Egy újabb csalódott rajongóAkkor nem csak én estem pofára a film kapcsán
Őszintén megmondva, szerintem teljesen felesleges volt behozni Bulletet. Számomra kicsit sem érdekes, és ahogy te is írtad Tapion, a múltjából láthattunk teljes egészében egy nagy darab szart, a képességei meg hát nem is tudom... A Colosseus badass volt, de adhattak volna róla bővebb magyarázatot, mi hogyan funkcionál, de szinte semmi...
Elvileg a film 100% cannon, legalábbis a Library of Ohara ezt nyilatkozta. Ez pedig még szomorúbbá teszi a dolgot. Illetve, ha tényleg az, akkor kaphattunk volna már egy említést a mangában Odától, hogy igenis nem egy "filler" karakter ez a Bullet, valamint ő találta ki. Shiki esetében így történt, ráadásul a Strong World jócskán élvezhetőbb volt nekem.
Egyébként érdekesség gyanánt arról is olvastam az Oharán, hogy Luffy Ryouut használt (habár én nem vettem észre), illetve Bullet is. Ha ez valóban igaz, akkor tényleg a maradék értelmét is elveszti a film. Hogy miért? Merthogy elméletileg a WCI után játszódik, Luffy meg ugyebár Wanon kezdte elsajátítani. Tehát mi van?
Én személy szerint nem tudok komolyan kezelni egy olyan karaktert, és egy olyan filmet, ami még ha hivatalosan is cannon, de eléggé ellentmondásos. Továbbá Buggy azt állította, hogy kb. Rayleigh szintjén van. Hát oké Rohadt erős volt, ez tény, ezzel nem is vitatkoznék. Ugyanakkor a filmnek legalább sikerült elérnie a nagyon okos külföldi fórumozóknál, hogy gyártsák a sok retard hozzászólást arról, hogy Bullet miképp falná fel a Yonkou tagjait, vagy hogy miért Yonkou szint egy olyan túlhypeolt karakter, akinek se füle se farka, abszolúte irreleváns a történet szempontjából.
összes one piece film ilyen de hirtelen ezzel a filmel mindenkinek gondja van ha most kerülne be régi filmből karakter haki meg erősitett használni Shikiegyből younko szinten lenne
nem szabad hasonlitgatni onepiece egy ideje legjobbak háborúja óta újra lett rázva egész történet száll csak Oda nem tudja meg magyarázni dolgokat.
ez a film se rossz csak átlagot hozza mint a eddigi filmek nem tud újat mutatni