Rayleigh vs sengoku
One piece. Ki nyerne harcban ?
Így van , Gear 4 alatt sok keksz katonát elintéztet, de hiába pusztított több százat, ha az eredti Cracker nem tudta megütni, sőt Cracker nem csak bújócskázott, hanem útközben támadta Luffyt.
Hála az animének, Cracker hakiját jobban bemutatták, ahol képes Gear 4 ütéseket blockolni , sőt ha jobban megnézzük azt a mozdulatot, akkor Cracker azt a fegyverzet hakit használta, amit épp Luffy gyakorol .
Azaz ha igazak a hírek hogy ez volt az első veresége, és végre talált magának egy jó riválist, attól simán beindulhat az edzés, és fejlődés.
Rikiya írta:
Zenghetsz ódákat dungeon, de valljuk be, Oda azért hibázott a Big Mom vs Queen harcnál, mert nem úgy történt, ahogy te vártad volna.
Itt be is fejeztem, mert ha csak ilyen hsz tudsz írni , akkor nem látom értelmét a megbeszéléséhez.
Soroltam pár dolgot , és ha tudsz azokra egy értelmes érveket mondani, hogy miért tévedek, akkor beismerem a tévedésemet. (mangából szedtem össze,mert te nem fogadod el az animét Cannonak)
Túlkomplikálni a dolgokat, ezt nem tagadom, de pont ez a lényeg a témának, ahol nem egy szó alapján ítélem a másikat erősebbnek, hanem kikeresem a kiskapukat .
1 Queen haki nélküli támadása . Ez volt a legundorítóbb dolog az egész harcban . Tudta, hogy Bm milyen szinten van, de mégis haki nélkül belekezd egy csatában ?Na ne szórakozzon, ennyire ne nézzen hülyének Oda.
2 ez a bizonyos harc olyan volt mint Jinbei vs Bm , bár Jinbeinek ott volt Gyojin Karate ,de ettől független nem csak Bm ütését,de képes volt erősen visszaütni neki .
3 Wb parancsnokai különlegesek, és ha ők képesek voltak felvenni verseny egy admirális ellen, akkor Yonkok se lehetnek kivételek . Nem azt szeretném mondani , hogy egyenlő ,de egy kihívást jelent egy parancsnok .
Mihawnkot említsem meg? Mert itt majdnem mindeki Yonkokét kezeli, miközben 2 parancsnok eljátszott vele.
4: Személy szerint nem veszem be hype húzást, de ettől független Queen saját hibájának köszönti az első 2 pofont,mert átalakult olyasmire, amivel van egy gyengepont, és igen a nyakra célzok .
Bár Bm odacsapott 2 neki ,de Queen semmi baja nem lett.
Szerintem így jönnek sorba.: Yonkou<Admirális<Parancsnok.A parancsnok és az admirálisok között szerintem van egy kis különbség,nem sok épp csak egy kevés.Viszont a Yonkou és admirális között már nagyobb ,szerintem minimum két Admirális kell hogy eséllyel felvegye a harcot egy Yonkou ellen.Én így gondolom.
[/quote]
Nem hiszem, hogy egy majd 50 éves ember fejlődésnek indul, onnantól már lassan hanyatlik az ember. Nem sértésből Severum, de most ez olyan, mint mikor néhányan azt állították, hogy Akainu tanult a WB elleni harcból, és biztosan megindult edzeni meg fejlődni, ennél az oknál fogva mostanra már Yonkou level. [/quote]
Ne realizáljunk kérlek, egyébként miből gondolod hogy nem képes további fejlődésre egy 50 éves OP karakter?
Nekem nem tűnt olyannak mint aki ne lenne képes rá, főleg hogy látszott rajta mennyire szeret harcolni.
Na tisztázzunk pár dolgot... :
Oda SEMMIT SEM rontott el, az erő viszonyok tökéletesek.
1.: Kaido one hit-telte Luffy-t, mindenféle megerőltetés nélkül. Luffy meg akkor Katakuri-val is egálban lett volna.
2. : Cracker azért vette fel Luffy-val a versenyt, mert óriási számú Keksz-katonát tudott gyártani, és Luffy hiába one hit-telte őket, a keksz-katonák csak folyamatosan létrejöttek.
