Azért eddig nincs olyan sok tárgy ami gyümölcsöt "evett". 3-4 talán? Nem tudjuk hogyan készülnek, így kicsit elhamarkodott azt mondani, hogy mindenki csinálhatna belőle egy seregnyit. Lehet kifejezetten nehéz, lehet nem. Majd kiderül.
One Piece manga
Azért eddig nincs olyan sok tárgy ami gyümölcsöt "evett". 3-4 talán? Nem tudjuk hogyan készülnek, így kicsit elhamarkodott azt mondani, hogy mindenki csinálhatna belőle egy seregnyit. Lehet kifejezetten nehéz, lehet nem. Majd kiderül.
Feketeszakállban nem az a durva hogy 2 gyümölcse van hanem hogy az egyikkel kikapcsolja az ellenfeléét, a másikkal meg odaver neki egy földrengést.
Na meg már 2 éve gyakorolja a használatukat, mondjuk Big Mom ha nem lenne gyümölcshasználó, vagy Kaidou lehet lezúzná simán gyümölcs nélkül is.
Luffy is szerintem a gumi gyümölcs nélkül fogja kb beverni, és máris értelmet nyer a kairousekis edzés a börtönben. A kérdés inkább az hogy hakival lehet e védekezni a sötétség gyümölcs ellen mert akkor nagyban nő az esélye Luffynak majd ellene
Alpacachino, Funkfried, Smilei, más élettelen dologra nem emlékszem mint gyümölcs használó, ebből mind köthető Vegapunk tudományához amit nem vertek még nagy dobra valószínűleg.
Az az Alpacachino nem tudom hol szerepelt de a manga-ban biztos nem.
Szóval azt ne számoljuk.
Egyébként az első Alabasta-n volt
Babe ágyúja Lasso a Kutyagyümi: Tacskó formával
Spandam kardja Funkfreed az Elefántgyümivel
CC háziállata Smiley a Szalamandragyümi: Axolotl formával
És végül:
Tenguyama teáskannája Bunbuku a Kutyagyümölcs: Tanuki formával
Aztán a háborúban megmondom őszintén nem emlékszem hogy volt-e de szerintem nem volt.
Szóval eddig 4 gyümizabáló tárgy volt.
Bár lehet 5. Nem emlékszem hogy Fujitora gyümijének a nevét mikor megnevezték lefixálták-e hogy Fujitora vagy a teóriám szerint a kardja ette meg.
Ti emlékeztek hogy ez meg lett-e erősítve?
Ja igaz Alpacachino az csak animébe volt Lassot felejtettem el, a teáskanna most se ugrik be, utána is nézek.
Ez meg hogy Fujitora kardja gyümi használó lenne ez teljesen új nekem.
Értem az új részeket még nem néztem meg sokszor, a Tanukikancsót skippelte az agyam.
Fuji kardja csak egy elméletem volt régen és nem tudom lett-e cáfolva vagy megerősítve mikor kiderült a gyümi neve.
Én is csak második olvasatra vettem észre
https://naruto-ku...ece/911/15
Itt a középső panel bal oldalán a "Köszönöm az ételt" bubi alatt látható közvetlenül
Nagy valószínűséggel ezt az oldalt keresitek:
https://www.manga...iece/433/6
^^
AFR:
Tudom nem tartod hitelesnek a Vivre Cardot, de ott azt írták Issho-é a gyümi, nem a kardjáé, és Zushi Zushi No Mi a neve....
A háborúban Fehérbajusz egyik parancsnokának Rakuyonak volt egy élő, láncos buzogánya, az még esélyes hogy gyümit evett. És kánon a mangába is benne van.
Germa66
Igen nem tartom annak de akkor innen származhat az az érzés hogy mintha le lett volna tisztázva.
Viszont minden bizonnyal fejben azért nem vetettem még el a teóriámat mert csak Vivre Card infó.
