(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Oda pls........ Az a malac ketté lett vágva, ne szórakozzunk már baszki.
Falra tudnék mászni az ilyentől hogy még egy állatot sem lehet kinyírni???? Vagy legalább ne úgy lett volna rajzolva hogy KETTÉ lett vágva vízszintben. )
A fát is nagy nehezen ölte meg WCI-on akkor mit vársz egy disznónál?
A fát jobban elhittem mert ahhoz külön lett hozzácsapva a lélek.
Viszont ez a malac egy élőlény volt. Ok a fa is az de ne hasonlítsunk össze egy fát egy disznóval. Ha a fát kettévágjuk még talán van esélye hogy ha "összefoltozzuk" és külön bele van rakva egy lélek. Viszont egy disznó ha ketté van vágva már csak hurka, csülök, tarja meg ilyesmi készülhet belőle.
A poén meg az hogy közben meg falatoznak csomószor, eszik az állatokat, de egy disznót nem képes kinyírni Oda.
Vagy ha életben akarta tartani akkor elég lett volna Odentől egy ütés amitől kifekszik de még életben marad.
Eleve ki a tököm akarta a félbevágott hatalmas disznót még ott helyben összefoltozni amikor szétbarmolta már a várost?
Az Oden vs Fehérbajusz clash viszont többnyire kárpótolt.
Mégiscsak ő volt a hegy istene, gyorsan összefércelték és lám már be is hódolt a főnöknek.
Meg nem is vágta félbe teljesen csak valamennyire hogy éppen bele ne haljon.
Tedd túl magad rajta, ez még mindig hihetőbb mint az idő utazás... de hát az mangák/animék már csak ilyenek tele vannak bolondsággal, ezért szeretem őket! XD
a mostani fejezet is csak részleteiben bővítette a tudásunkat, a legtöbb dolog már szerepelt egy egy rövidebb flashbackben. viszont így teljesen összeáll majd a kép, és már tudjuk is hogy hogyan pofozta ki Kurit, lettek Kashinjai és kb hogy hagyhatta el kb az országot Oden.
Na ez egy igazán jó rész volt. Jó eséllyel megtudtuk Roger, hogyan volt képes írni a Poneglyphre. Oden tudta, hogy kell megmunkálni Toki, pedig beszéli a nyelvet.
Azért az kemény, hogy az elveszett évszázadból jött. Nem hittem, hogy összekötik vele.
Így azt is megtudhatjuk, ha esetleg a Poneglyphen hazugság van. Hiszen Toki tudja mi történt. A kérdés az, hogy Toki meghalt-e vagy csak időt ugrott.
Arra kíváncsi vagyok, hogy az idő gyümölcs fogyasztói kortalanok-e vagy öregednek.
Meg így Toki képességének ismeretében kíváncsi vagyok a Lurking Legend valóban Rocksra utal-e. Nem vagyok benne biztos. Sőt ha tippelnem kéne a Lurking Legend Imu-sama lesz.
Azért vicces, hogy egy idő gyümölcs mennyire képes átírni a lehetőségek számátxD
Még valami Toki kardja kiköpött Shusui még a penge is csak a színeiben tér el. Lehet ez lesz a testvér katanája Ráadásul fekete penge.
Elnézést tudatlanságomért, de leírná valaki hogy mi is ez a Lurking Legend dolog. Rákerestem a neten de csak fan teóriákat találtam hogy ki lehet, de a háteréről/ alapjáról sajnos semmit.
Oda a jump fiesztán mondta, hogy befog mutatni egy rejtett legendát, aki a Szalmakalaposok legnagyobb ellensége lesz. Hozzátette ez a legenda meglehet kapcsolódik Shirohigéhez. A a vele való harc mellett Marinford csak aranyos kis csatározásra emlékeztet majd.
Nos mindenki köztük én is azt hittük Rocks lesz ez a legenda, de ő halott a legénységéből Shirohige és John kapitány is halott Shiki meg már meg volt. Kaidou és Mama nem hiszem, hogy újra beállnának mögé még ha élne is.
Így maximum csak Luffy legnagyobb ellensége lehet, de ő hozzátette, hogy Luffy és a Szalmakalaposok legnagyobb ellensége.
Toki, viszont az elveszett évszázaddal hozhat valami újat. Akár a kormány részéről is.
A másik, ami számomra ezt sugallja az Imu-sama trónja és az óriás szalmakalap. Imu-nál 1000x nagyobb az a trón az biztosan nem neki készült eredetileg. A kalap ráadásul le volt fagyva szal lehet a tulajdonosa ott van hibernálva.
De ez a rész már puszta spekuláció.
Az interjú viszont hivatalos még talán videó formában is van azt hiszem.
Igazad van ő nem magára a kőre csak mellé írt az aranyra, de egy biztos nem Oden volt, mert én nem tartom Luffynál egy centivel értelmesebbnek. Kizárt, hogy ő tudott volna írni azon a nyelvenxD Az szinte biztos Toki keze munkája lesz.
Valószínű bár az felvetne némi logikai problémát.
Azt mondták hogy Roger-ék nem tudtak azon a nyelven hanem a tárgyak hangját hallotta meg.
Tehát lényegében Roger-nek a kövek elmondták mit írtak rájuk.
Viszont ha akkor már vele volt Toki aki el tudta olvasni akkor erre nem lett volna szükség.
Valószínű bár az felvetne némi logikai problémát.
Azt mondták hogy Roger-ék nem tudtak azon a nyelven hanem a tárgyak hangját hallotta meg.
Tehát lényegében Roger-nek a kövek elmondták mit írtak rájuk.
Viszont ha akkor már vele volt Toki aki el tudta olvasni akkor erre nem lett volna szükség.
Hiába mondta el attól még írni igen nehéz lett volna. Az hogy hallotta nem egyenlő azzal, hogy írni is tud és azt se jelenti, hogy értette. A hangot a saját nyelvén kellett hallania, mert különben ugyanúgy nem értette volna meg.
Roger valószínűleg visszavitte Odent és Tokit Wanora és ez a Raftel után történt. Tudjuk, mert Shirohigével ott sakézik a Marinfordi flashbackben és meg kérdezi, hogy elmondja e, hogy jut el a Raftelre.
Persze ettől független lehet Toki egy betűt nem tud a nyelven, de nekem akkor is furcsa, hogy Roger írni is képes volt, de ez hamarosan kifog derülni.
Csak azt nem értem Oda ezért előtte miért nem szólt éveken át? Így hívtuk a manga fennállása alatt mindig. Az animében elhangzott milliószor. Értem én a dolgot, de valljuk be kibaszott idegesítő. Tudom, hogy mások ezt így nem írhattál le, így megteszem én.