Én úgy tudom elképzelni, hogy kapunk még egy ilyen timeskipet, mert jelen pillanatban nem tudom elképzelni, hogy Luffy átvenné a király szerepet, ahhoz még túl fiatal, éretlen, lehet akármilyen erős is. Kb még legalább 5 évnek elkéne telnie a történetnek, hogy Luffy fejben és erőben is felnőjjön a feladathoz.
Utolsó timeskipet úgy tudnám elképzelni, hogy csúnyán kikapnak a Feketeszakáll kalózoktól és eltűnnek hosszú időre, és mikor már mki azt hiszi, h meghalt Luffy és felbomlott a banda, váratlanul felbukkannak és sokkal erősebbek lesznek. Bevezetésnek legyőzik Feketeszakállékat (persze ez egy hosszú szál lenne), majd utolsó felvonással leverik a világkormányt is (ami szintén egy nagyon hosszú szál lenne).
Kíváncsi leszek Oda merre felé fogja vinni, vagy h fogja feldogozni az utolsó fejezeket.
Én sose foglalkoztam ezekkel a borítókkal, de abban biztos vagyok hogy Jinbei csatlakozott/zik/fog, a legénységhez.
1. Kell egy jó kormányos a jó hajó és navigátora mellé.
2. Kell egy halember is a legénységbe.
3. A legénységben mindenki egy idióta (valamilyen módon) Kell egy bölcs tag is végre.
4. Én már Impel Downban besoroztam Jinbeit. XD
Ha timeskip akkor annak inkább egy Wanoi vereség után kellene lennie, valahogy nem tudom elképzelni hogy, Feketeszakáll annyival nehezebb ellenfél lenne jelenleg mint Kaidou és Big Mom együtt véve.
Tudom kemények Teachék, de gyakorlatilag nem csináltak még semmit se, mintha most is csak arra várna hogy megszurkáljon valakit miután leverték helyette. XD
Jinbei már csapattag, ezt Luffy is többször kijelentette, szal sztem ez már lezárt téma (legalábbis Oda remélem nem szórakozik ezzel ).
Wanoi vereség? Hmm mondasz valamit, nagyon korai lenne Kaido leverése, főleg h történet szerint pár héttel ezelőtt még Dolffy-val alig bírt el Luffy, már-már túl mesés lenne ez a drasztikus erősödés még tőle is. Viszont a timeskip túl korai lenne, hiszen eddig csak Luffy erejét ismertük meg, a többi csapattagról szinte még semmit se tudunk a timeskip óta, ezért is lenne jó ha Oda mostmár elővenné őket is és bevonná a harcba.
Jinbei már csapattag, ezt Luffy is többször kijelentette, szal sztem ez már lezárt téma (legalábbis Oda remélem nem szórakozik ezzel ).
Wanoi vereség? Hmm mondasz valamit, nagyon korai lenne Kaido leverése, főleg h történet szerint pár héttel ezelőtt még Dolffy-val alig bírt el Luffy, már-már túl mesés lenne ez a drasztikus erősödés még tőle is. Viszont a timeskip túl korai lenne, hiszen eddig csak Luffy erejét ismertük meg, a többi csapattagról szinte még semmit se tudunk a timeskip óta, ezért is lenne jó ha Oda mostmár elővenné őket is és bevonná a harcba.
Szerintem itt Kaido bukik. nem feltétlenül Luffy által, de a Wanoi jövendölés alapján 20 év elteltével visszatér 9 szellem, és beteljesítik a bosszújukat Orochin és Kaidon és megnyitják az ország kapuját (hajnal, új nap/időszámítás kezdődik).
De a vörös hüvely se lehet annyira erős, hogy legyőzze Kaidot. nem tudjuk hogy Luffy új hakija mennyire lesz hatásos Kaido ellen.
"Like the Moon, you are ignorant of the Dawn. If there is one ardent wish that must be fufilled, it will be when nine shadows are cast woven together through twenty years of moonlits nights. Only then shall you understand the radiance of Dawn." ~Toki jóslata
Nem elég, hogy Oda nem mer kockáztatni, de minden harcnál csinál egy felesleges hype ,amivel az emberek összezavarodnak az erőviszonyok kapcsán .
Ilyen pl Bm vs Queen küzdelem . Parancsnokok is brokenek , ezt látunk Marinefordnál az admirális , legerősebb kardforgató ellen is könnyedén felvették a versenyt, sőt Cracker is kb annyira megalázta Luffyt, mint Kaido .
