták és a kocsmában úgy tűnt eléggé lenézik a gyümölcshasználókat)
Esetleg Olyan előfordulhat, hogy az édességparancsnokok sokkal gyengébbek, mint a Sztárok? Mert bár Luffyt nem láttuk harcolni Kinggel, de nekem combosabbnak tűnt, mint pl Katakuri.
King kb egyenrangúként viselkedik Queen-nel, aki a börtönben finoman szólva is eléggé szánalmas volt, míg Katakuri esetében már a szál elején azonnal feltűnt h külön szintet képvisel még a többi édességparancsnokhoz viszonyítva is.
Nagyon meglennék lepve, ha King azonos szintű lenne Katakurival, de az is meglepő lenne ha Luffy őt kapná ellenfélnek, nagyon remélem Oda mostmár engedi a többieket is érvényesülni.
Igaz bár, Kinget eléggé hypolták BM-ék, amikor lelökte a hajójukat. Majd biztos kiderül.
Én is megnézném már, hogy a többiek edzése, hogy sikerült. Pl Robinról vagy Chopperről nem tudunk semmi különöset. Meg Brookról se tudnám elhinni, hogy azon kívül, hogy az alapskilljei jobbak lettek meg ki tudja engedni a lelkét nem fejlődött semmit.
Zorroból legalább láttunk valamit, mikor Picaval harcolt, de azt se mondanám a teljes erejének, mert nem volt egy túl megerőltető harc.
Sanjinak csak a skywalkja és a busoshoku haki lett bemutatva (a germásfelszerelés mellett, de azt a 2év után szerezte, ugye).
Ezen felül biztos lesz harci jelenete Kid/Law -nak is.
Luffyra is kiváncsi vagyok, mennyire sajátította el az advancedbusoshukut, de a többiekre jobban.
Ugrás a fórumra: |