Itt leginkább a két Császár-ral van a baj.
Hogy Jinbe- és Marco-csapata megjelenik, akkor a két Yonkou nélkül lehet, hogy még ők lennének az esélyesebbek, na de ott van az a két szörnyeteg...
Őket, hogy kellene elintézni? Ha shanks belépne, akkor a szalmakalapos oldalára billenne a mérleg, hiszen ő felvenné a versenyt valamelyikükkel, a másik Yonko-ra meg jutna sok parancsnok mondjuk.
Szerintem nem fog jönni a Shichibukai sem a tengerészet, de az önjelölt szalmakalapos flottát el tudom képzelni, mindegyiknek van vivrecardja. A forradalmár sereg meg szerintem meg fog jelenni bármennyire is hihetetlennek tűnik a dolog. Hogy miért? mert az a dolguk hogy megállítsák a fegyverek kereskedelmét, és mi értelme volt kinyomozni hogy hol gyártják a fegyvereket ha nem akarnak tenni ellene semmit? Reménykednek benne hogy majd Luffyék leverik a 2 császárt, és megoldják a problémát? Részemről sokkal logikusabb ha becsatlakoznak és besegítenek, és a felrobbantanak minden fegyvergyárat amíg ők Onigashimán vannak és elvonják a figyelmet.
Még azt se mondom hogy be kell csatlakozniuk de akkor is menni fognak szerintem.
Feketeszakáll meg Tottlandre fog menni mert ő nagyon sunyi, biztos nem támad meg 2 másik császárt az nem az ő stílusa.
Erre hogyan reagálna Mama meg Kaido a csata közben vajon?
Persze nem feltétlen az én véleményemet fogja Oda megvalúsítani, de már csak hónapok kérdése.
Shanksot személy szerint én is kizártnak tartom, szerintem ő biztos hogy Feketeszakállal lesz összefüggésbe hozva. Még mindig egy nagy vágyam, hogy Luffy miután végzett Wanon, Shanks esetleg veszít Teach ellen, és elfogja/ki akarja végezni, aztán Luffy megjelenik, akkor már tényleg Yonko szintű erővel. Na szerintem ekkor már igazán nagy kalóz lenne, szóval találkozhatnak nyugodtan
Már nem haragudjatok, de még meddig fogjátok lenézni Marinefordot? Még mindig több nagy kutya volt ott, mint most Wanon. Ráadásul Bm a legénysége csak egy része van ott, és csak 1 parancsnok .Kaidonak pedig lassan a seregének 1/3 áruló, köztük DRake, és egy ismereten ,aki Lawnak segített.
Bm már megalázták, és ha Luffy nem forrófejjel menne neki Kaidonak, akkor nem tudta oneshitelni Luffyt ,aki ráadásul kezdő haki használó .
Visszaemlékezés is jól bizonyítja, hogy higgadtság vagy csapatmunka elég lesz Kaido ellen .
Igen, kételyeim vannak abban a tekintetben, hogy Kaido fejlődött Oden után . Hisz a birodalom megalakulás után nem csináltak semmit.
Ezért is említettem a szupernova vs Yonkok . Hisz nem 1x fordult elő, ha többen egyesítik a hakijukat, akkor képesek náluk erősebb személlyel is elbánni .
Bm pedig tuti, hogy harc alatt befog pipulni, és ez Kaido veszte is .
Aheleyett, hogy 2 elkényeztet Yonkot istenítenetek , inkább a parancsnokokra kellene figyelni, hisz ők csinálták a piszkos munkát a Yonkok helyett.
több nagy kutya? 2 Yonkou van itt a parancsnokaival (Katakurit eddig nem láttuk). Amikor ismertetik a vérdíjakat elmondja Akainu, hogy most semmi esélyük, hogy mindenki szerte szét van, de még akkor is elgondolkodnának rajta ha mind3 összegyűlne egy sereggel.
Ergo egy Yonkou ellen se mert a tengerészet menni, még a 3 admirálissal is meggondolták volna... ez kb tükrözi az erőviszonyokat.
Az hogy a parancsnokok csináltak eddig mindent egyszerű: a kishalakra a boss nem mozdul. Akármelyik bűnbanda (yakuza, maffia) először az embereit küldi, legutolsó sorban jön a főnök ez egyértelmű.
