benedekpepe írta:
A teóriád már ott elbukik, hogy ezt a gyümölcsöt jelenleg Bon-chan használja, ami azt jelenti, hogy az öreg nő (aki lehet nem is nő, nem tudjuk, az az igazi alakja-e) halott.
Bon clay a kém, ez egyértelmű.
One Piece manga
benedekpepe írta:
A teóriád már ott elbukik, hogy ezt a gyümölcsöt jelenleg Bon-chan használja, ami azt jelenti, hogy az öreg nő (aki lehet nem is nő, nem tudjuk, az az igazi alakja-e) halott.
Bon Clay elvileg halott, már ha tényleg megölte Magellan, de Odat ismerve talán látjuk még az öreg travit. XD
De ha azzal kémkednek tényleg, akkor kezdhetjük is gyászolni a kedvenc perverzemet.
De ha mégis él és ő a kém, na azt hogy hozták össze flexi?
Bon-chan nem halott ezt tudjuk. Ő a Impel Down 5 és feles szint úrnője.
https://vignette....0912235528
A borítón láttuk.
szerintem Oden története igen is érdekes, bár egyetértek hogy Luffyé most mindenkit jobban érdekelne ettől még jó ezt látni, hisz minden eddigi kis infó összeáll egy nagy egésszé kiegészítve rendesen.
Orochi viselkedése, hogy nem az a hibás aki agyba főbe mérgezett mindenkit, csak 1 dologra vezethető vissza: mindenki másnak ez teljesen természetes, míg ő is elszenvedte ennek a következményeit. nyilván könnyebb mást hibáztati mint a nagyapád. ebből is látszik hogy a vérében van ez a sunyi mocsokság.
Én se hiszem hogy megölné Oda, bár megérdemelné.
A banya tuti meghalt, és Bon Clay pedig birtokolja a gyümijét. szóval az áruló - aki fogalmunk sincs ki lehet - csak baromi jól leplezi. Egyedül Law jöhetett rá, kíváncsi vagyok hogy emiatt késnek e a talihelyről. persze erre az infóra még várnunk kell, ez a visszaemlékezés még egy ideig kitart úgy néz ki (szerintem még kb 5-10 fejezet)
Ha jól értettem volt még egy jelenet ami igencsak fontos: az öreg banya játszotta el a haldokló Sukiyakit? Ez azért megmagyarázza hogy ideiglenesen miért Orochit választja, abban a hitben hogy Oden úgysem jön vissza. De vajon mennyi időre vehette át a helyét?
A következő fejezetben látunk valszeg egy WB vs Roger banda balhét
Nem hinném hogy látni fogjuk.
Valószínűleg csak a végeredményt hogy ne lőjön le semmit a képességeikről.
Remélem idén véget ér a visszaemlékezés.
Annyira sokat ugrál az időben hogy nem igen jön be nekem.
Egyedül arra leszek kíváncsi ha kiderül hogy Fehérbajusz miért nem lépett semmit (vagy mit lépett) amikor Kaidou kinyírta Oden-t.
Yonkou lévén tuti megtudta hogy Wano lett Kaidou tanyája és ha igaz az amit a Summit War arc alatt szajkóztak hogy Fehérbajusz nem hagyja megtorlatlanul ha a társait bántják akkor Wano-ra kellett volna mennie hogy kiverje onnan Kaidou-t a társáért Oden-ért.
Davyback fight? Szóval Wb belemegy olyasmiben, ahol az egyik családtagját elveszítheti ? Kizárt.
Oden és Wb között kialakult egy családi kapcsolat, ahol Oden megismerkedett Tokival, és Wb hajóján összeházasodtak és megszülettet az 1 gyermeke. (1-2. év telt el )
Szerintem itt max azért fog csatlakozni Rogerral, mert ő és Toki visszakarnak menni Wanora .
A probléma tehát nem az, hogy Rogerral volt, hanem amit Afr említett .
Jó pl erre Jinbei-tengerész-Wb kapcsolat. Ugyanaz a szitu .
Ha Jinbei védte,akkor Odent is megkeltet volna védenie , és az nem mentség, hogy elzárt ország .
Hiei írta:
Hiszen tudjuk Ino és Nekomushi nem mentek Rogerrel csak Oden.
1 érdekesség a mai fejezett után:
Elméletileg ez lesz Roger utolsó kalandja, amit most a mangában láttuk .
Ha jól rémlik, akkor Crocus azt mondta,hogy Roger utolsó kalandjában felkérte orvosként, hogy ápolja az utolsó nagy kalandjában , és mai fejezetben ott volt Crocus , ami azt jelenti , hogy ez lesz Roger utolsó kalandja.
Rock elbukott, Momo megszülettet, Tom megcsinálta a hajót , és hamarosan csatlakozik ideiglenes Oden vele.
+ Hamarosan találkozik Pedroval.
Ünnepek miatt szünet várható az alábbiak szerint:
December 22nd - Chapter 966
December 29th - Break
January 5th - Chapter 967
January 12th - Break
January 19th - Chapter 968
Miután a Mangastream és Jaiminisbox is lekapcsolt, itt az új fejezet: https://m.imgur.c...
Nem csak a mangastream és a jaiminisbox, de az összes oldal ahonnan olvastam a mangákat lekapcsolt, vagy törölték a mangákat. Valamit csinálhattak a hivatalos amcsi mangás kiadók és sikerrel megállították a kalózkodást egyelőre. De majd csak lesz valahonnan One Piece manga, a többi annyira nem izgat. Majd úgy is jelzik itt Kunon hírben, hogy milyen forrásból fogják ezentúl készíteni a magyar verziót.
Ugrás a fórumra: |