Sziasztok!
Olvasgatom folyamatosan a beszélgetéseiteket (már tag voltam egyszer, de banolt Hiei pár éve ... ,de biztos megérdemeltem.. mind1 is, nem ezért regisztráltam most újra! )
Szóval, olvasom a tippjeiteket.. és az ötlőt fel bennem, hogy vajon VÉLETLEN lehetett, hogy Shanks pont ezt a D.gyümölcsöt szerezte meg?
Lehetőségek >>
- ...vagy pénzt akart csinálni belőle (bár amennyire megismertük a karakterét, ez nem illene hozzá)
- ...esetleg megakarta enni.. bár nem tudom, hogy egy kiváló kardforgató ezt meglépné e.. DE 1 BIZTOS!! Valamit tenni akart vele!
" Viszont, ha ő úgy döntött, hogy kell neki egy gyümi erő... anak ellenére, hogy kiváló harcos, úszó és Hakikat is tökéletesen használja(mindegyik falytát) .. Ezeket felsorolva nem is érteném miért akart volna egy gyümi erőt..., ha csak nem azért, mert rájött volna arra, hogy pont ez az A(!!) gyümölcs.. amelyik tökéletesen passzol az ő képességeihez és amelyikkel legtöbbre tudja Ő vinni.. esetenként a legjobbak között van !! "
- ..és akkor, ha tudta melyik is az a Gyümi, amelyik nála van.. (ahogy Teach is kinyomozta) Akor a fentieket figyelembe véve, nem véletlen és eléggé jelentős, hogy PONT a Gumi gyümölcs volt nála! Mert hát, okosan átgondolva... akár előre kigondolt elképzelései is lehettek volna a használatára.
Mind Támadó... Mind Védekező téren.. az ébredésről nem is beszélve!
Ha így nézzük (már pedig Shanks elégé inteligens és ravasz karakter az OP. Világában), akor bízony az megint egy olyan tény, ami elégé össze kuszálhat pár dolgot most és a jövőben!
Ügye a gyümikről nem sokat tudunk.., de mivan ha Luffy gyümölcse pont az a fajta amelyik az ébredésben teljesedik ki...Mivan ha az ővé az a gyümőlcs amelyik a legerősebb tud lenni ébredéskor?!? Ügye ennek a gyümölcsnek eléggé, (révén, hogy Gumi) hasznosak a tulajdonságai .. Példa rá Ennel elleni küzdelem!! Ahol is a világ legerősebb gyümölcsét.... a Yami Yami no Mi-t (ha így írják) győzte le...
1 lehetőség az ébredésre : sok teória közül, nekem tetszik a majom királyos...
Mivan, ha az állatok utánzása alapján történő átalakítást ötvözi az ébredéssel?!?!
- akkor egy olyan brutális gumi védelmet tudna magára felvenni, ami nem csak, hogy elnyelné a rá irányuló sebzést, de a támadás ereje vissza is csapódna az elenfélre..
Kb. úgy ahogy anno a patogos ember formában Dolfi ütései is (hatástalanok voltak és még a Hakival bevont keze is érezte a saját ütésének a visszahatását), úgy itt is ez lenne csak brutálisabb formában!!
- ..és ahogy a Majomkirályhoz illik.. Fegyverként pedig lenne Luffynak egy gumibotja, amit kb. Akkor és Onnan húz elő amikor és ahonnan csak akar.. (gumi révén eléggé durva rezgésű ütést lehetne vele leadni...)
Stb stb.. fantázia gyár beindult Viszont szerintem az ilyesfajta ébredés inkább Luffys.. Szerintem a talaj átváltoztatós felhasználás nem illene hozzá.. se a pajzsos megoldás... ,bár ha a talaj trambulin lessz.. közbe a semmiből gumi pajzsokat varázsol elő, miközben Majomkirályként bottal hadakozik.. hmm.. az úgy eléggé epic forgatókönyv lenne..
Aztán hogy milessz, majd meglátjuk
Üdv nektek!