Severum írta:
Én teljes mértékben támogatom a vitázást, azért van a fórum.
[img]http://kepkezelo.com/images/bwcmj2dabm25ty4u0wn1.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
One Piece manga
Severum írta:
Én teljes mértékben támogatom a vitázást, azért van a fórum.
Tama sérüléseiről annyit hogy elmondtam amint megjelent Kaidou ő megijedt és elájult.
Lehet csak attól sérült meg hogy az ájulás következtében leesett Speed-ről (aki még lehet mindig futásban volt)
Mint mondták csak könnyebben sérült arra meg ez bőven lehet magyarázat.
Jajjjj, ezen a képen indokolatlanul sokat röhögtem.
Amúgy nekem Tamával kapcsolatban nem is a karakterével meg nem is a szokásos gyerek sablonnal van bajom. Egyszerűen irritál a képessége, mindig is rühelltem a csicskító képességeket. Komolyan, ha elviszik Onigashimára és alázza majd az ellent én agybajt kapok.
Viszont kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogja kirészletezni Oda azt az éjszakát. Mondanám, hogy remélem, hogy láthatunk már most Kaidou legénységéből többet, de van egy olyan érzésem, hogy nem fogunk.
Szerintem Tamát azért hozta létre Oda, hogy kezdjen valamit a Smile használókkal, ha Kaido elbukik. Nyilván nem akarja az összeset megöletni a háborúban, a túlélőket meg szófogadó állatkákká változtatja Tama által, lényegében Kaido után őt fogják szolgálni és majd segítenek az ország helyreállításában. Legalábbis Tama képességének pont ez a lényege.
Állítólag egészen a 973. fejezetig nem lesz szünet.
Ez a srác twittelte ki, és általában mindig igazat ír, szóval gondolom ez most is így van.
https://twitter.c...ece.com%2F
Illetve nem egészen biztos, mert aztán meg azt írta, hogy lehet jövőhéten szünet lesz és csak aztán folytatódik
Rikiya írta:
Állítólag egészen a 973. fejezetig nem lesz szünet.
Ez a srác twittelte ki, és általában mindig igazat ír, szóval gondolom ez most is így van.
https://twitter.c...ece.com%2F
Illetve nem egészen biztos, mert aztán meg azt írta, hogy lehet jövőhéten szünet lesz és csak aztán folytatódik
Az a legnagyobb baj, hogy gyakran változtatnak a dátumon, most is azt hiszem úgy volt elvileg, hogy a 968. fejezet után szünet lesz, aztán még sem így lett.
Tehát elég nehezen átlátható.
https://mangaplus...er/1006177
Mangaplus-os verzió.
Érdekes, akkor évekig Kaido elvolt ezzel a semmittevéssel, Oden pedig a családját védve nem mert ellene mit tenni.
számomra viszont a legérdekesebb, hogy a 9 hüvely közt Inuarashi előtt (8.) az Zoro mestere? engem valahogy rá emlékeztet. A jóslat szerint tehát hogy visszatér a 9 hüvely 20 év múlva, így ő is? Zoro is találkozhatna vele, ha tényleg ő az.
Zoro mestere 51 éves most elvileg. Denjiro életkoráról nincs semmi infó, úgyhogy csak találgatni tudunk. A visszaemlékezés kezdetén Kin'emon 15 éves volt, ha minden igaz. Denjiro jóval fiatalabbnak tűnik, plusz kb fele akkora mint akkor Kin'emon, szóval szerintem nagyon max 10 éves lehetett. 10+39 ugye 49, tehát legjobb esetben is két év hiányzik, azt meg kétlem, hogy a flashback elején már 12 éves volt Denjiro. Szerintem kizárt, de ettől még lehet ő, csak próbáltam logikusan gondolkozni, mert nem hiszem, hogy csak 3 év van Denjiro és Kin'emon között.
Odennek kívánom, hogy fájdalomban gazdag halála legyen. Egy okádék ember, aki megérdemli, hogy meghaljon.
Nem tudom megmondani hányszor csalódtam benne ezen rész során, de Shirohige 2. hadosztályának parancsnokát, Roger tisztjét megállítja a Bari bari no mii? Most komolyan?xD Hagyjuk már.
Mi a rákért nem nyírta ki Orochit? Most komolyan hitt neki? Tényleg ekkora hülye? Egyszerűen nevetséges épeszű ember ilyet nem csinál. Teljesen értetlenül állok ez a rész után. Hihetetlen, de tényleg. Oden egy szellemifogyatékos.
Vagy annyi, hogy Higurashinak van agya és szimplán kijátszotta. A Bari Bari no Mi eszerint pedig törhetetlen. Oden nem az agytröszt kategória, ezért tudták sarokba szorítani. A Kurozumik meg régóta szeretik ezt csinálni, szóval van gyakorlatuk benne. A többi daimyot is kijátszották. Szerintem jól összerakta Oda. Nem értem miért lenne értelmes a jelenlegi helyzet alapján ha Oden az egész pereputtyot könyökből elintézi. Akkor nem létezne a jelenlegi része sztorinak Wanon, mert meglett volna minden oldva
Igen, szóval te 5 évig vártál volna, mert biztos bármi változni fog magától. Ehhez én csak gratulálni tudok. A baj nem azzal van, hogy egyszer megállította, hanem hogy nem is próbált semmit 5 évig. Miben reménykedett szerinted? Sötét volt szegény mint az éjszaka.
Ugrás a fórumra: |