Mind2 nél Luffy nem tudta áttörni a védelmet .
Mostani fejezetek csak azért tudom élvezni, mert nem a főszereplők vannak központban .Sőt, jönnek olyan karakterek, akik a Yonkoknak megizzatják , mint pl Oden .
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy Yonkok erősek, de nem a legjobbak,ezzel további pl mondhatnék Shanks, BB vagy Akainu, akik felülmulták az előbbi generációt .
Ha a tengerészetnél , Wb, és Rogernél is megtörtént,akkor ez alatt Bm és Kaido se kivétel .
Továbbá is az mondom ,hogy ha Katakuri elhatározza magát ,akkor könnyedén megölhetné Bm .
Jack is hasonló potenciát látok, de kingsben még többet, hisz ritka és erős fajhoz tartozik .
Lenne mit mondanom, de amig oda nem tud leállni plotarmor és sablonnal és a felesleges hype fejezetekkel, addig kotyvassz marad az erőviszony.
Sokáig elleneztem 2 Yonko szövetséget, de talán pont az kell, amivel végre leállhatnák 3 nagy hibával ,és végre parancsnok is megkapják azt hype, amit marineford óta megérdemelnek.
Doffy óta beindult a buli ,itt már nincs visszaút.
HA vesztenek, meghalnak, ha nyernek go one piece .
Timeskip se lesz, mert telnek a hetek és a hónapok arcoként, és ha itt nem verik el duo Yonkot, akkor esélytelen az BB vagy az admirális küzdelem .
Egy szó, mint száz , itt kell bukniuk a megmaradt Rocks csapatnak , és szalmakalaposoknak újat erőt adni,amivel végre Sanji és Zorot parancsnoki szinten sorolhatnám.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.01.16. 14:57
Az nem igazán jóslat, Toki szimplán a tényeket közölte hogy 20 év múlva visszatérnek mert küldi őket, de hát ezt mégse mondhatta.
Az meg hogy ki mit tart esélyesnek az teljesen egyéni beállítottság kérdése.
Itt nincs visszaút az tény, inkább annak hossza a kérdéses.
Shanks, BB, Akainu meg egyenlőre senkit se múlt felül. Ahogy Katakuri is inkább a körülmények meg a saját hibája miatt kapott ki, ez ugyanúgy érvényes Akainura, ha a csata előtt összemennek 1v1-re Fehérbajusz megölte volna az biztos.
Na meg mintha azt sugallanád hogy az admirális erősebb mint a duo yonkou, ami vicc kategória, még egy császárt se verne le semelyik admirális se.
De ha így nézzük ott van Sugar, bárkit legyőz simán.
Timeskip lehet nem lesz már, Oda nem szokása, h amit már előhúzott azt még egyszer megzúzza. Viszont én még mindig zat mondom, h Luffy még egyáltalán nem alkalmas királynak, hisz még gyerek. Arról nem is beszélve, h nekem baromira nem tetszik, hogy Luffy szálról szálra drasztikusan erősödik, a többi csapattag meg már-már alig kapnak szerepet. Egyre kevesebbet tudni róluk, pedig a one piece erről volt különleges, hogy minden karakter kivan/kilesz építve.
Már azt se tudom mikor olvastam utoljára a fórumot, nem hogy még írjak is ide.
Arról szólva, hogy lesz e TS, szerintem még lesz. Egyrészt túl fiatal ez által olyan szájízt hagyna, hogy vagy ő bitang erős, vagy a többi kalóz egyszerűen inkompetens móresre tanítani egy kölyköt, másrészt egy "idősebb" Luffy sokkal nagyobb hatást fog elérni, mikor vissza tér az East Blue-ra a megmentő szerepét játszani. Ahol majd Makino gyereke fogja átvenni Luffy helyét a történetben, hogy legyen belőle egy vicces mese Na jó a vége egy kis vicc, de a lényeg, hogy a történetből van egy jó adag elvarratlan szál.
DE! Lehetséges, hogy még se lesz semmilyen TS, hanem csak egyszerűen előveszik Luffy anyját, aki ha bekerül kétlem, hogy átlagos lesz. Arról nem beszélve, hogy eddig egy szó nem esett róla, majd ezer fejezeten keresztül.