Rikiya egyetértek, pontosan ezt értettem túl sok alatt. meg hé, 1 óráig a forró olajban állt 9 embert tartva. oké hakival csökkentheti a károkat, de nehogy már ezt túlélje.
One Piece manga
Elég ellentétes fejezet volt számomra.
Rendben, most már véglegesen kiderült, hogy 5 éve nem szánalmas kalózbecsület gyanánt kötött egyezséget Oden Kaidouval. Erre most mi történik? Annak ellenére, hogy tudja, hogy Kaidou milyen gonosz ember és kiemelném, hogy egyszer már elég csúnyán átbaszta, most komolyan azt hiszi, hogy tartja a szavát? Már maga a tudat, hogy hisz benne, hogy Kaidou megtartja a szavát olyan szintű naivitásról és ostobaságról tesz tanúbizonyságot. Persze lehet mondani, hogy Wanoért teszi meg minden, de nem szeretem, ha valaki elvakult és nem lát reálisan.
De, hogy pozitívat is mondjak Odenről. Na az, ahogy a hüvelyek seggét védte tényleg badass volt és becsületes.
Eddig Shinobu nagyon irritált, de most valahogy ez megszűnt. Bár az azért elég durva, hogy mennyire megnyomorodott, ahhoz képest, hogy ő feltehetőleg nem ment át olyan terroron, mint Hyogoro vagy Kawamatsu.
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Oda biztos, hogy kifogja még húzni ezt a kötetet a visszaemlékezéssel. Most kb csutkára az az érzésem van, mint Dressrosán, amikor a Luffy és Doflamingo harcát húzta Oda. Szerintem legjobb esetben is azzal lesz vége a következő fejezetnek, hogy letelik az egy óra és találgathatunk, hogy Oden túlélte-e vagy sem. Nekem az a véleményem, hogy tuti, hogy ki fogja húzni és odapörköl Kaidounak, hogy az oden nem oden, ha nincs jól megfőzve. És bármennyire is meglepő lesz, Kaidou nem fogja állni a szavát, hanem minden egységet mozgósít. Fogadok, hogy már alapból kiküldte Kinget és a többieket a kastély felgyújtására. És még mire a 9 hüvely kivergődik onnan és rendeződik mindenkinek a sora, hát tuti lesz még 3-4 fejezet.
Amúgy remélem, hogy Denjirora kapunk valami utalást a visszaemlékezés végén. Ötletem sincs, hogy jöhet majd képbe, ha mégse ő Kyoshiro vagy a boszorkány órák fiúja. Bevágódik random egy tutajjal, hogy "Helló, én vagyok Zoro mestere".
https://mangaplus...er/1006251
Megjelent az új fejezet
Mindent elmondtam a spoiler témánál .
Innentől Kaido számomra annyit ér , mint Bm Totlandnál . Mind 2 szégyen Yonkoknak .(Bm kapcsán csak 2 dolgot tisztelek)
Legerősebb élőlény meghátrált , és csalással tudta legyőzni Wb 2 parancsnokát .Gratulálok.
Oden badass, de Kaidoban csalódtam. Kaidonak itt kelet volna bizonyítania, hogy
nem viccből kapta a legerősebb élőlény címet,
nem viccből kezelték Kaido, Wb , Bm egy szinten,
és okkal lett az egyik legerősebb kalóz .
.Ez a fejezet remekül összefoglalta, hogy nem szabad mende-mondákból itélni egy karaktert,hanem inkább egy normális harcból , és pontosan ezért zárom ki Mihawnk Yonko szintjét.
Mi hamarabb látni szeretném 2 nyomorult bukását
Ez esetben merem állítani, hogy ugyanannyira kellene utálnod Akainut, mint Kaidout és BM-t. Főleg ha a csalás a legfőbb oka annak, hogy innentől kezdve már Kaidou is rossz szájízt okoz neked.
Egyébként örülök annak, hogy nem húzta Oda tovább a flashbacket. Már alig bírom kivárni a következő fejezetet.
Azért Dungeon azt meg kell jegyezni hogy ebben az időszakban az hogy Oden a 2. osztag parancsnoka volt az nem egyenlő azzal hogy csak a 2. legerősebb parancsnok volt a hajón. Szerintem Fehérbajusz után rögtön ő következett hisz Marcoék ekkor még nagyon fiatalok voltak.
Én ezek után nem tudom elhinni hogy bármelyik Scrabbad elárulta volna Odent, szóval maradok a Jibuemon teóriámnál. Szomorú hogy azt a flashbacket majd valszeg a háború közben kapjuk meg szerintem egyszerűbb lett volna itt bár tény hogy lelőtt volna egy poént.
Germa66
Én is így gondolom. Nem feltétlenül erő alapján osztotta be a parancsnokait, szerintem. Nyilván az is közrejátszik, hogy ki mennyi ideje tagja a bandának, illetve milyen kapcsolatot ápolt WB-vel. Szóval a 2. számú parancsnoki pozíció még túl jó is volt neki.
Még mindig félre magyarázol valamit, kb 2 éve lehetett hogy a legerősebbnek nevezték Kaidout, ez az eset 20 éve volt, nem azt mondták hogy ő a legerősebb élőlény már jó 20 éve. Kaidou maga is meg mondta hogy 5 éve még nem volt biztos a győzelemben ezért baszták át Odent és váratták 5 évig.
