Hiei
Ha már Kidounak van beépített embere lásd Apoo, akkor olyan nehéz elképzelni hogy lehetnek nála is mások kémei?
Az mondjuk nekem is tetszene ha Luffy ledurrantana 2 yonkout, csak hát ezt hogy adná be nekünk Oda hihetően azt még nem tudom.
Dragon szerintem inkább védeni akarta luffyt azzal hogy nem találkozik vele, de ettől még simán megmentette Loguetownban.
Wano kemény igaz de Kaidou simán elfoglalta, és mivel Fujitora szerint már nincs szükség a Shichibukaira ezért gondolom lett valami erős fegyvere a világkormánynak. De ha be is avatkoznának akkor azt a 2 yonkou miatt tennék de Akainut ismerve azt is csak miután végeztek egymással a kalózok.
A forradalmár sereget meg azért tudnám elképzelni mert Saboo megmondta ha Luffynak bármikor szüksége van rá akkor félbehagy bármit és megy segíteni, akkor meg már lehet mennek vele a többiek is. A kérdés már csak az hogy van e informátoruk Wanon.
Shankset meg bírom és szívesen látnám, de legkevésbé őt tudom én is elképzelni mint besegítőt.
Ezért is kimondottan tetszik ez az arc, még ha néha húzza is Oda rendesen, mert olyan rejtélyesre sikerült számomra, kb bármi lehet és mindenki mást tart reálisnak.