Azért ez a záró rész ütősre sikerült. Vajon Hawks szárnya regenerálódik? Először kicsit idegesítőnek tűnt, de már megkedveltem. És hát igen, az ending utáni rész felvet egy pár kérdést.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Először is köszi az egész évados munkátokat!
Az 5. évad kérdés sem volt, ahogy az sem hogy a 25. résszel bejelentik
Ami elég epicre sikerült, az új első számú hős beleadott mindent is. az jó kérdés hogy lesz e hosszú távú következménye a sérüléseinek. a bal szeme nem tűnt egészségesnek.
Hawks-al szerintem nincs semmi gond, jó az ahogy van.
Az opening után tényleg csak kérdéseim maradtak. ez vajon azt jelentette, hogy megkapta a One for All "maradékát"? mert úgy tűnt mintha "hivatalosan" is átadták volna Midoriyának a One for Allt.
viszont ha tényleg kapott boostot, azt a teste hogyan fogja viselni?
ÁÁ mikor lesz már 5. évad?
Köszi a fordítást!
A mangások nagyon hypeolták ezt az évadot még mielőtt elindult volna és összességében tényleg jó volt ( az utolsó résztől meg a Midoriya vs Overhaul-tól majdnem bepisáltam ), de számomra a 2. és 3.-hoz nem ért fel. Félreértés ne essék csak egy hajszálnyival érzem azokat jobbnak, ott az iskolás részek valahogy jobban bejöttek, tényleg csak ennyi.
Még mindig jó kis sorozat ez. A legtöbb klisé itt is megvan, de valahogy ez mégsem az a "jól megszokott battle-shounen", talán ezért is szeretik ilyen sokan.
Csillaghullas írta:
Azért ez a záró rész ütősre sikerült. Vajon Hawks szárnya regenerálódik?
Ti miert nem csinaltok olyat hogy itt az oldalon teszitek nézhetove az összes animet amit forditotok? Sokal jobb lene nem?
Wow micsoda befejező rész volt!
Köszi az egész évados munkátokat!
Nekem különösen tetszett az Overhaul-os arc. A Gentle Criminal-os és a fesztiválos részek se voltak rosszak.
A Might+U és a Hero Too lett a két új kedvenc insert song.
Nagyon várom a filmet és a következő évadot is.
Köszönöm az egész évados munkát! (nem minden hős visel köpenyt)
Szerintem jó lett ez az évad is, igaz számomra a harcokban nem múlta felül az All Might vs AFO-t . Többet megtudtunk a világról pl.: Hős Ügynökségek működéséről, a képességekről stb.
Nekem negatívum volt, hogy néhány kivételtől eltekintve (FatGum, Nigtheye, Ryukyu) a hivatásos hősök szinte semmi érdemlegeset nem tettek az Overhaul arc-ban.
Nekem tetszett a Kulturális Fesztivál részek is. Végtére is a BNHA nekem mindig is egy shonen - slice of life keverék volt.
Az utolsó rész meg EPIC lett. Endeavour elindult egy karakterfejlődésen, hogy tényleg méltó legyen az 1-es számra.
Witcher írta:
Nekem negatívum volt, hogy néhány kivételtől eltekintve (FatGum, Nigtheye, Ryukyu) a hivatásos hősök szinte semmi érdemlegeset nem tettek az Overhaul arc-ban.
dungeonlord írta:
Nigtheye csak 2 ember jövőjét képes látni , és mivel csak egyiket használta, ezért gondolom a másik All might lehetett ,amit nem akart törölni.
dungeonlord írta:
Nigtheye csak 2 ember jövőjét képes látni , és mivel csak egyiket használta, ezért gondolom a másik All might lehetett ,amit nem akart törölni.
Hol láttál te ilyet, hogy Nighteye csak két ember jövőjét képes látni? Sosem volt ilyen korlátja. Meg mi az, hogy nem akarta törölni? Amit látott, szerinted tárolja valahol? Ha törli, nem nézheti meg újra? Ott a youtube a fejében? XD Valahogy nagyon nem állt össze neked a kép.
Nagyon király rész volt az utolsó! Ritkán látni ennél jobb évadzárást.
Hawk-al szemben voltak fenntartásaim, nem voltam biztos benne hogy a jó oldalon áll, de úgy tűnik tényleg igaz amit mondott.
Az évad összességében tetszett, bár nekem picit lassan indult, 6-8 rész is eltelt mire bármilyen valóban izgalmas dolog történt volna.
Nekem az volt fura az elejétől, hogy Eri -re ennyire kibukott Deku.. komolyan ha mindenkit így akar megmenteni és érzelmileg 2 perc után ennyire kötődni akkor - egy valós világban - garantáltan elbukik, mert mindig van akit elvesztünk. Szóval fura volt, nekem, de elfogadom hogy ő ilyen(re írták).
A 2 alvilági klán közötti rivalizálás nekem nagyon tetszett, azok a részek nagyon jók voltak.
Ugrás a fórumra: |