És azért írtam hogy kell Shanks. ha egyedül lenne Kaido vagy BM még hagyján, kiszenvedik. de egyből 2? Luffynak 1 is megfekszi a gyomrát (bár itt valszeg leveri egyikőjüket) de ott a másik. hiába jön bárki, Shichibukai, a flotta vagy Marco, ez a 3 együtt se lenne elég BM vagy Kaido ellen.
Lehet hogy nem jön Shanks de akkor muszáj a két Yonkounak egymás ellen fordulni, máskülönben veszítettek. a 3 szereplős 1v1v1 is érdekesnek hangzik amúgy, persze ahogy korábban írtam, az káoszos lesz de nagyon
több nagy kutya? 2 Yonkou van itt a parancsnokaival (Katakurit eddig nem láttuk).
https://naruto-ku...iece/930/9
Tudtommal ez a brigád van itt most Wanon,
Szóval Snack, Katakuri,Cracker,Oven nincs Wanon, Bm több százezer sakk katonája, amit Totlandnél láttuk.
Ja és Wanot se számoljuk bele Kaido seregében, mert a harc alatt , még többen fognak Luffyék oldalán csatlakozni.
Kaido részéről a parancsnokok, és a numbers lesznek érdekes ellenfelek, esetleg page csapat .
Marinefordnál csak a kormány nem vett részt, de rajtuk kívül mindenki ott volt .
dungeonlord írta:
Bm már megalázták, és ha Luffy nem forrófejjel menne neki Kaidonak, akkor nem tudta oneshitelni Luffyt ,aki ráadásul kezdő haki használó .
Visszaemlékezés is jól bizonyítja, hogy higgadtság vagy csapatmunka elég lesz Kaido ellen .
Igen, kételyeim vannak abban a tekintetben, hogy Kaido fejlődött Oden után . Hisz a birodalom megalakulás után nem csináltak semmit.
Ezért is említettem a szupernova vs Yonkok . Hisz nem 1x fordult elő, ha többen egyesítik a hakijukat, akkor képesek náluk erősebb személlyel is elbánni .
Bm pedig tuti, hogy harc alatt befog pipulni, és ez Kaido veszte is .
Aheleyett, hogy 2 elkényeztet Yonkot istenítenetek , inkább a parancsnokokra kellene figyelni, hisz ők csinálták a piszkos munkát a Yonkok helyett.
Első: Kaidou szuper-gyors, és lehet akkor is eltalálta volna Luffy-t, ha higgadt.
Második: Luffy prímán használja mind3 Hakit.
Harmadik: Kaidou sokkal erősebb mint amikor Oden-nel harcolt.
Negyedik: Számít a csapatmunka meg a taktika, de ez még mindig édes kevés ilyen dfg állat ellen, aki one hit-teli Luffy-t, meg csak szimplán felbebőszítette a Gear4th Boundman-nek a támadásai, és látszott hogy rubber-man minden erejét beleadta.
Tehát nem, nem jól látod Kifejtenéd bővebben? Mert nem igazán értem a hozzászólásod logikai levezetését.
Már megint gondolsz valamit és tényként fogod fel. Mégis honnan a francos nyavalyából tudod, hogy azalatt az évek alatt Kaidoék mit csináltak? Wano egy elszigetelt hely, alig tud a világ róluk, ha Kaido onnan ki se mozdult volna, akkor most nem lenne ekkora hírneve, hogy az egyik yonkou-ként tartsák számon.
Szerkesztette: jasek89 - 2020.04.01. 22:19
jasek89 írta:
Mégis honnan a francos nyavalyából tudod, hogy azalatt az évek alatt Kaidoék mit csináltak? Wano egy elszigetelt hely, alig tud a világ róluk, ha Kaido onnan ki se mozdult volna, akkor most nem lenne ekkora hírneve, hogy az egyik yonkou-ként tartsák számon.
Jelenlegi információk alapján a Yonkok nem is harcoltak egymással .
Rocks szétesés után megépítették a saját birodalmait, és ott maradtak a mai napig. Miközben a kormány a háttérben irányítottá őket, hogy ne legyen több kalózkirály .