Köszi hogy tisztáztad nekem ezt a kérdőjelet
Rémlik valami erről a buzogányról. Lehet ezért voltam benne bizonytalan hogy a háborúban volt-e.
csimmbi
Tapion-sama linkjén van említve amit mondtál viszont gondoltam hátha érdekel hogy sokkal korábban is volt ez említve. A Chopper és Usopp vs Babe és Drophyn harc alatt Alabasta-ban. Pontosan nem tudom hogy hol de Babe kutyájával kapcsolatban említették.
A technológiában biztos vagyok de abban nem hogy azt is mondták-e hogy Vegapunk-nak van köze hozzá.
Egyébként az érdekes ha Vegapunk találta fel ezt a módszert akkor mit keres kalózok, fejvadászok és bűnözők kezében. Miért nem csak a kormány használja.
Tapion-sama : Köszönöm az infót, igen pontosan erre gondoltam !
AFR: Ott nem a kutya ette a gyümölcsöt? (mangában nem olvastam, csak animében láttam azt a részt felirattal) Én nem emlékszem ilyen utalásra akkorról :/
A téma kapcsán jutott eszembe, hogy akár ez is lehet a tengerészet "titkos fegyvere" (amit talán a Reverie óta emlegetnek "sűrűbben" ) . Mondjuk, hogy az al admirálisokat felszerelnék ilyen fegyverekkel.
De ha nem is fegyverekkel, a gyümölcsökhöz szerintem mindenképp köze lesz, ugye Momonosuke óta tudjuk , hogy Vegapunk ( Cesar-al ellentétben ) képes démon gyümölcsöt készíteni mellékhatások nélkül.
Oda pedig a Dressrosa arc 3/4-e óta szerintem nagyon nagy hangsúlyt fektet a csapattagok fejlődésére a haki terén ( jó leginkább Luffy fejlődésére, de 9 tagból 4-ről biztosan tudjuk , hogy képesek hakit használni)
Lehet így próbált megágyazni annak, hogy később a gyümölcsökkel kapcsolatos "titkos fegyver" ellen legyen esélye a csapatnak.?..
Bocsi ha OFF voltam, kicsit elkalandoztam.
Nem
Lasso egy ágyú ami a Kutyagyümi: Tacskó formát ette meg.
De kikerestem. A 184. fejezet 5. és 9. oldalán is kimondták hogy az ágyú ette a Kutyagyümit de az is jól rémlett hogy Vegapunk még nincs említve.
Azzal csak az a gond hogy semmi újdonság nincs az ötletben tehát nem lehetne új találmány. Évek óta tudják hogyan kell csinálni. Ha ez ennyit érne már megtették volna de az eddigi példák alapján nem lesz olyan nagy az erejük a tárgyaknak.
Azt nem tudjuk hogy vannak-e Vegapunk gyümijének mellékhatásai. De azt tudjuk hogy bukásnak titulálta aminek kell hogy legyen oka.
De ha már gyümi akkor inkább az hogy sikerült elérnie azt hogy mesterségesen kényszerítse a gyümiket hogy felébredjenek mellékhatások nélkül.
Bár szerintem nem ilyesmi lesz.
Talán inkább alkotott valamit ami pótolja a Pluton-t.
AFR írta:
Egyébként az érdekes ha Vegapunk találta fel ezt a módszert akkor mit keres kalózok, fejvadászok és bűnözők kezében. Miért nem csak a kormány használja.
Ebben van valami, azért is mondtam hogy ezen a szinten.
De Sanji, Zoro, Luffy, onehitelné őket gyümivel is valószínűleg.
Na de ha gyümihasználó kairousekiből készült pacifisták lennének az lehet működne.
Eddig valahogy tudtam kötni őket Wegapunkhoz, mert valahogy lehetett őket kapcsolni a kormányhoz, de a tanukiteáskanna az kakukk tojás ezen a téren.
Ezért is várom hogy lássam végre azt a csoda fegyvert.
Ugrás a fórumra: |