Tehát Apoo egy rohadék, kezdettől fogva Kaidónak dolgozott és ő csalta csapdába Kidet és Hawkinst. Hawkins jön Luffyék oldalára, Apoo Kaidóékkal lesz. Akkor már csak Drake helyzete nincs tisztázva a supernovák közül, bár tartom magam ahhoz, hogy ő a tengerészettel van. Persze attól még csatlakozhat Luffyék oldalához Kaido és most már Big Mom ellen. Az viszont, hogy most Kaido és Big Mom szövetkeztek, hát Luffyék oldalára kellene egy Shanks, Feketeszakáll, vagy egy Dragon.
Az beteg lenne na viszont szép pár lennének, valószínűleg hatalmas gyerekekkel.
Viszont ha összefognak, akkor nagyon esélytelennek érzem hogy nyernek a Szalmakalaposok, és nem a legénységük miatt hanem mert a 2 Boss annyira op hogy valószínűleg bármelyik leverné az egész közös sereget egyedül.
Na de ha meghallja Morgans hogy összefogtak Luffy ellen az még 500milla vérdíjat érne szerintem! XD
Ha befut Shanks és a legénysége, akkor én kiugrok az ablakon...
Viszont a szalmakalapos flottára is szükség lehet akár... Big Mom eddig keveset szerepelt gyerkőcei is megmutathatják így majd magukat.
Túl sok hype ez így már nekem. Kevés a heti 1 fejezet, napi 10 kellene.
Hát igen, úgy érzem akkor kellene Shanks is. Mert sok mindent el tudok képzelni de hogy azt a 2öt lenyomják azt kicsit nehezemre esik, bár Oda talán megtud győzni az ellenkezőjéről.
Mondjuk az hogy szövetkeztek erősen lerövidítheti a történetet, főleg ha le is lesznek verve, ennek nem örülök azért annyira...
A végén még valami Battle royale lesz a dologból
Ha befut Shanks és a legénysége, akkor én kiugrok az ablakon...
Viszont a szalmakalapos flottára is szükség lehet akár... Big Mom eddig keveset szerepelt gyerkőcei is megmutathatják így majd magukat.
Túl sok hype ez így már nekem. Kevés a heti 1 fejezet, napi 10 kellene.
De most őszintén, két yonkou ellen szerintetek elég lenne a szalmakalapos flotta és a megmaradt whitebeard kalózok szövetsége? Esélyük se lenne. Ezért mondom, kell Luffyék oldalára is egy yonkou szint. Shanks, Dragon. Most már tényleg legalább az egyikük szerepelhetne, hiszen már 1000 fejezet óta várjuk, hogy végre szerepeljenek ők is. Az is nagyon atom lenne, ha Kaidou és Big Mom ellen Luffy együtt harcolna Shanks-el vagy Dragon-al. És azt is vegyük figyelembe, hogy elképesztő hype-ot produkálna Shanks vagy Dragon megjelenése, szerintem még nagyobbat, mint anno Ace és Whitebeard annak idején. És mit mondott Oda? Hogy a mostani háború akkora lesz, hogy az mellett a legnagyobbak háborúja csak babafing volt.
Mondok még valamit. Aki látta a legújabb movie előzetesét, ott van Bullet, aki nem yonkou, de erőben szerintem közelebb állhat hozzájuk, mint bármelyik yonkou parancsnoka. Ellene, tehát egy ember ellen össze kellett fognia a supernováknak, shichibukainak, tengerészetnek, forradalmár seregnek, hogy le tudják győzni a kalózfesztiválon. És ő nem yonkou. Akkor egy Kaidou mekkora tank lesz, ellene aztán mehetne Luffy, Kid, Law, Zoro és még akárhány szövetséges, akkor is húznám a számat, ha legyőznék. És itt most két yonkout kell legyőzni. Kaidót és Big Momt. Az erőviszonyokat itt csak is egy yonkou szintű szövetségessel lehetne kiegyenlíteni.
