Akkor is nagyobb név a 2,5 kou ha nem harcoltak egymással, mint akik Marinefordban voltak.
Azt mondani hogy nem csinálnak semmit az sem igaz mert mindkettő a saját elképzelése szerint építgette a seregét, persze így gyakorlatilag egy helyben állnak de mit is kéne csinálniuk? Kalandozni mint a tizenéves Luffy?
Feketeszakáll se csinált semmit se több mint 20 éven keresztül, ja de tervezgetett meg várta a szerencséjét és bejött neki azt azonnal be is lendült, igaz nem nagyon láttuk mit csinált FB volt parancsnokai leverésén kívül(igaz azt se) de császár lett.
dungeonlord
Tőlem is kaptál egy dislike-ot.
De engem csak egyetlen egy kijelentésed akasztott ki, amit látom azóta már eltüntettél a kommentedből, az pedig valahogy úgy szólt, hogy BM és Kaido nem Yonko.
Nagyon erős kijelentés volt, még akkor is, hogyha a levezetésed, úgy ahogy van feltételezzük, hogy igaz. Ezt nem tudom, hogy honnan szedted elő.
Mégis mit várasz, amikor mind 2 csúnyán leszerepteltek ?
Az emberek istenítik Totlandnál, miközben nullát mutatot , ráadásul pont az ellensége mentette meg az életét .Yonkoról beszélünk .
Évekig azt olvastam, hogy Kaido és Bm alig van lemaradva Wbtől, de egyikük se tudta megközelíteni azt szintet, amit Wb művelt Marinefordnál .
Ha Bm totlandnál bizonyított volna, hogy a gyenge állapotban képes visszaszerezni az önkontrollt , vagy gyengeállapotban megeszi a mérgezett Tortát , amit még túl is élne , akkor elismerem Yonkonak.(hisz wb fél fejjel képes volt pár óráig harcolni)
És ha Kaido képes lett volna egyedül elverni a szamurájokat , amit évekig senkinek se sikerült, akkor elismerem Yonkonak .
És erre mit kaptunk ? Nem ezt .
Ezek már az én személyes elvárásaim , ami jogos is lenne , hisz Oda a manga 1 fejezett óta , és Wb után mindenkit elkapott a Yonkok hpye .
És ezt ugy mondom, hogy Bm visszaemlékezése kegyetlenül jól sikerült.
Wano is mit müvelt Bm ? amnéziás,kutyasétálgatás, ellenfél kegyelem . Yonko, érteD?
Az a bizonyos Yonko vs parancsnok összecsapás is mi volt? Még Hype is kínos volt, hisz nem használt hakit , és alap Zoan formában ment neki egy Yonkonak? Ne már .
.
Ezek után senki se csodálkozon, hogy még mindig nem Yonkokhoz sorolom, mert baromi jogos a csalódásomat kifejezeni, amit több 10+.évig csak hallgattam.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.04.02. 17:47
Luffyt is megmentette az ellenség, luffynak is nagyobb a nemzetközi hypeja mint jogos lenne.
De akkor most azt mondod ezek szerint hogy 2 fogyatékos akitől mást vártál egy szinten vannak az igazi császárokkal? Mert ott vannak.
Szép győzelem volt Totland, de legyünk őszinték "hit and run" stílusban levertek 2 parancsnokot és elmenekültek egy szellemileg kérdéses öregasszony elől, aki ha nincs bekattant állapotban valószínűleg kivégez mindenkit, és ez biztos.
Továbbmegyek ha nincsenek mentális gondjai, akkor kb gyenge pontja sem lenne semmi és legyőzhetetlen lenne.
Még egy érv, Luffynak semmi esélye sem lehet mert láttuk milyen gyenge volt 2 évvel ezelőtt, ebből az következik hogy nem is élhette túl azt hogy leütötte Kaido 2 évvel később.
Nem kell ennyire megvadulnotok. Ameddig nem jön ki rajongói angol, vagy hivatalos angol fordítással a következő fejezet, addig ne itt mészároljátok egymást! Gyűjtsétek az energiát, készítsétek fel magatokat!
