a legjobbak háborúja óta reeboot-olja Oda one piece utaltam is erre nem mertem leírni a dolgot ennek ellenére követem és várom a fejezeteket csak már sokadjára érdekes a válasz a kérdésekre
One Piece manga
Ez kb olyan, mint régen nem Grandline van a one piece, hanem az Újvilágban.
Nem az első alkalom , ahol 10. év után változtat, aminek se füle, se farka. Aki Raftelknek írja, az írja annak .
Miközben sokan panaszkodnak az anime kapcsán, addig ismételni tudom, hogy Marineford óta, amikor Oda megbetegedet , azóta tömörebben foglalja össze a harcokat .Mert Luffy kívül senki se kap 2 fejezetnél többet, ezért volt összecsapott a legtöbb harc, mint pls Kaido vs Big mom , Oden vs Ashura és még sorolhatnám .
One piece kapcsán nem vagyok legkedveltebb, de szerintem ideje észben kapni , hogy amit látunk az animében, az a korrektben küzdelem .
Nem csak a mangában, de az interjúkban is észrevettem, mintha Oda már nem lenne olyan egyezséges, mint régen .
Oda ,majdnem Odent irtam,szerintem egy életre szóló történetett tervezett, de a betegsége miatt kénytelen volt megfelezni a történet mesélést.
Sokan írtak, hogy Oda állapota javult, de ilyen munkások, mint Oda, aki napi 24órán dolgozik,annak nem lesz jobb,hanem még rosszabb.Csak ezt nem fogják nyilvánosan megmondani.mert ilyen a média.
Egyetlen dolgot sajnálok, hogy a betegsége után nem tartott fél éves szünetet, és nem beszélt össze az anime csapattal ,ahol fontosabb részleteket megrajzolta volna,és a mellékes szállakat pedig az animésekre bízhatta volna .Igy talán még összejöhetett volna Oda álma.
De ehelyett inkább mai napig anime/manga vitákat olvassok, ahol anime elront mindent .
Az pont nem változott dongeon
Az Újvilág a Grand Line 2. fele tehát ami az Újvilágban van az a Grand Line-on van.
Ne keressünk ott is hibát ahol nincs.
Hiei
Igen azt anno se értettem hogy attól hogy hallotta miért tudott ugyanolyan írással írni ha nem ismerte az írást.
Bár nem ismerjük a képességét.
Lehet megkérte a követ mondja el hogy írhatja ezt oda
AFR írta:
Az pont nem változott dongeon
Az Újvilág a Grand Line 2. fele tehát ami az Újvilágban van az a Grand Line-on van.
A Grand Line két részből áll: a Paradicsom és az Újvilág. E kettőt választja szét a Red Line.
Térkép: https://claystage...iece/world
Tehát igen, Laugh Tale a Grand Line utolsó szigete. (eskü leszokom a Raftelről)
Ami pedig az elhangzását illeti: a japánban gyakorlatilag Raf (Laugh) Tel (Tale) a kiejtése, úgyhogy akárhányszor is hangzott el, ez nem mérvadó.
Viszont fura, hogy senki sem pedzegeti, hogy miért pont Nevetős (vagy szabadon fordítva: vicces) Mese a neve.
Ez azon semmit se változtat hogy a Grand Line = Paradicsom + Újvilág
Tehát ami az Újvilágban van az a Grand Line-on is.
Ennek semmi köze a Reftel dologhoz mert itt nem történt "átnevezés"
Egyszerűen kiderült hogy a Grand Line két felének külön külön is van neve.
Mint Magyarországnak is vannak megyéi.
És attól hogy 10 évig azt mondom hogy Magyarországon élek majd utána leközlöm hogy Borsodi vagyok még nem mondtam ellen magamnak csak konkretizálok.
Ne keverd a szezont a fazonnal hogy beleköthess valamibe.
Eredetileg egyben lett volna ,mert manga/anime, sőt a régi térképen is Grandline írtak, ami REd line kettévágott.
Fél éve belinkeltem egy Op térképet, aki sokáig frissítette , és figyelte Oda minden sbs izét, és azokkal az infókkal készítette a térképet . Nála is régen Grandline volt , sőt Google nézve is Grandline van írva.
Ezzel nem vitatkozni szeretnék, de Crocusnak említeni kelet volna az Újvilágot, és ha ő nem említette, aki végig kísérte Roger utolsó kalandjában, akkor még nem létezett a New World.
Nem zavar változtatás, de régen még nem volt külön kezelve.
Szerk:
dungeonlord írta:
Ha érdekel titeket,akkor itt egy klassz http://khooz.com/One piece térkép.
Évek óta követem és a legjobb fan térkép.
Még mindig nem értem a problémát. Oda ekkor nem konkretizált, de ezzel még nem lett ambivalens, amit Crocus mondott. Később kiegészítette azzal, hogy a Grand Lineon belül, az Újvilágban található meg Raftel.
Szóval ezesetben teljesen más a helyzet, ellenben a mostanival. Nem tudom, hogy miért kell magától értetődő dolgokon ennyit filozófálni
Hát erre nem voltam felkészülve, vártam a részt.
Az előző rész végén nem láttam feltűntetve, hogy hiába várnám ma.
Week 49
Oda Break
December 9, 2019
Na végre!
https://jaiminisb...965/page/1
Jó fejezet volt. Még egy lesz elvileg és akkor ennyi volt idénre.
Hehe ez a sziget Amazon Lilly szomszédjaxD Szóval, Nyan-ban a szigetet Roger vagy Whitebeard miatt hagyta el? Feltételezem látni fogjuk, mikor megtalálja majd a kicsi Hancockékat.
Toki családja meg Wanon földesúr ranggal bírt. Érdekes. Orochi meg nekem tök gáz. Eszesnek tűnt a maga módján, hát ne hogy már elhiszi, hogy ez Sukiyaki hibája, mikor a nagyapja orrba szájba mérgezte az embereketXD Kész röhej.
Tegye fel a kezét, aki azt hitte Teachre, hogy Hody azxD
Jó fejezet volt. Még egy lesz elvileg és akkor ennyi volt idénre.
Oké, szinte biztos vagyok benne, hogy a mane-mane no mi használó lesz a kém. Már csak az a kérdés, hogy kinek az alakjában van jelen a szövetségben. Bár elég öregnek tűnt a nőci, és eltelt még 23 év azóta, de szinte biztos vagyok benne, hogy ő lesz az. Azok között is lehet akik a jövőbe utaztak. Ami biztos, azok akik gyümölcs használók kizárhatóak, Kinemon, Kanjuro stb.
oky18 írta:
Oké, szinte biztos vagyok benne, hogy a mane-mane no mi használó lesz a kém. Már csak az a kérdés, hogy kinek az alakjában van jelen a szövetségben. Bár elég öregnek tűnt a nőci, és eltelt még 23 év azóta, de szinte biztos vagyok benne, hogy ő lesz az. Azok között is lehet akik a jövőbe utaztak. Ami biztos, azok akik gyümölcs használók kizárhatóak, Kinemon, Kanjuro stb.
Ugrás a fórumra: |