Első fejezett óta reménykedtem, hátha láttuk valami Yonko vs Yonko összecsapást, de semmi .
21.év alatt történt csak Wb vs Shanks clash történt, Shanks vs Kaido küzdelemből nem lett semmi.
Wb kívül Kaido is kimozdult , de Wb ellentétben őt elverték , mint a fenét .
Egyetlen hivatalos összecsapás Wanon volt , de csak 1 , 21.éve alatt ,de az is csak Luffy miatt történt.
Rocks kívül máshol nem csaptak össze.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.04.01. 22:52
Luffy mindig olyat tett, amit előtte senki. Most is azt teszi majd egyszerre két Yonkou győz le. Hogy hogyan? Elképzelésem sincs
Ez igaz, de Kaido 1hitelte nem olyan rég. BM is hasonlóan. egyet le kell győznie, valszeg egyedül, de a második Yonkou már lehetetlen Luffynak. Ha nem jön Shanks, még egymásnak ugorhatnak BM és Kaido, ami kellene ebben a helyzetben. sajnos Kiddék sehol nincsenek Yonkou szinten, gondolom most hogy egy cseppet edzett azért parancsnokkal is szenvedne. de meglátjuk, már alig várom
Szerk: ettől még ráhúzhatják mind2 Yonkou leverését, hisz Totlandon is vereséget szenvedett BM az újság szerint
Totlandon bizony vereséget szenvedett Big Mom, mert Luffy azért ment hogy vissza szerezze Sanjit ami teljes mértékben megvalósult.
Tehát azt a csatát Luffyék nyerték mert bedöntötték a Teapartyt is, sőt még a terveit is meghiúsították a Germa bekebelezéséről és lemészárlásáról.
Nem csak Sanjit, de elvertek 2 parancsnokot, több sziget romokban, főhadiszállás romokban, több száz hajót szétszedték, és a egyik legnagyobb teaparti tették tönkre, és sokan megsérültek ,mint pl Pero karja .
Ráadásul Bm életet Sanji mentette meg, tortával, és méreg nélkül. Szóval tényleg ne fényezettek Bm .
Tamago gyönyörűen összefoglalta Bm bukása okát . Lenézték a gyenge ellenfelet, és megkaptak a nagy pofont .
Jasek, felix közeljövőben dislike hegyet fogtok kapni, mert szeretitek a mangát ,de mégse tudtok odafigyelni, azért egy tisztelgéses választ vártam volna . Gondolom a dislikekal azzal akarjátok jelezni, hogy voltak Yonkok harcok .
Shanks pedig nem diplomáciával zárta le Wb, Marineford és Kaido ellen harcot.
Gondolom Wb és Kaido harc is megtörtént, ami valójába nem történt meg . Ezt a részét Oda csúnyán elrontotta, mert nem erről volt híres a legenda. Magyarázat nélkül maradtunk.
Azért kapod a dislike-ot,mert ahogy már jasek leírta tényként kezelsz mindent amit te kitalálsz pedig az égvilágon semmi bizonyíték nincsen rá. Ezt ő már leírta így felesleges nekem leírnom újra.
De felőlem küld a "dislike hegyet" még olyan kommentre is aminek köze nincsen a témához vagy hozzád (mint pl Jinbei szülinapja kommentem), engem aztán nem érdekel,csak magadat járatod le ezzel a gyerekes viselkedéssel
Mert ez tény . Mint a legtöbb válaszomnál, és most se válaszoltál, hanem kerülöd a kínos választ.
Jól ismerjük mind a 4 Yonkot, és szerintem nem tévedek a véleményemmel .
Tudjuk, hogy Kaido harcokra éhes, Bm összes fajjal szeretne békés csalódott alakitani, akik élik a hétköznapokat,
Shanks diplomáciával akarja kerülni a konfliktus(békeőre, ez lenne a legjobb szó rá) , és Wb szeret kalandozni, és olyan embereket akar befogadni, akik elvesztettek mindent .
Bm és Kaido visszaemlékezés is azt bizonyítja, hogy a Yonkok sose harcoltak egymással .Csak a saját területein maradtak, és néha kishalakat öltek .