Igazából nem tudom. Láttam olyan fordítást ami több dologra szól és olyat is ami egyre. Most, hogy melyik a legit fordítás nem tudom.
Szerkesztette: felixgotrek - 2019.09.19. 11:12
One Piece manga
Hát egyenlőre csak találgathatunk, mi van Sabóval. Egyrészt a sírás az ismerősei részéről arra utal, hogy meghalt, vagy elfogták és ki akarják végezni. A másik Viviékkel kapcsolatos. Valaki biztos meghalt, mert Morgans lehozta a hírt, és orvgyilkosságról szólt. Cobra halt meg? A világkormány el akarta tusolni a hírt, de nem sikerült és Morgans lehozta a cikket. Wapol felhívta Morganst és valszeg beszámolt a történtekről. Ami Feketeszakállt illeti, először én is arra gondoltam, hogy ha Sabo meghalt, akkor a tűz gyümit akarja megszerezni a tengerészet marka elől. Ez logikus lenne. De abban is van logika, amit az előbb írt valaki, hogy a Shichibukai tagjait akarja magához édesgetni, mielőtt a tengerészet elfogná őket. Na most Weevilt és Mihawkt kizárt, hogy elfogják. Ők lazán lelépnek. Buggy... hát feláldozza az egész kalózbandáját, hogy megszökhessen a főbb tagokkal. Hancock-ot a legesélyesebb, hogy elkapják. De én személy szerint azt szeretném, ha Luffy után menne és csatlakozna hozzá, ha nem is Wanón, de legalább Wano után. Drake-ről meg eddig is tudtuk, hogy a tengerészet beépített embere, csak most megerősítette Oda.
hát ez tényleg erős volt.
-Vivi sorsáról több mint valószínű hogy csak Wano után kapunk infót :/
- Morgans tuti nem a leggyengébb, hisz az egyik kulcsfontosságú alvilági figura. na persze ez nem terjed ki többre hogy megvédje magát, de az meglepett hogy kiütötte a cps srácot. igaz róla se tudjuk, hogy milyen erős volt.
- Sabo nem hiszem hogy meghalt. nekem árulkodónak tűnik, hogy Morgans előtte kiakad hogy ő dönti el, hogy milyen hazugságokat rak bele az újságba.
- szerintem Teach a gyümikre gondolt. hisz még anno mondták is hogy vadásznak mindegyikre. főleg az Ace-Sabo által használt tűzgyümit, amit Dressrosán nem sikerült.
- X-drake igen fontos infókat szivárogtat, bár ahogy Coby is mondja, a tengerészet aligha merészkedik Wanora (főleg mivel nem egy hanem 2 Yonkou is van)
- Oho szóval a Shichibukait feloszlatták? akkor Teach az ő gyümijüket is akarja nem csak Saboét.
- Buggy nem változott XD akkor röhögnék, ha a csapata elverné a tengerészetet, bár jó pár hajót küldtek oda, ami így kissé nehéznek ígérkezik.
- Mihawkot és Weevilt aligha kell félteni. előbbi tuti szétveri a ráküldött sereget.
- Hancock is kérdéses számomra, de mivel a terep előny náluk van, talán lehozzák.
Apropó. így Hancock nyugodtan be tud csatlakozni Luffy flottájához, plusz még Buggy sem elképzelhetetlen. persze ő csak max később. illetve lehet hogy itt kapják el Hancockot, akiért majd kitérőt kell tenni Luffyéknak? basszus annyi kérdést hagyott ez a fejezet, és még 1 hét szünet is lesz... :'D
Hancock nagyon kemény, nem értem miért temetitek néhányan.
Simán kővé változtat bárkit, kivéve Luffyt
Vagy gondoljátok Koby már annyira erős?
Mert ha az új fegyver miatt mondjátok akkor semmivel sem érzem Weevilt vagy Mihawkot esélyesebbnek a menekülésre, főleg hogy még nem láttuk a fegyvert.
Feketeszakáll meg simán bevenné az összes Shichibukait szerintem, Acet is akarta gyümivel együtt.
Szerintem is Cobra halt meg, már ha tényleg meghalt valaki, ha jól emlékszem akart is valami érzékeny témáról beszélni a találkozó alatt, lehet nem kellett volna.
Buggy az Új világban van ez engem meglepett. Doffy tényleg megkapja az újságait, szintén meglepettXD.
Dragonék nem tudnak kapcsolatba lépni a többiekkel, szóval lehet még a többi is bajban van.
Én nem féltem a Shichibukaiokat. Koby-t úgy elkeni Hancock csak úgy csattog. Ráadásul már azt is tudjuk, hogy honnan fogja tudni, hogy Luffy hol van és mire készül illetve készülnek ellene a Yonkouk.
Ráadásul ő hamar oda is ér Wanora, mert mehet a csendes övezeten át és utána egyenesen nincs kötve semmihez csak a kígyókhoz
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy jön a Smoothie, Citron, Cinnamon vs Hancock, Sandersonia és Marigold.