3. : Big Mom szó szerint ALÁZTA Queen-t, és ez így logikus mert egy yonkou parancsnok fényévekre van egy Yonkou-tól. Ez már kétszer is bebizonyosodott
4. : Mihawk ott az erejének csak egy töredékét mutatta meg a harcban, nem akart ő ott semmit... Ja de Igen!! Jozu megállította egy LAZA támadását, és Luffy kikerülte a támadásait!! Tehát összességében nemcsak Mihawk, hanem még Gol D roger is csak úgy Usopp szintjén van maximum! Ja meg persze Shanks is, mert ő se mutatott semmit, nem is értem miért Yonko, még mondjuk Oven is lazán One hit-telné...
Szóval dungeonlord hagyd ezeket a marhaságokat Egy Yonkou vagy Mihawk fényévekkel erősebb mint egy parancsnok. Egy Admirális egy kicsit talán tovább bírni mint bármelyik Katakuri-szintű egyén, de esélyük sincs egy Császár ellen. Oda már többször bemutatta ezt.
Giovanna írta:
Szóval dungeonlord hagyd ezeket a marhaságokat Egy Yonkou vagy Mihawk fényévekkel erősebb mint egy parancsnok. Egy Admirális egy kicsit talán tovább bírni mint bármelyik Katakuri-szintű egyén, de esélyük sincs egy Császár ellen. Oda már többször bemutatta ezt.
Fúha, te aztán gyűlölöd Mihawkot mi? Ő egy Yonkou-szintű karakter (vagy legalábbis nagyon közel áll hozzá) és kész A világ legnagyobb kardforgatója aki legendás csatákat vív Shank-sal, ezzel el is mondtam mindent.
"Queen nem ért volna sokat hakival? Tessék? Luffy épp ezt a haki szinten akarja csiszolni ,és ezzel a szinten szeretne megküzdeni Kaidoval,,
A hakival Queen csak annyit ért volna, hogy még sokkal jobban feldühíti Big mom-ot, aki egy jól irányzott csapással Föld-körüli pályára téríti a Csapást
A másik: az a baj, hogy Luffy fejlett hakija édes-kevés lesz Kaidou ellen, oda majd az ébredés kell, meg a Gear4 valami új formája, vagy esetlegesen Gear5
Nekem az jött le hogy Shanks már akkor nagy kalóz volt mikor Luffy megette a gyümijét véletlen XD (és akkor mondja még valaki hogy tuti nem enne meg még egyet véletlen) és csak utána emelkedett Yonkou szintre félkézzel.
Mihawkal a viszonyát Fb és Rogerhez tudom hasonlítani, riválisok akik harcolnak és tisztelik egymást, de mióta félkezű lett nem akar harcolni Shanksel, ebből arra következtetek hogy vagy egy szinten vannak vagy jobb Sólyomszemű aki azért nem lett Yonkou mert sose akart az lenni, mert ahogy néztem van neki egy kis egyszemélyes hajója, és ő úgy elvan mint a befőtt.
Tehát én megkockáztatom hogy van ő azon a szinten, mint a császárok.
Na de mi van ha Queen nem használ hakit? vagy csak elfelejtette berajzolni Oda?
Van is egy tesztem, Doflamingo, Hankok, Buggy, Mihawk, ki a kakukktojás?
Nyilván hírhedt kalóz volt Shanks már akkor, mielőtt még a Yonkou tagjává nőtte volna ki magát, ez a Fehérbajusszal való találkozásakor is egyértelművé válik.
Ez a folyamatos perpatvar akörül, hogy Mihawk Yonkou szintű vagy sem, már egy jó ideje kezd unalmassá válni, engem legalábbis már untat.
Mihawk eddig nem harcolt túlzottan sokat, mindenesetre nem eleget ahhoz, hogy biztos következtetéseket vonjunk le. Magyarán a róla szerzett tényekből tudunk kiindulni. Mihawk Shanks riválisa. Ez az egyik tény. Mihawk azóta nem harcol Shankssel, mióta elvesztette az egyik karját. Ez a másik tény. Shanks egy kézzel lett a Yonkou tagja, azonban Mihawknak nem áll szándékában egy karú személlyel csatázni, annak ellenére, hogy tudja milyen szinten áll. Ez a harmadik, és egyben a legfontosabb tény. Na, az hogy most ebből ki mit következtet le, milyen konklúziók állják meg a helyét egyeseknél, rajtuk áll a döntés, én azt gondolom, hogy Mihawk simán felvehetné a versenyt a Yonkou Shankssel.
Ugrás a fórumra: |