Szerintem csak nem olyan a 2 császár mint képzelted és most csalódott vagy, de amelyik szereplőt csíped annak simán megbocsátod a hasonló húzásokat.
Akainu meg egy csaló aki simán sajátjának állítja be mások eredményeit, ezt tette volna Dressrozival is csak Fujitora kihirdette az igazságot ami nem is tetszett neki és kitiltotta ez miatt.
Még1x összefoglalom, Kaido már ott nagy kutyának számított, aki tagja volt a legerősebb kalóz csapatnak, és ott volt a legjobbak között, aki később a legerősebb élőlény nevet kapta, a Yonkok között .
Itt kelet volna bizonyitani azt az erőt, amiért legendának tartják , mert Wano nem egy átlagos sziget , és Kaidot itt kezelték legendának, mert sikerült elfoglalnia Wanot.
Ha itt nem tudott bizonyitani, akkor sehol máshol, mert Oden halála után létrehozta fegyver gyárat , és el kezdett öngyilkosságot játszani.
Miben csalódtam Kaidoban ? Hogy Orochi 2 viselkedett a múltban .
Mit vártam tőle ? Amit Jacknél láttuk Zounál , csak ő végül sikeresen legyőzi az ellenfelét, mert olyan harci vágya van, mint Luffynak .
Jack se játszott tisztán a végénél , de ő legalább 5napig no stop harcot , és belefáradt macska-egér játékban.
Ráadásul Jack bevállalt egy olyan harcot, amit csak Yonko lenne képes, ahol SEngoku, Fujitora párossal küzdött meg, de úgy, hogy pocsék időben csaptak össze. 1 hajó, az 5 ellen , és ebből 2-3 elsüllyesztett. De nem pihenten , hanem fáradtan.
Kaido még annyit se tudott mutatni a múltban ,mint Jack a jelenben, és igen teljesen jogos a csalódásom.
Bm se tisztelem, de badass múltat kapott , és tetszett az álma . Talán a legérdesebb a Yonkok között .
Még1x összefoglalom, Kaido már ott nagy kutyának számított, aki tagja volt a legerősebb kalóz csapatnak, és ott volt a legjobbak között, aki később a legerősebb élőlény nevet kapta, a Yonkok között .
Itt kelet volna bizonyitani azt az erőt, amiért legendának tartják , mert Wano nem egy átlagos sziget , és Kaidot itt kezelték legendának, mert sikerült elfoglalnia Wanot.
Ha itt nem tudott bizonyitani, akkor sehol máshol, mert Oden halála után létrehozta fegyver gyárat , és el kezdett öngyilkosságot játszani.
Mi baszott fel Kaidonál ? Hogy Orochi 2 viselkedett a múltban .
Mit vártam tőle ? Amit Jacknél láttuk Zounál , csak ő végül sikeresen legyőzi az ellenfelét, mert olyan harci vágya van, mint Luffynak .
Jack se játszott tisztán a végénél , de ő legalább 5napig no stop harcot , és belefáradt macska-egér játékban.
Ráadásul Jack bevállalt egy olyan harcot, amit csak Yonko lenne képes, ahol SEngoku, Fujitora párossal küzdött meg, de úgy, hogy pocsék időben csaptak össze. 1 hajó, az 5 ellen , és ebből 2-3 elsüllyesztett. De nem pihenten , hanem fáradtan.
dungeonlord írta:
Mi baszott fel Kaidonál ?
Kaidot többször is elverték, ahogy korábban linkeltem. narratívában elmondják az égi szigetről való leugrása közben, hogy 7x veszített kalózként, és 18x fogta el a Tengerészet vagy más ellensége.
Igaz hogy nem tudjuk ezek kb mikor voltak, de Kaido bőven nem volt a mostani szintjén. azért elég durva lenne ha az ereje 20 évig stagnálna :|
a mostani fejezet szépen lezárta a visszaemlékezést, én is örülök hogy nem lett elhúzva. A jó kérdés hogy ki az áruló. lehet hogy a következőben megtudjuk, hisz most épp azért emlékszünk vissza, hogy megtudjuk, miért nem jött a sereg Kinemonékhoz. nekem reális lenne ha felfednék most az áruló kilétét, bár lövésem sincs ki lehet az.
jövő héten kiderül még mit tartogat nekünk Oda.
Szerk:Javítva,mert nyers voltam kávé nélkül .
Rikiya nem fogok válaszolni egyetlen kérdésedre se , mert az utolsó megjegyzésedre kaptad dislikot , és pontosan azért nem fogok válaszolni se .
Azt se tudod, hogy miért becsülöm Akainu karakterét vagy erejét , és miért csalódtam Bm vagy Kaidonál .
Rikiya nem fogok válaszolni egyetlen kérdésedre se , mert ha ennyi év után se tudnál elemezni ,akkor reménytelen a válaszom . Az a baj, hogy még mindig azt látom, hogy páran csak nézik, és 1 szó alapján ítélik el a másikat .
Maradok a heti fejezetes véleményeknél , és csak azoknak fogok válaszolni , vagy segíteni akik képesek elemezni egy fejezett.
Legfeljebb akkor fogok megszólalni , amikor a fórum enyhén átment wtf megjegyzésekben, és tévedésekben .
Mint pl a mostani Oden és Kaidoról .
Ja , és az utolsó megjegyzésedre kaptad a dislikot, mert az személyes, és … hm mind1 .
Majd afr és felix szívesen válaszolnak helyettem .
Ugrás a fórumra: |