Ne...ne hozzuk be az időben való visszautazást. A csak előre utazás még elmegy de a visszautazással csak rengeteg bonyodalom meg plothole jönne be.
One Piece manga
Már csak azzal amit te leírtál hazavágná olyan szinten az idővonalat hogy jó eséllyel minimum a az Újvilági részt újra kellene írni.
Rengeteg film és egyéb alkotás sült már fel ezzel.
Kb egy esetleg két filmet tudnék mondani ami jól kezelte ezt.
Szóval ha Oda behozza a múltba utazást jó eséllyel el fogja rontani a storyk ívét.
Egyébként ez:
Egyáltalán nem temetem a dolgot. Koránt sem biztos, hogy Luffyék oldala szenvedett vereséget itt. Én túlkorainak vélném, mikor nem rég kapott ki Kaidoutól.
Két opció létezik szerintem erről az időjárás árulkodik a legjobban. Mama itt járt esetleg, mert megérkezett a családja és összefutottak.
Vagy egyszerűen Nami használta ZeuszocskátXD
Még ha az első eset is áll fenn Law velük volt simán használhatta a képességét amivel gyakorlatilag az egész flottát elteleportálta és az ellenfelét pedig bele Mama viharának közepébe.
Még egyszer mondom túl korai még a vereségnek, hiszen nem régiben kaptak ki. Most kicsit sztem nekik kell majd villogni és az act végén simán ráér reménytelenné válnia a helyzetnek.
Ohh és tegye fel a kezét, aki Retardo-nak olvasta a RedtarotxD
ez egy elég éles csavar/váltás volt persze nem hiszem hogy ennyire reménytelen lenne a helyzet, de tuti történt valami. Orochi odaküldött valakiket? ha igen, akkor sem hiszem hogy akkora szinten lennének hogy pl Luffynak akár kicsit is megártsanak.
Érdekes lesz hogy pontosan mi is történt, amíg ezt nem tudjuk, aligha fogunk jó tippeket adni.
- az időutazás kizárt, hisz Oden felesége volt rá képes, aki halott amennyire mi tudjuk. plusz ez tényleg csak felesleges ellentmondásokat kreálna.
Szerintem is hamarosan be kell futnia a Mugiwara flottának - mégis csak úgy lenne epic de ők tuti nem az elején érkeznek.
Law lehet hogy ráment az árulóra?
Komolyan nem értem, hogy ebben mi volt akkora csavar. A második felvonás úgy ért véget, hogy megtudtuk, hogy Orochi rájött hol fognak összegyűlni és rengeteg információt szerzett. Ezek után már adja magát, hogy egy olyan beteges és megrögzött félelemmel élő ember, mint Orochi tesz is ez ellen valamit. Az már egy másik dolog, hogy ez egy nagyon olcsó húzás volt és nem került minden a süllyesztőbe. Tehát már tényleg alap lenne, ha lassan kiderülne, hogy ki a tégla, hiszen olyan belső információk szivárogtak ki, amiket csak bizonyos körben tudtak. Mondhatni még Queent is könnyedén átvágták, Orochi meg szinte mindent tudott végül.
Kyoshiro marad a Virágfővárosban, az lett volna furcsa, ha megy a többiekkel. Bízok benne, hogy ezt még most fogják lemeccselni, már értelmetlen tovább húzni Kyoshiro szálát is.
Amúgy kicsit csalódás volt nekem a fejezet a rövidsége és a kiszámítható húzás miatt, de teljesen átjöttek az érzések.
- Nem akarok Shinobu mellett kampányolni, hiszen én sem szeretem, de teljesen érthető volt, hogy ennyire ki volt akadva. 20 évig várt és amikor eljött az alkalom minden odaveszni látszik. Nyilván nem egy felemelő érzés.
- Kin'emonnal is megvettek kilóra
- Inuarashit sem bírom túlzottan, de ez az utolsó kétségbeesett próbálkozás, hogy egy kis csónakban mennek egyedül Onigashimára az időjárás és körülmények ellenére... hát minden elismerésem.
Bízom benne, hogy az az átkozott macska és Jinbe is időben itt lesz. Van egy erős tippem, hogy Jinbenek nagy szerepe lesz az átkelésben.
Azt is értem, hogy miért tartogatja ennyi ideig Oda Odent, de komolyan mondom már rohadt nagyon az elvárásaim vele kapcsolatban. Kevés embert hpyeoltak még fel ennyire, tehát remélem nem dől a saját kardjába ezzel..
Én jobban megválogattam volna mit írok az első hozzászólásomban.
Ráadásul úgy kezdeni, hogy lemented más avatarját.
On: Én nem számítottam arra ami a fejezetben fog történni szóval engem kicsit meglepett. Szerintem Oda Luffyéknak egy epic belépet tartogat
tejeskocsi írta:
Srácok lehet tudni mikor érkezik magyarul a 957?
Már mondtam hogyan jó a One Piece mangát olvasni, akkor leírom mégegyszer. Minden héten pénteken elolvasod az angol verziót. És amikor üres hét van, tehát amelyik héten nincs megjelenő OP fejezet, akkor bepótolod a magyar változatot.