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Az utolsó két komment egyike az volt, hogy kezd a téma durvulni.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Már jó ideje nem hittem Jinbei halálában, mert már késő megölni, de visszaszívom. Jinbei meghal ebben az arcban. Kizárt, hogy Mamáék elől eljött egy karcolás nélkül.
Alkut köthetett Mamával vagy nem tudom. Talán teljesíteni akarta Luffy parancsát segít legyőzni Kaidout azt megmurdál.
Nincs azaz isten, hogy Mama ilyen szerencsétlen nyomorék legyen családostul. Ha mégis akkor én mélységesen kiábrándulok a Yonkoukból. Ne legyenek már Buggy effektel megáldva.
Amúgy csak én érzem úgy, hogy Oda direkt csinálta így, hogy adja a lovat azok alá is akik a halálában hittek? Jó megoldás Akár hogy is legyen. Jól játszik Jimbiel Zoro fanok azt ugye tudjátok, hogy a szörny trióban már nincs helyeXDDD
Luffy miért nem ment Gear 4-ban Momoért? Szempillantás alatt ott termehetett volna. Már megint a plot miatt. Utálom az ilyet.
A fejezet remek volt. Jinbo kib*szott badass volt megint. Kid reakciója meg feltette az I-re a pontot Elnézést, de csak így adja vissza az érzést
Kanjuro képessége meg menő. Jó kis alapot adott a harc kezdetének. A hangulat megvan.
El is mentettem azt a bizonyos kommentet, amit 2 év múlva visszafogok linkelni, hogy Wano végére az összes gyerekes dislike ,aki hit a Yonkokban, az óriásit fog csalódni, vagy pontosabban kinyílik a szemük, hogy mekkorát tévedtek.
Nem tudom mit vártok Bm-től, amikor megmondtam, hogy Totland halott lenne, ha nem lenne Sanji, és Wano szintén leszerepelt .
Fejezett tetszett , és Jinbeitől ennyit el is vártam .Shichibukai tagról beszélünk, aki a történet legeleje óta az egyik legerősebb kalóz banda egyike volt.
Szóval nem értem a csalódás okát.
Jinbei a tengeren sokkal erősebb, mint szárazföldön .Gyojin óriási előnyben vannak a tengeren, hisz Luffy hiába volt sokkal erősebb Hodynál, ha tengeren nem tudott mit kezdeni. Gyümi használónak alapból óriási hátrány a tengeri harc .
Sajnos én is attól tartok, amire Hiei is ráutalt, hogy Mama ok nélkül nem engedhette el Jinbeit, mindezek mellett azért nagyon remélem hoyg nem történik semmi Jinbei-el. Ereje tengeren érvényesül a legjobban, ami figyelembe véve a többi szalmakalapos tagok erősségeit és gyengeségeit óriási előny lenne Jinbei tagsága hosszútávon.
Még van egy opció, ami nekem személy szerint nagyon adná. Nem, nincs köze CaesarhozXD Ha Mama kinyírta az összes Gyojint és csak Jinbeit hagyta életben, de Oda ilyet kizárt, hogy megmerjen tenni .
Van egy olyan félelmem, hogy a többiek azért úszták meg Big Mom ellen, mert tényleg működött Sanji terve, csak késleltetve hatott. Az esküvői torta tényleg kiütötte a mamát, de csak azután miután a Szalmakalaposok elmenekültek.
Én szerintem, meg Jinbei pusztán ennyire jó!!! Ezért menekült meg...
Szerintem, semmi köze Big Mam -nak és a nagylelkűségének ...ahoz, hogy J. megmenekült...
Én úgy gondolom, hogy ... csak azért, mert egyesek úgy gondolják, hogy Jimbei halálával lehetne csak logikus az egész megmenekülése ... stb. attól még nem kéne bele látni "értelmetlen dolgokat" ....
Én szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, hogy él!! Hozzáteszem, biztos lessz rá logikus és hihető story!!