És azt is kétlem, hogy Kurohigét a Shichibukai érdekelné. Bár fogalmam nincs hova megy, mert sztem Big Momékról nem volt hír az újságban. Így nem tudhatja, hogy nincs Totlanden. Ha tippelnem kéne azt mondanám megy a út poneglypheért, de az a baj erről elvileg fingja nem lehet.
Összességében kedvemre való fejezet volt. Szinte minden úgy alakult, ahogy évek óta vártam
Btw valaki azt mondta Drake tengerészeknek lesz beépített embere. Gratulálok hozzá szép call volt.
Ilyenkor mindig kicsit izgatott leszek, mert kíváncsi vagyok, hogy igaz lesz-e a teóriámxD
Persze még simán lehet bukó, de azért ez eddig jó jelxD
Még csak annyi, hogy ezek szerint egyenlőre nem akarják a Poseidont a Vk oldalán.
Még csak annyi 2.0 Vegapunk is előtérbe fog kerülni a Shichibukai feloszlásával. Nem lepődnék meg, ha a következő kitekintés róla és a fegyvereiről szólna. Még az is lehet, hogy végre megismerjük majd.
Feketeszakáll eddigi tettei alapján gondolom hogy neki nagyon is megfelelne ha csatlakoznának hozzá a Shichibukai volt tagjai. Persze az se baj ha nem és elveszik a gyümölcseiket, már amelyiknek van.
Poneglyphért meg, elvileg csak Wanora, Totlandre, Zoura vagy kitudja hova mehet, ebből meg döntse el mindenki melyik a legvalószínűbb.
Hogy ezen kívül miért indulna meg, nincs más ötletem, hacsak nem mégis be akar szállni a háborúba. Bár ez nem illene a jelleméhez szerintem, de majd kiderül.
Hiei írta:
Btw valaki azt mondta Drake tengerészeknek lesz beépített embere. Gratulálok hozzá szép call volt.
Ban írta:
Már nincs kedvem visszakeresgélni, de már wano elején azt mondtam, hogy Hawkins lesz az első, aki elárulja Kaidót. Ez lehet meg is valósul. És ahhoz is tartom magam, hogy Drake a tengerészetnek dolgozik. Erre szerintem a legnagyobb utalás a fürdőházban történt, amikor becsukta a szemét és becsületes módon nem leste meg a meztelen nőket. Még Kaido beosztottjaként is becsületesen végzi a rá szabott munkát. Drake személyisége pont olyan, mint egy igazi igazságos tengerész.
A melóban volt időm átgondolni a dolgokat kicsit.
Mi van, ha a Kardot Garp és Sengoku alapította? És Garp a kardtagjaként beépült a Rocks kalózok közé és mikor már kezdtek elszabadulni belülről pusztította el gyakorlatilag?
Jó eséllyel az is kijelenthető, hogy Corazan is Kard volt és Sengokunak jelentett. Coby, pedig Garp tanítványa, aki mint tudjuk Kard lett.
Az egyetlen nagy kérdőjel számomra Aokiji. Én úgy gondolom , hogy ő nem tagja a Kardnak, mert nem látom értelmét, hogy azért veszítse el a lábát Akainu ellen, hogy még hitelesebbé váljon a dolog.
Ráadásul itt van még egy dolog, ami nem tiszta számomra, már akkor értetlen voltam kicsit, mikor Akainu beszélt a Goroseiel. Akainu egyáltalán nem tiszteli őket és a Égisrákányokat sem ez egyértelműen látszott a beszélgetésükön. Viszont, akkor ki a fene támogatta a főparancsnoki posztra? Én azt hittem ők vagy az Égisárkányok. A mai részből meg kiderült, hogy a Kormány simán a Tengerészet tudta nélkül csinálja a dolgokat. Carmel esete és most Wanon is seftelnek és erről valszeg egyikről sem tudnak a tengerészetnél.
Ha pedig Aokiji mégis Kard lenne, akkor Akainu is hazudik a Goroseinek, mert azt mondta semmi köze Kuzannak már a tengerészethez, így azt csinál, amit akar nem a Tengerészet felelőssége.
Már pedig, ha kard biztos vagyok benne, hogy Akainu tud róla. Nem hiszem, hogy ez egy előtte is titkos csoport lenne.
Szóval nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy kezd szakadni a part a Vk és a Tengerészet között. Pedig a háború után azt hittem ennek elkerülése miatt akarták Sakazukit parancsnoknak. A tengerészeten belül is egyre nagyobb a gond, mert jó eséllyel Fujitora is saját szakállára ténykedett Marijoán nem véletlen beszélt Cobrával és Rebeca nagyapjával. Ha a Shichibukai megszüntetése is ilyen merénylet szerűen történt, akkor érdekes dolog lehetnek majd a Vk és a Tengerészet között is.
Wano végére tényleg úgy érzem, hogy a feje tetejére állnak majd a dolgok teljesen.
Érdekes elmélet, de mi van ha Akainu nem is tud a létezéséről? Szerintem nagyobb a valószínűsége hogy Aokiji tud róla esetleg benne is van, még az is lehet ezért épült be Feketeszakállhoz, lenne értelme Drakeet figyelembe véve.