A lehető legrosszabb dolog lenne, ha még Shanks vagy Dragon is a képbe kerülne itt. A forradalmárokra egyszerűen nincs idő, az meg, hogy random megjelennek a hype miatt inkább rontana rajtuk. Az azért már hiteltelen lenne szerintem, ha mindenkit idecsődítenének.
Amúgy utálok ezzel hivalkodni, de én megmondtam a szövetség lesz és nagyon leszóltak engem emiatt. Nem azzal van a baj, hogy nem értenek velem egyet, azzal nincs probléma, csak a túlzott degradálással.
A Yonkok már így is túl voltak hypeolva rendesen, nem elég, hogy Luffy one shotolva lett, még Udonban Big Mom ellen sem tudott kicsit szépíteni azzal, hogy legalább megállítja az ütését. Viszont legalább nem lett one hitelve, ez pozitívum. Csak így elég nehéz lesz őt felhozni.
A legénység tűnt gyengének, de ezen könnyen lehet változtatni. Ez a Numbers Kaido emberei, nem? Azt meg kell jegyeznem, hogy ezzel a névválasztással nem erőltette meg magát Oda. A többi egység neveinek legalább van jelentése, bár lehet itt is van, csak egyelőre nehéz elképzelnem.
Eddig két tippem van: vagy démongyümölcs használó óriások vagy valami misztikus lények. Mindenesetre felkeltették az érdeklődésemet, szóval marhára várom, hogy mi lesz ebből.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
Ez meg a másik, hogy amilyen észlény Kaidou és Linlin semmi sem garantálja, hogy sokáig fent marad ez a szövetség. Bár még odébb lesz a küzdelem, de bízok Odában, hogy rendesen meg fogja ezt oldani.
Remélem hamarosan láthatjuk, hogy a Charlotte gyerekek mit szólnak ehhez, mondjuk a Csapások arcára is kíváncsi vagyok.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
A lehető legrosszabb dolog lenne, ha még Shanks vagy Dragon is a képbe kerülne itt. A forradalmárokra egyszerűen nincs idő, az meg, hogy random megjelennek a hype miatt inkább rontana rajtuk. Az azért már hiteltelen lenne szerintem, ha mindenkit idecsődítenének.
Kémeik lehetnek simán mindkét yonkounál a forradalmároknak, meg valószínűleg Shankséknek is.
Én sosem zártam ki például a szövetséget főleg hogy korábban is voltak már társak, csak nem örülök neki mert sokkal nagyobbá teszi az erőkülönbséget a Szalmakalaposokkal szemben, ami még egyesével sem elhanyagolható. Ezek ellen meg eléggé kevésnek érzem az egész kalóz mink szamuráj ninja szövetséget még az önjelölt Szalmakalapos flottával együtt is. Tehát vagy nagy ruhát tervez Oda ezzel nyújtva a történetet, aminek én örülnék mondjuk. Vagy pedig tényleg be kell hozni valami ászt Luffyék mellé, és mivel tényleg sokkal nagyobb háborút ígért mint Marinefordban volt, ezért érzem esélyesnek.
A csapások lehet azt gondolják végre abbahagyták!
Szerkesztette: Severum - 2019.08.29. 23:02
kristofkristof írta:
A legénység tűnt gyengének, de ezen könnyen lehet változtatni. Ez a Numbers Kaido emberei, nem? Azt meg kell jegyeznem, hogy ezzel a névválasztással nem erőltette meg magát Oda. A többi egység neveinek legalább van jelentése, bár lehet itt is van, csak egyelőre nehéz elképzelnem.
Eddig két tippem van: vagy démongyümölcs használó óriások vagy valami misztikus lények. Mindenesetre felkeltették az érdeklődésemet, szóval marhára várom, hogy mi lesz ebből.
Nem véletlenül ez a nevük. A francia kártya lapjaiból a J-Q-K triót már felhasználta (ugye Jack, Queen, King), valószínűleg Kaidou maga lesz az Ász, a Jokert ugye tudjuk, hogy Doflamingo volt. Úgyhogy már csak a 1-10 számok maradtak, és a számok angolul ugyebár Numbers.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.