Egyszerűbben fogalmazva mivel nem mindenki tudja mi az a szezon.
Nagyjából szerintem 1 évet kell a következő évadra várni. Tehát 2021 tavaszán jöhet megint.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Eddig mindig a tavaszi szezonban indult, azonban a 4. évad valamilyen oknál fogva az őszire tolódott. Ha megtartják ezt a tendenciát, hogy 1 évet várnak az évadok között, hamar beérik a mangát. Így szerintem ezt a másfél éves időt fogják tartani. De talán jövő szombaton már többet is tudunk mondani.
A lényeg, hogy esélyes:
2020. őszi szezon (október)
2021. tavaszi szezon (április)
Kimiko írta:
Az igaz, hogy az utolsó rész 1 órás lesz? Valahol láttam, hogy erről beszélnek..)
serutekin írta:
Na lassan vége ennek a "filler" évadnak is. Vagyis na még annak se mondanám, mert utoljára a Bleachnek volt ilyen igénytelen fillerei. Mindenesetre köszi a kitartást, jövőre legalább beindulnak ismét az események!
Meg azért ne hasonlítsuk a Bleach-hez, amit ugyan nagyon szerettem, mégis volt jó pár olyan filler rész benne, amit alig tudtam végignézni, és nem is illeszkedtek a sztoriba. BNHA-nál ugyan most kicsit hullámzó az izgalom szintje, de a részek teljesen normális ritmust követnek, nincs semmi kirívó időhúzás, vagy ilyesmi.
Még nem kezdtem bele az évadban, de egyesek miért várnak minden évadban no stop harcokat?
Nem csak harcokból áll egy történet.
Ha valamit hiányolok a sorozatban, azok a timeskip idők a évadok között .1-2 .résznél egy fél éves időugrás történt .
4.évad után ismét megpróbálom a mangát elolvasni.
- Ohh basszus mire beindulna végre az évad egy jó sztorival erre pont vége lesz, ez nem fair, és már csak 1 rész van, hatalmas cliffhanger,
- Mindenesetre csatlakozom a kritikusok közé akik úgy gondolják hogy elég gyenge volt az évad, mert tényleg az volt, az első pár évadban még a filler sztorik is jobbak voltak, mint ebbe pár rész, ettől függetlenül voltak nagyon izgalmas és érdekes részek, de összességében lemarad az elődeihez képest.
-Habár még van egy csodás rész, szeretném előre megköszöni az egész éves munkáját a csapatnak, ezer hála.
serutekin írta:
Na lassan vége ennek a "filler" évadnak is. Vagyis na még annak se mondanám, mert utoljára a Bleachnek volt ilyen igénytelen fillerei. Mindenesetre köszi a kitartást, jövőre legalább beindulnak ismét az események!
serutekin írta:
Én inkább néznék ilyen minőségű "fillereket", mint amit a Nanatsu no Taizai 3. évada produkált.
Amennyire bele voltam bolondulva a mangájába, annyira kiábrándultam az animéből.
serutekin írta:
Én inkább néznék ilyen minőségű "fillereket", mint amit a Nanatsu no Taizai 3. évada produkált.
Amennyire bele voltam bolondulva a mangájába, annyira kiábrándultam az animéből.
Nem tudom, idáig mindegyik évadnak megvolt a varázsa és sajátos vonásai. Ez valahogy teljesen kiesik az egészből. Nincs dráma, nincs izgalom, az ellenség rettentően bugyuta, a karakterek nem mélyültek...
Tudom hogy ez szerepelt a mangába, de olyan mintha az író elment volna nyaralni és egyszerűen átadta volna egy évad erejéig a munkát egy teljesen más stílus követő alkotónak. Tele van érdekesebbnél érdekesebb karakterekkel a HMA és ez olyan teljesen semmitmondó lett.
Teljesen egyetértek Kira-chan véleményével. Nincs semmi baj ezzel a történet szállal. Attól, hogy hétköznapibb sztorit dolgoz fel még nem azt jelenti, hogy lapos lett.
Viszont megnyugtatom a csalódott fanokat, hogy a következő évadok bőven rendelkezni fognak izgalmas részekkel.
Ugrás a fórumra: |