Pont azért gondolom lehetségesnek mert veszített Akainu ellen, ha nyer ő a főparancsnok egyértelmű a haszon. De veszített, elvesztette a lábát teljes megalázottságban elhagyja a tengerészetet, jó ok hogy kalóznak álljon.
Akainut meg lehet nem azért támogatták mint főparancsnok mert olyan jóban vannak vele, hanem mert a jelleme megfelel a céljaiknak. Lásd az "igazság" nevében bármit, azaz kihasználják.
Azt hogy miért is ne tudhatna róla Akainu mint főparancsnok? Lehet ez egy zárt csoport is a tengerészeten belül, lehet a gorosei se tud róla.
Fujitora meg biztos sumákol valamit, mert ő nagyon rendbe akarja tenni a tengerészet "igazságát" ahogy én látom.
A Shichibukait meg szerintem egyértelmű volt hogy azonnal likvidálni akarják, túl erősek még csatlakoznak valamelyik Yonkouhoz.
Szerintem is pont ez a lényeg hogy még Akainu SE tud a SWORD-ról. Osztom Arthur véleményét miszerint Kizaru nem játszotta meg magát a Sabaodyn és tényleg elhitte hogy Drake kalóz. Elvégre sokkal könyebb úgy átverni az ellenségeid ha a csapataid se tudják az igazat, ennélfogva nem tudnak lebuktatni. Neki az az elmélete hogy a SWORD egy ilyen renegát csoport a tengerészet tagjaiból akik kiábrándultak egyes cselekedeiteikből ergo lehet nem is hivatalos osztag, és ha ez igaz akkor a szimbolikával megint szépen játszik Oda, mert ugye a CP-O (akik ellen [illetve közvetve a világkormány ellen is] dolgoznak bizonyos dolgokban) másik neve Aigis, ami az Aegisre (ókori istennő, pajzs a jelképe) azaz a Pajzsra utal.
Szerintem is simán lehet tagja Aokiji is, sőt lehet később Fujitorát és Smokert is bevonják.
Ez a Shichibukai vadászat is egy érdekes dolog. Most nem lett volna könnyebb összehívni őket, csapdába csalni, majd egyszerre likvidálni minegyiket? Ehelyett küldek pár hajót ellenük, pedig tudják, hogy azért egy shichibukai erős. Hancock meg is említi, hogy úgy látszik a tengerészet elfelejtette, miért lettek shichibukai-ok. Szerintem Vegapunk titkos fegyverei már ott vannak a hajókon, nem hiszem hogy a tengerészet ennyire lebecsülné a shichibukait, szerintem ezzel a nyílt támadással ki akarják próbálni az új fegyvereket. Lényegében meg akarják mutatni a világnak, hogy nincs szükségük többé a Shichibukaira.
Ez könnyen elképzelhető. De én nem hiszem, hogy Mihawk és Hancock kalibert csak úgy elfognak fegyver ide vagy oda.
Mind a kettő mögött egy sereg áll. Még ha az egyik serege majmokból is áll elég opék azok a majmok. Mint írtam Vegapunk ideje is egyre közeledik, de azért az túlzás lenne, ha a fegyvere legyőzne két országot.
Ha pedig Akainu tényleg nem tud a Kardról, akkor tényleg széthúzás van még a tengerészet berkein belül is. Aminek később biztos fontos szerepe lesz.
Hiei írta:
...
Én nem féltem a Shichibukaiokat. Koby-t úgy elkeni Hancock csak úgy csattog. Ráadásul már azt is tudjuk, hogy honnan fogja tudni, hogy Luffy hol van és mire készül illetve készülnek ellene a Yonkouk.
Ráadásul ő hamar oda is ér Wanora, mert mehet a csendes övezeten át és utána egyenesen nincs kötve semmihez csak a kígyókhoz
Hiei írta:
...
És azt is kétlem, hogy Kurohigét a Shichibukai érdekelné.
Feketeszakállnak kellenek az erős emberek, kár is azt mondani hogy csak a gyümölcseiket akarja, Shiliewet még értettem, de mivel bevette Aokijit is ezért 100% biztos vagyok benne neki nagyon is megfelelne Mihawk, Weevil, meg Hancock is a soraiban, ugyan kinek nem kellenének? Kaidou és Big Mom is szívesen látná őket úgy érzem, még Acet is volt pofája meghívni...
Most így hirtelen nem vagyok biztos benne, de ha jól emlékszem fogalmam sincs hol a nők szigete, Kuma jó messzire küldte Luffyt és napokig tartott az út Impel Downig, biztos hogy az nem az új világ?
Egy pillanatra képzeljük el hogy összehívják a Shichibukait. Nem biztos hogy az jobb lett volna, fegyver ide vagy oda azok együtt nagyon erősek, elég csak azt a hármat nézni, elég erős mindegyik. Na meg az eddigiek alapján könnyen lehet el se mentek volna.
Ugrás a fórumra: |