De visszatérve a fejezetre. Kyoushiro szerintem tudta, hogy Komurasaki nem más, mint Hiyori. Tehát, ha Hiyorit most el is fogják Orochi emberei, akkor Kyoushiróhoz fogják először vinni a virágfővárosba, mivel Orochi most ünnepel. Amúgy olyan helyzet is fennállhat, hogy Denjiro valóban ilyen maszkos gyümi használó, akkor lehet ő igazából Kyoushiro. Emellett ha Oden valóban él, de Denjiro nem saját maga lépett a szerepébe, hanem valaki másra adott ilyen maszkos átváltozós dolgot, így valaki mást végeztek ki Oden helyében. Amúgy meg ha Oden valóban életben van, akkor az ő személye máris kiegyenlíti az erőviszonyokat. Ha Rogert Yonkou szint felettinek számítom, akkor Oden és Rayleight Yonkou szintűek. Meg Oden volt, aki megsebezte Kaidót. Szóval Luffyék oldalán Odennel máris nem olyan reménytelen a két Yonkou elleni háború. Ja és Oden személye akár kulcs is lehet a Fehérbajusz kalózok érkezésére. Ha a macsek nem is tudta meggyőzni Marcót, Oden tuti megtudná.
Adues írta:
Miért kéne meggyőzni Marcót? Fehérbajusz kb utolsó parancsa az volt, hogy ezentúl támogasság Luffyt! Ha megtudják, hogy ő ott van, biztos hogy elindulnak.
Szerintem meg Marcoék pont le se szarják, eleve semmi nem bizonyítja, hogy ő valóban Shirohige fia, a legkevésbé sem százas anyuci szava meg egyáltalán nem bizonyító erejű.
Viszont Marco üzent valamit Luffy-nak, kíváncsi vagyok mi volt az, de mivel eddig még nem ért célba, gondolom az arc végén lesz fontos...
Egyébként a tégla akár a CP0 embere is lehet, persze tudom, Totland-en sem avatkoztak bele a dolgokba, de azért itt merőben más a helyzet, simán lehetséges, hogy Orochi tőlük szerzett tudomást a tervről (elvégre kb. mindenhol van emberük).
Annyira szánalmasan együgyű karakter, hogy nem tudom elképzelni róla, hogy saját magától épített be egy kémet...
Jaminisbox oldalon már 958 is fent van angolul.
Marco meg biztos nem foglalkozik Weeblevel, mert ő pont rájuk vadászik a nem létező örökségért.
Az viszont teljesen igaz hogy lehet simán leléptek és semmi bajuk nincs ahogy Hiei is mondja.
Az idő utazás remélem marad a 20 év csak előre, és nem kezdi el bonyolítani Oda, mert utálom és semmi értelme ahány film annyi következménye van, csak arra jó hogy megmagyarázhassanak vele eleve elrontott dolgokat.
Ha nem nézem be az időt, akkor a Shicihbukai rendszer megszüntetését az összecsapás előtti vagy az összecsapás napján hirdethették meg. Továbbá én nem hinném, hogy Weevilt elkapnák, de ha mégis mire ez a köztudatba jutna és Marco elindulna, az már nem férne bele az időbe. Aztán lehet Neko már beállít Marcoval, de nekem az "adj át neki egy üzenetet" inkább úgy értendő, hogy akkor nem jött. Bár ez csak egy személyes vélemény, de szerintem Marco kimarad a buliból.
Amúgy nekem most eszembe jutott egy ötlet, de az túl durva lenne, na mindegy azért elmondom, mert kíváncsi vagyok, hogy ki mit szól hozzá. Ugye láthattuk, hogy Kyoshiro megvágja Komurasakit, és elvileg meg kellett volna, halnia, de mégis él. Ebből én azt szűröm le, hogy Kyoshiro biztos, hogy tudja, hogy Komurasaki Hiyori. Amit meg mondani akarok, hogy mi a helyzet, ha a Tokage part romba döntése is úgymond egy ilyen látszat és kiderül, hogy semmi sincs veszve. Tudom nagyon elrugaszkodott elmélet és brutális képesség lenne.
https://jaiminisb...58/page/12
Előző hozzászólásomban elfelejtettem említeni és ha jól láttam senki sem hozta fel eddig ezt. De csak nekem gyanús, hogy a lakosok készülnek valamire? Lehet ők segítenek Kin'emonéknak?
Abban biztos vagyok, hogy Luffyék csak stílusosan késnek most csak. Belegondolva szerencsétlen Franky is későn tudhatta meg, hogy történt egy kis baleset a Sunnyval, ugye valszeg még azt is meg kellett javítani.
Oda leszögezte Toki képességével kapcsolatban, hogy csak előre lehet utazni, és szerintem tartani is fogja magát ehhez. Bízok benne, hogy bölcs döntést hoz és nem kavarja meg feleslegesen az egészet.
Ugrás a fórumra: |